25 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1526
Horoscopul pentru 25 februarie 2020
25 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1526

Horoscopul pentru 25 februarie 2020

BERBEC

Ascultă ce-ţi transmite inima, pentru că de acolo vin azi unele semnale care cer atenţie. Fie că e vorba de presentimente negative care te trag de mânecă la timp, fie că e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, deşi te încearcă frica, starea ta emoţională este şi cel mai bun îndrumător. Fă totul precum îţi transmite sufletul, fie că te îndeamnă spre ceva, fie că te reţine să nu mai continui. Ascultându-ţi semnalele pe care intuiţia, inima, subconştientul ţi le transmit, vei reuşi să eviţi la timp o situaţie care ar fi putut avea efecte şi mai profunde asupra psihicului tău. Ceva în interior îţi spune stop şi e bine să ţii cont de aceste avertismente!

TAUR

Se naşte o dorinţă nouă în adâncul sufletului care pune stăpânire pe tine în cel mai benefic mod! Te stimulează, te înveseleşte, te susţine să urci şi mai sus ştacheta viselor tale, şi vezi cum cele mai frumoase gânduri pozitive pur şi simplu înfloresc în mintea ta. Inima ţi se umple de o stare nouă, cu care nu eşti obişnuit, dar care poate fi motivaţia perfectă pentru a vâsli din ce în ce mai repede către împlinirea unui mare vis. Ai şi norocul de a atrage alături oameni care te încurajează cu modul lor tonic de a fi, şi, alături de ei, toate vor merge ca pe roate. Udă de la rădăcină planta care prinde acum formă sub ochii tăi, pentru că va da roade foarte repede!

GEMENI

Vrei multe de la viaţă, dar uneori ţi-e frică să exprimi liber tot ceea ce îţi doreşti. Lasă temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce aştepţi, trebuie să ai curajul să exprimi prin cuvinte, să verbalizezi, să spui sus şi tare ce dorinţe ai, altfel cum ai vrea să te răsplătească Universul? Ia-ţi inima în dinţi şi găseşte o formă de a transmite în eter ce vise ascunse ai, deci vorbeşte cu tine însuţi, meditează, scrie într-un jurnal, fă astfel de gesturi prin care să dialoghezi cu ghizii tăi spirituali care astfel aud limpede şi ferm chiar de la tine că vrei un anumit lucru. E primul pas pe care îl faci către materializarea lui.

RAC

Linişteşte-ţi sufletul tulburat, pentru că nu ai motive să-ţi faci atâtea griji! Stresul a pus stăpânire pe tine fără nici un rost, ca atare aceste griji care te apasă nici măcar nu sunt justificate. Te temi de lucruri care nu există, vezi în jurul tău pericole neînsemnate, şi îţi încarci sufletul cu emoţii negative care te fac să te comporţi ciudat. Calmează-te înainte de a lua decizii sau de a face ceva, pentru că această stare emoţională sensibilă te-ar putea determina să faci alegeri greşite, împins de la spate de frici. Eşti pe teren sigur, deci nu are nici un rost să te temi de nimic, deci mai relaxează-te şi tu!

LEU

Ai ajuns la capătul unui proiect şi poţi culege roadele, dar nu te grăbi să tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru că aţi lucrat mai mulţi umăr la umăr pentru această reuşită. A venit vremea să sărbătoriţi împreună victoria, să vă recunoaşteţi unii altora contribuţia, să vă aduceţi reciproc felicitări şi mulţumiri. Nu uita cât de important e un mulţumesc sau un gest de recunoştinţă pentru că, hai, admite, nu ai fi ajuns aici de unul singur. Ai fost susţinut, completat, ajutat în permanenţă, deci acum poţi să aduci elogii celor care au avut o contribuţia salvatoare la motivul tău de bucurie!

FECIOARĂ

Te prezinţi în faţa unui auditoriu care aşteaptă enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creşte înainte să deschizi prima dată gura. Deşi eşti bine pregătit şi îţi ştii lecţia ca la carte, totuşi emoţia te copleşeşte când vezi ochii şi urechile tuturor concentrate asupra ta. Gândeşte-te că eşti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din faţa sa, de aceea trebuie să-ţi ţii bine sub control nesiguranţa, frica de a vorbi, fobia de a fi în centrul atenţiei. Aceste slăbiciuni nu au ce căuta la unul ca tine, pentru că discursul tău e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci îi vei cuceri pe toţi de la prima frază.

