26 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 2127
Horoscopul pentru 26 mai 2020
26 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 2127

Horoscopul pentru 26 mai 2020

BERBEC

Azi eşti – la modul cel mai pozitiv posibil – cel mai devotat slujitor înspre binele altuia. Îţi asumi un rol important în destinul altuia şi îţi sacrifici complet dorinţele proprii, timpul personal, preocupările tale doar pentru a veni în ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. Ajunge doar să te cheme şi tu eşti alături de el trup şi suflet, total dedicat nevoilor sale. Eşti o mamă perfectă, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inimă şi cu totală deschidere de a fi celuilalt pe plac. Nu e o formă de smerenie sau de supunere, ci ceea ce faci, faci pentru că vrei tu asta şi pentru că ştii că celălalt depinde de tine!

TAUR

Te afli azi într-o companie veselă, un pic gălăgioasă, dar îţi place atmosfera, chiar dacă tu azi nu simţi nevoia să ieşi prea mult în evidenţă, preferând să priveşti de pe margine veselia altora. Eşti un bun prieten care participă la activităţile comune cu implicare, dar într-o oarecare tăcere totuşi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfătuitor care poate asculta dorinţele altora, care poate oferi sfaturi imparţiale. Dacă ar fi cineva să spună azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nădejde confident, pentru că tu ştii să asculţi, nu judeci şi la final dai şi nişte îndrumări de milioane!

GEMENI

Când vezi ce bine evoluează un proiect, e şi normal să vrei şi mai multe şi să ajungi şi mai repede la scopurile propuse. Te grăbeşti, începi să sufli mai tare în pânze pentru că eşti nerăbdător să culegi laurii victorii finale. A fost un proces îndelungat, ai muncit mult să ajungi aici iar acum se pare că eşti pe ultima sută de metri. La câtă răbdare ai avut până aici, ar trebui să îţi mai domoleşti energia, pentru că nu mai e mult până la succes, dar dacă te grăbeşti tocmai acum, s-ar putea să mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Păstrează-ţi tonusul viu, da, dar nu sări peste etape doar ca să vezi totul mai repede terminat!

RAC

Dacă o metodă a fost deja verificată şi a dat roade, de ce să nu o foloseşti iar şi iar cu aceleaşi rezultate? Spiritul tău întreprinzător îşi va lăsa amprenta pe orice activitate în care e nevoie de muncă, de efort, de concentrare, de organizare, iar azi ai toate resursele necesare unei reuşite depline. Tot ce iese azi din mâinile tale e demn de laudă, deci nu sta pe margine, nu lăsa comoditatea să te copleşească, pentru că e o zi cu energie ridicată ce merită valorificată din belşug. Pe ce pui tu mâna se transformă în aur, deci hai, la treabă!

LEU

Nu trebuie să priveşti lucrurile în perspectiva unui banal hop în care eşti astăzi prins, pentru că astfel de momente sunt absolut fireşti în evoluţia oricui către marile sale planuri. Nu merg toate ca unse, nu eşti un roboţel care îşi îndeplineşte sarcina conform programului, ci e normal să mai ai şi momente de oboseală, de slăbiciune, de detaşare în care nu mai vrei să faci nimic. Dacă tot e o zi de linişte, acceptă acest benefic răgaz şi foloseşte-l pentru binele personal. Ai să vezi că e un cadou binefăcător după o perioadă atât de încărcată, pentru că, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, priveşti lucrurile diferit şi descoperi mai uşor ce ai de făcut, dându-ţi seama că nu merită să-ţi faci griji!

FECIOARĂ

Nu te crampona aşa de trecut, chiar dacă acolo se află ceva foarte important pentru securitatea ta generală. Trecutul s-a dus, lasă-l acolo la locul lui şi acum concentrează-te asupra prezentului, pentru că aici se petrec cele mai importante lucruri. Cu cât eşti mai bine ancorat în evenimentele în derulare, cu atât le vei duce mai repede şi mai bine la îndeplinire. Dacă mereu te opreşti din elan ca să mai faci câte un ocol înapoi în timp, pierzi din randament şi baţi pasul pe loc. Nu te mai gândi la ce ai făcut înainte sau de unde vii, ci acum contează doar etapa actuală care se construieşte promiţător sub ochii tăi.

