29 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 2272
Horoscopul pentru 29 mai 2020
29 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 2272

Horoscopul pentru 29 mai 2020

BERBEC

Nu te lăsa influenţat de cei mai tineri sau mai neexperimentaţi, care tratează evenimentul care se apropie cu paşi repezi cu multă superficialitate. Chiar dacă şi ţie îţi place să glumeşti, chiar dacă nu vrei să agravezi anumite aspecte mai mult decât ar trebui, totuşi nici să ignori eventualele riscuri sau probleme nu e în avantajul tău. Totul ar părea mai simplu, la prima vedere, şi când te vei confrunta cu adevărata faţă a lucrurilor, îţi vei da seama cât de naiv ai fost. Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucăuşă care nu se potriveşte chiar în orice situaţie. Fii mai atent, ca să nu greşeşti din cauza atitudinii prea uşuratice, aproape infantile!

TAUR

Valoarea ta este contestată de o serie de colegi invidioşi pe tine, dar nu te laşi tu doborât de aceştia. Dimpotrivă, când vezi că ai rivali, înseamnă că eşti valoros şi trebuie să ţii la ideile tale până în pânzele albe. Totuşi, ascultă şi părerile celorlalţi, chiar dacă par diametral opuse alor tale, pentru că au şi ei suficiente argumente pentru a se face auziţi, doar că tu eşti cu un cap deasupra lor şi te faci auzit mai uşor. Agresivitatea lor nu îi ajută să îşi impună părerile, ci doar să tulbure puţin apele, dar până la un punct au şi ei dreptate.

GEMENI

Te întorci cu gândul spre vremuri de demult, pentru că ai ocazia de a trece în revistă amintiri frumoase, perioade când te simţeai fericit şi ocrotit, evenimente de odinioară care ţi-au marcat evoluţia. O călătorie spre locurile copilăriei tale sau o vizită pe la un fost loc de muncă te duce cu gândul în vremuri de altădată încât e o plăcere să scoţi de la naftalină emoţii vechi. Persoane de care îţi era dor, părinţii care te aşteaptă acasă, colegii de şcoală sunt fericiţi să te revadă după atâţia ani.

RAC

E o plăcere să vorbeşti despre meritele tale într-o companie care te stimulează să arăţi ce ai mai bun în tine. Ai cu cine-ţi măsura forţele, pentru că e vorba de tovarăşi de lucru la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi. E o satisfacţie aparte să-ţi compari cunoştinţele şi valoarea în raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivaţie să fii comparat cu oameni mediocri, insignifianţi, modeşti, care se mulţumesc cu puţin de la viaţă, or aşa, ai în faţa ta persoane la fel de puternice ca tine care vizează succesul la cel mai înalt nivel, ca şi tine! Cu ei să te compari, pentru că te vor ambiţiona şi mai şi!

LEU

Nu prea te poţi baza pe sfaturile sau pe ajutorul prietenului care se oferă să te ajute, pentru că nu-ţi inspiră prea multă credibilitate. Ori a mai încercat şi altădată să te ajute şi nu i-a ieşit, ori ştii din experienţă proprie că nu are cu ce te ajuta, că mai degrabă ar merita el ajutat! Este un om fără experienţă de viaţă care promite ceva ce nu poate oferi, ca atare ar fi bine să te descurci singur, ca să nu-ţi pierzi vremea cu persoane prea tinere, incompetente sau lăudăroase. Caută compania unor oameni inteligenţi, suspuşi, cu experienţă, nu numai pentru că ei îţi vor deschide mai uşor unele uşi, ci şi pentru că ai şi tu multe de învăţat de la ei. Cheamă un expert la nevoie, nu te baza pe oricine!

