26 mai 2020, 16:32 Caleidoscop views 4094
Un videoclip amuzant:
26 mai 2020, 16:32 Caleidoscop views 4094

Un videoclip amuzant: "Cînd în suflet ești delfin, dar te-ai născut hipopotam"

Pe net a apărut un videoclip amuzant în care un hipopotam de la Grădina Zoologică din Cincinnati înoată în bazin ca un delfin, ieșind la suprafață și scufundîndu-se rapid în apă.

Internauții au fost surprinși cum un astfel de animal puternic precum hipopotamul se mișcă atît de repede și se distrează în apă ca un delfin și îl imită cu succes, în ciuda greutății sale enorme.

În același timp, unii internauți au remarcat că acest hipopotam din videoclip este deja renumit în întreaga lume și numele ei este Fiona. Ea s-a născut prematur, foarte mică, nu putea merge sau înota și se afla sub supravegherea constantă a medicilor și a lucrătorilor de la grădina zoologică.

Angajații grădinii zoologice au creat un blog special, unde descriau starea de sănătate a Fionei și înregistrau diverse videoclipuri cu mici realizări ale hipopotamului.

Unele înregistrări cu Fiona pe Facebook au adunat peste un milion de vizualizări.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

animale

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
1421 locuitori

Viişoara este un sat şi comună din raionul Edineţ. Viişoara este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe malul rîului Prut, la o distanţă de 30 km de oraşul Edineţ și la 230 km de Chișinău. La 3 iulie 1575 pentru prima dată este atestat satul Drăgănești din ținutul Hotin, actualmente Viișoara. Sub numele Viișoara satul este pomenit pentru prima dată în actele oficiale în anul 1704.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.