BALANȚĂ

Nu vâsli împotriva curentului, ci acceptă cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar dacă nu ştii foarte bine încotro te îndrepţi, ai încredere că înaintezi în direcţia potrivită. Primeşti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva îţi este alături şi te ghidează uşor din umbră, te susţine, te încurajează să continui, deci lasă-te dus fără să te opui. Linişteşte-te pentru că ai să vezi că o atitudine relaxată şi calmă te va ajuta să ajungi mult mai repede la scopul visat, decât dacă ai începe să te agiţi la orice pas. Fii ca apa care curge printre pietre către destinaţia finală.

SCORPION

Nu te crampona de un obstacol apărut în planurile tale, pentru că nu e capătul drumului tău. E doar un popas de pe parcurs, dar care nu are alt rol decât de a te ajuta să te detaşezi un pic de miezul evenimentelor, nu poţi alerga continuu către ţinta propusă, ci, din când în când, mai trebuie să te şi opreşti ca să-ţi tragi sufletul. Tratează acest răgaz ca pe un moment de respiro, care se va dovedi a fi foarte eficient într-o perioadă atât de stresantă. Ai încredere că toate vin la timpul lor, că există o evoluţie bine stabilită către ceea ce vrei să obţii, şi aceste piedici de pe parcurs sunt şi ele incluse în scenariu tot în beneficiul tău.  Ia o pauză!

SĂGETĂTOR

Simţi că te apropii cu paşi repezi de un mare succes, pentru care ai depus mari eforturi până acum. Nu mai e mult şi vei trage linie finală şi vei culege roadele cele mai bune, dar tocmai pentru că eşti pe ultima sută de metri, simţi că şi stresul creşte, şi nerăbdarea se amplifică, de parcă ai intrat în mijlocul furtunii şi finalul e cel mai agitat moment al cursei. Nu micşora ritmul tocmai acum, când eşti atât de aproape de marele ţel, deci trage tare, chiar dacă simţi că devine din ce în ce mai greu. Ar fi culmea să abandonezi tocmai acum, înainte de ultima turnantă, deci hai, insistă, se vede linia de finish deja!

CAPRICORN

Dacă întâlneşti omul potrivit care să-ţi alimenteze visele şi să te ambiţioneze cu instrumentele cele mai eficiente, scopul tău este din ce în ce mai aproape! Merită să-ţi alegi un model, un idol, un exemplu demn de urmat într-o persoană care a reuşit pe drumul pe care tu încă te afli. El a ajuns acolo unde tu deocamdată visezi să urci, şi dacă îi urmezi îndrumările, sfaturile sau strategia de succes, vei fi ca el foarte curând. Nu încerca să faci totul doar după propria ta idee, când ai în faţa ta un om care a reuşit înaintea ta ceva similar şi ajunge doar să-i urmezi reţeta. Ascultă-l şi reţine tot ce are să-ţi împărtăşească!

VĂRSĂTOR

Te bazezi pe persoana iubită întru totul, aproape că depinzi de ea, dând astfel dovadă de o imensă încredere în ceea ce spune, face sau oferă. Ştii că şi el pune accent pe ajutorul tău, şi el are nevoie de compania ta în tot ce face, dar la tine a devenit un fel de sevraj, de parcă nu ai putea sta o zi fără cel drag aproape. Azi resimţi o energie nouă în relaţia voastră, ca şi cum v-aţi apropiat şi mai mult, relaţia s-a legat şi mai profund, semn că aţi depăşit cu bine o serie de lecţii şi acum, vă cunoaşteţi mai bine unul pe altul. Formaţi un tandem foarte închegat ce îşi va arăta de acum de multe ori puterea!

PEȘTI

Te laşi învins mult prea uşor de o stare de apatie care, de obicei, nu te reprezintă, dar azi nu ai nimic interesant de care să-ţi agăţi interesul pentru a ieşi din rutină. Pierzi timpul fără să faci nimic special, dintr-o mare nevoie de odihnă şi linişte, numai că, dacă nu ai fi fost atât de copleşit de comoditate, în acest timp ai fi făcut lucruri mult mai interesante. Poate eşti influenţat şi de cineva din anturaj care te trage în jos, în starea lui negativă, şi, în loc să lupţi cu energia pe care o degajă, te molipseşti de la el fără să te mai opui. Din lene, din indiferenţă, din plictiseală, din lipsă de motivaţie sau chef, te laşi dominat de stări pasive care nu construiesc nimic bun.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
305 locuitori

Tătărăşeni este un sat din cadrul comunei Pleşeni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 305 oameni. Satul Tătărăşeni a fost menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.