21 mai 2020, 12:00 Caleidoscop views 4838
Gates are nevoie de vaccinuri pentru a reduce populația cu 10-15% (Video)
21 mai 2020, 12:00 Caleidoscop views 4838

Gates are nevoie de vaccinuri pentru a reduce populația cu 10-15% (Video)

Fondatorul Microsoft și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Bill Gates, care se presupune a fi un filantrop binefăcător, a scos la iveală aspectul aproape necunoscut al acțiunii sale de caritate - scăderea numărului populației, vorbind despre planurile de a crea un vaccin pentru reducerea populației cu 10-15%.

Potrivit mass-media străine, Bill Gates a menționat acest lucru mai devreme în cadrul conferinței închise din Long Beach, California, numită TED2010 Conference, în discursul său "Actualizarea la zero!".

Împreună cu propunerea, absurdă din punct de vedere științific, de reducere artificială a emisiilor de CO2 la nivel mondial la zero pînă în 2050, în minutul-cinci al discursului său, Gates a declarat: "La început am primit populația. În lume astăzi sînt 6,8 miliarde de oameni. Acest număr va crește pînă la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă vor face o treabă cu adevărat excelentă în domeniul vaccinurilor, sănătății, asistenței în sănătatea reproductivă, noi o vom reduce probabil cu 10 sau 15%.

Într-un limbaj mai simplu, unul dintre cei mai influenți oameni din lume a spus în mod clar că așteaptă vaccinuri care să fie folosite pentru a reduce creșterea populației.

Cei care se îndoiesc pot viziona prezentarea pe care Gates a făcut-o la conferința anuală TED 2009. Acolo, el a repetat aproape cuvînt cu cuvînt teza de reducere a populației pentru a încetini încălzirea globală. Pentru membrii puternici și influenți ai "Clubului bun", oamenii reprezintă doar o formă de poluare a mediului, la fel ca emisiile de dioxid de carbon.

Cînd Bill Gates vorbește despre vaccinuri, el știe despre ce vorbește. Încă în ianuarie 2010, la Forumul economic Mondial de elita de la Davos, Gates a anunțat că, în următorii zece ani "Fundația Bill și Melinda Gates" va aloca 10 miliarde de dolari pentru dezvoltarea și livrarea unor noi vaccinuri pentru copiii din țările în curs de dezvoltare.

Unele organizații cred că adevăratul scop al vaccinării este de a slăbi oamenii și de a-i face și mai receptivi la boli și moarte prematură.

Producătorii farmaceutici de vaccinuri păstrează tăcerea cu privire la daunele enorme ale vaccinării asupra sănătății copiilor, care duc la autism și numeroase deformări neuromusculare, sînt cauzate de adausurile toxice și conservanții folosiți în majoritatea vaccinurilor. Multe vaccinuri, mai ales combinate, care sînt ieftinite pentru a fi vîndute în țările din lumea a treia, conțin așa-numitul Thiomersol, legătură (sodium ethylmercurithiosalicylate) care conține aproximativ 50% de mercur, folosit în calitate de conservant.

În iulie 1999, Centrul Național Informativ al vaccinurilor din SUA a declarat într-un comunicat de presă că "efectul cumulativ al mercurului poate provoca leziuni cerebrale".

Ei au recomandat insistent eliminarea thiomersolului din vaccinuri cît mai curînd posibil.

Sursa: religions.unian.ua

Cuvinte cheie:

vaccin , populatia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
462 locuitori

Broșteni este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Broșteni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 132 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 462 de oameni. Satul Broșteni a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.