FECIOARĂ

Încearcă să stai departe de orice factor de risc, pentru că azi numai indiferenţa şi detaşarea te pot scoate din orice impas. Prefă-te că nu vezi ispita rea care îţi dă ghes, pentru că dacă îi pici în plasă, ai avea numai de pierdut. Că eşti atras de o acţiune incorectă, că eşti gata să înşeli încrederea cuiva sau joci pe două fronturi, ascuns după o mască ce nu ţi se potriveşte, fii sigur că faptele incorecte vor ieşi repede la iveală şi atunci nu vei mai găsi nicio scuză. Abţine-te să încerci doar ca să vezi dacă merge…

BALANȚĂ

Cele mai bune rezultate apar în acele planuri în care nu te împinge nimic de la spate, unde nu eşti grăbit de termene limită sau condiţii severe, deci bucură-te de libertatea de mişcare de care ai parte, că nu se ştie cât va dura. Simţi că ai timp berechet la dispoziţie pentru a clădi un proiect ce evoluează promiţător şi eşti conştient că e cale lungă până la scopul cel mare. Eşti susţinut de cei din jur, care au încredere în sensul către care vâsleşti alături de ei, şi, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu răbdare şi seriozitate, roadele bune nu vor întârzia să apară. Parcă deja se întrezăresc la orizont, dar mai e un pic!

SCORPION

Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. Singur va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, ca să ştie că este cineva alături, dar nu insista să duci tu tot greul în locul său! El nu ar face la fel pentru tine.

SĂGETĂTOR

Dai piept cu un hop în planurile tale care îngreuiază evoluţia lor pe mai departe. Dacă vezi că nu poţi depăşi azi impasul, ia o pauză şi lasă un pic lucrurile să se aşeze, fără să mai faci nimic. E posibil acum să fii obosit, deprimat sau lipsit de motivaţie şi să nu găseşti cele mai eficiente soluţii, de aceea cel mai bine ar fi să abandonezi orice efort pentru câteva zile. Peste o vreme, cu o altă viziune asupra lucrurilor, vei şti ce e de făcut, dar azi parcă vâsleşti împotriva curentului şi nu observi nici un progres. Uneori, chiar şi astfel de blocaje au un rost, pentru că atrag atenţia asupra unor aspecte pe care, prins în iureşul evenimentelor, nu le-ai fi văzut.

CAPRICORN

Nu ţine în tine sentimente negative, temeri sau îndoieli, ci caută un prieten bun care ştie să asculte. Împărtăşindu-i lui ceea ce te doare, te vei elibera de o mare povară şi mai poţi primi şi nişte sfaturi foarte bune. Nu ai soluţii de unul singur chiar la orice provocare, de aceea e bine să mai suni şi un prieten la nevoie, să mai apelezi şi la cei care deţin cheia acestor situaţii. Din toate ai ceva de învăţat, deci nu te încăpăţâna să te descurci pe cont propriu cu orice preţ. De aceea ai familie şi prieteni, pentru a le spune ce simţi şi de ce ai nevoie. Nici n-ai idee câte idei salvatoare preţioase pot veni – dacă le ceri!

VĂRSĂTOR

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Ţie îţi plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu pentru tine să-ţi recapeţi calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control. Fii pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

PEȘTI

Felul în care te comporţi supără pe cei care te ascultă şi nu faci altceva decât să creezi animozităţi în jurul tău. Eşti stresat, se vede că ceva nu-ţi convine, dar chiar dacă ai motive să o faci pe supăratul, încearcă să nu-ţi eliberezi nervii pe cei din jur, pentru că le strici şi lor tot cheful. Eşti implicat într-un fel de război cu toată lumea, dar nu eşti singurul în această situaţie, de parcă ai aduna alături de tine mai multe persoane cu acelaşi of, dorind să militaţi împreună pentru un drept sau pentru un scop. Nu prea sunt şanse să obţii victoria, ca atare mai redu tonul, cât de cât.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1355 locuitori

Badicul Moldovenesc este un sat şi comună din raionul Cahul. Badicul Moldovenesc este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cahul și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1355 de oameni. Satul Badicul Moldovenesc a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.