BALANȚĂ

Eşti cam impulsiv şi refuzi o mulţime de solicitări sincere din jurul tău. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul şi nu-i laşi să-şi exprime doleanţele. Încearcă să te pui un pic în pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, şi vezi că nu e deloc de glumit. Şi tu ai trecut prin astfel de situaţii şi ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la uşa ta, cât timp tu chiar deţii soluţia la problema care îi macină. Ar fi un semn de egoism din partea ta să le spui nu, când ştii prea bine că i-ai putea ajuta fără nici un efort. Nici nu ştii când vei avea şi tu nevoie de ajutorul lor cândva!

SCORPION

Nu-ţi plac oamenii leneşi şi te tot gândeşti cum să-i implici mai mult la treabă pe cei de lângă tine care nu se pot concentra la ce au de făcut. Unii încearcă să se fofileze în faţa sarcinilor, alţii pasează tot greul pe umerii altora, dar dacă vrei să-i atragi şi pe ei, n-are rost să le ţii cine ştie ce predică inutilă, ci să pui osul la treabă. Prin exemplul tău personal, vor vedea ce e de făcut şi nu vor putea sta la nesfârşit pe margine. Apucă-te tu de treabă, arată-le cum se face, cum e mai bine, şi vei vedea că te vor urma şi ei curând. Pune mâna pe unelte şi construieşte chiar tu ce vrei să atingi, nu te baza pe alţii!

SĂGETĂTOR

Nimereşti într-un mediu nu tocmai plăcut, în care planează emoţii negative, tristeţe, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio soluţie. Pentru că nu poţi face nimic ca să alungi această atmosferă nefastă, cel mai bine ar fi să te retragi înainte de a te influenţa şi pe tine. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternică decât dorinţa ta de a-i ajuta să depăşească impasul, încât ei sunt cei care te vor trage după ei în jos, nu tu pe ei la lumină. Decât aşa, supus unui tratament de deprimare, mai bine pleci tu primul de aici şi-i laşi să se descurce singuri cu supărările lor. Tu nu ai nicio legătură cu ele!

CAPRICORN

Priveşte la cel matur de lângă tine cu încredere şi respect, pentru că ajutorul său se va dovedi a fi esenţial pentru problema în care eşti implicat. Ascultă-i îndrumările, pentru că ştie ce spune, are mai multă experienţă de viaţă şi se arată dispus să te ghideze spre o ieşire din impas. Recunoaşte că nu le ştii tu chiar pe toate ci mergi la o perpetuă şcoală a vieţii la care primeşti noi şi noi învăţături folositoare. Persoana cu care ai şansa să discuţi îţi este superioară din multe puncte de vedere, a trecut prin mai multe situaţii ca cele în care eşti tu acum implicat şi de fiecare dată a găsit soluţii inteligente. Cere-i, apoi supune-te instrucţiunilor sale, pentru că ai de câştigat!

VĂRSĂTOR

Ai multe detalii la dispoziţie şi nu ştii cum să le aranjezi ca să aibă toate laolaltă un înţeles. Par complet diferite unele de altele, parcă s-ar bate cap în cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grăbi să elimini niciunul. Mai ai nevoie să acumulezi câteva informaţii şi vei vedea că vor începe să se lege perfect. Chiar şi chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat într-un sens comun, semn că nimic din ceea ce ştii, ceea ce afli sau primeşti nu e întâmplător. Vei şti să le concentrezi pe toate în aceeaşi direcţie favorabilă reuşitei, dar încă mai trebuie să înţelegi unele aspecte. Ai răbdare, se va clarifica situaţia!

PEȘTI

Toate trec, orice suferinţă se stinge, orice gol se umple, orice boală se vindecă, deci eşti într-un proces lent prin care toate lucrurile dezechilibrate revin pe făgaşul normal. Totul e să ai răbdare ca să se restabilească armonia firească în aceste situaţii. Nu-ţi pierde încrederea sau speranţa, eşti pe drumul cel bun către rezolvarea tuturor aspectelor care par să o fi luat un pic razna în viaţa ta, dar dacă nu-ţi educi mai mult răbdarea şi nu-ţi canalizezi voinţa spre vremuri mai bune, nu faci decât să dai şi mai tare peste cap lucrurile. Calmează-te şi aşteaptă: va fi bine!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2248 locuitori

Burlăceni este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Greceni și Burlăceni. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Cahul și la 187 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2248 de oameni. Satul Burlăceni a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.