20 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1599
Horoscopul pentru 20 februarie 2020
20 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1599

Horoscopul pentru 20 februarie 2020

BERBEC

Eşti în faţa unui nou proiect, dar porneşti totul cu o oarecare nesiguranţă, pentru că se ivesc o mulţime de oponenţi care nu sunt de acord cu tine. Nu toate începuturile sunt line şi simple, deci înarmează-te cu multă răbdare, dar mai ales cu mult calm, pentru că nu îi vei convinge uşor pe cei alături de care vei lucra. Una vrei tu şi alta vor ei, şi de aici se pot naşte mari contradicţii în care doar argumentele logice vor avea ultimul cuvânt, nu nervii!

TAUR

Munceşti cu sârg, pentru că ai nevoie de bani şi eşti convins că la finalul eforturilor de acum te aşteaptă şi rezultatele palpabile pe care le aştepţi. Ba chiar eşti capabil să lucrezi şi peste program, peste puterile tale practic, pentru că fiecare oră care trece te apropie şi mai mult de roadele pe care le visezi. Merită să tragi tare acum, pentru că nu mai e mult până la scopul propus, dar nici nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face să greşeşti. Organizează-te mai bine, fără a-ţi consuma toate resursele de energie.

GEMENI

Eşti obosit, de aceea ar trebui s-o laşi mai moale cu eforturile supraomeneşti sau cu excesul de zel. Dacă nu ţii cont de nivelul de energie de care dispui cu adevărat, rişti să strici tot. Cineva te trage de mânecă să nu te mai agiţi atât, să nu faci lucruri peste puterile tale. Dacă nu ţii cont de încercările sale de a te tempera, te vei convinge singur că nu are rost să exagerezi când vor apărea primele greşeli. Nici un abuz nu e bun, ca atare micşorează ritmul în care munceşti, pentru că nu faci altceva decât să te extenuezi şi să rămâi fără energie în cel mai nepotrivit moment. Ce-i prea mult strică!

RAC

Eşti conştient că visul tău de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voinţă şi muncă, de o investiţie masivă de energie, de timp, de idei, dar deţii toate aceste valori la purtător pentru a-ţi vedea visul împlinit într-o zi. Aşteaptă, încearcă să nu pretinzi rezultate rapide pentru că nu acestea vor fi şi cele mai bune!  Cu cât construieşti mai lent acest edificiu, cu atât te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fă paşi mici şi crede cu tărie în şansele de reuşită ale acestui mare plan.

LEU

Fă ceva să te debarasezi odată de acea amintire urâtă care îţi tot revine în minte iar şi iar! Nu îţi prieşte, are numai efecte negative asupra ta şi practic te ţine blocat în trecut într-o zonă nefastă. De tine depinde să ştergi acea restanţă, fie că e vorba de o relaţie eşuată pe care trebuie s-o scoţi din viaţa ta, de o eroare de demult care încă îţi strică imaginea sau de un conflict care revine în actualitate din când în când, atât cât să ţi se ridice tensiunea. Cu un efort de voinţă, poţi scăpa de acea ghiulea pe care o tot tragi după tine!

FECIOARĂ

Cariera este în centrul atenţiei, de parcă a sosit un moment decisiv pentru viitorul tău profesional. Te-ai pregătit puternic, ai studiat, ţi-ai făcut temele cât ai putut de bine iar acum te prezinţi cu încredere în faţa unei comisii care are rolul de a-ţi verifica atent cunoştinţele acumulate. Eşti sigur pe tine iar această atitudine de bun profesionist te va ajuta să laşi o impresie perfectă ce poate atrage o notă maximă la orice gen de confruntare: examene, concursuri, interviu de angajare etc.

BALANȚĂ

Te simţi împovărat de o vină căreia tot nu-i dai de hac deocamdată. Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui. Trebuie să te grăbeşti să ştergi acea pată care stă încă lipită pe imaginea ta, pentru că, atât timp cât nu-i găseşti rezolvarea, lumea abia aşteaptă să se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tău. Recunoaşte că ai greşit ca să te poţi linişti şi astfel nici un atac să nu te mai deranjeze.

SCORPION

Nu poţi coopera eficient cu nişte persoane mai tinere decât tine, cu o atitudine mai modernă, dar cu care nu poţi fi de acord. Dai dovadă de un dram de rigiditate, pentru că nu te poţi adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul tău de a privi lucrurile. Îi cam tragi înapoi, dar noroc că ei nu ţin cont de piedicile sau rezervele tale, ci îşi văd de treabă până la capăt. Vei vedea la final că au avut idei constructive, pe care ar fi meritat să le preiei şi să le pui în aplicare, dar va fi prea târziu să mai schimbi ceva, regretând că ai fost atât de refractar şi critic cu ei.

SĂGETĂTOR

Nu eşti lăsat să te manifeşti în voie, de parcă cineva s-ar afla mereu lângă tine şi-ţi taie elanul sau îţi pune pumnul în gură. Nu poţi să fii tu însuţi în asemenea companie, pentru că ai tendinţa de a-ţi înfrâna orice impuls, din cauza celui care te tot trage de mânecă sau încercările tale de a te exprima se soldează cu interpretări greşite ale intenţiilor tale. Ai mereu senzaţia că, orice ai spune se înţelege exact pe dos, din cauza unui mare blocaj de comunicare de care, momentan, nu poţi trece. Mai bine taci şi aştepţi să se clarifice lucrurile.

CAPRICORN

Tu eşti capul tuturor deciziilor importante în mediul în care te afli, pentru că toată lumea aşteaptă părerea ta. Ţi se recunoaşte astfel valoarea, superioritatea, experienţa în diverse domenii. Simţi greutatea deciziei tale, îţi dai seama cât de mult aşteaptă ceilalţi de la ceea ce ai de spus şi nu ai vrea să faci vreo alegere greşită şi să dezamăgeşti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor. Eşti convins că orice decizie ai lua, toţi vor fi de acord cu tine şi vor îmbrăţişa alegerea făcută, dar nu poţi spune ultimul cuvânt înainte de a analiza situaţia cu atenţie.

VĂRSĂTOR

Cum să nu-ţi sară ţandăra dacă, la orice uşă ai bate, ţi se răspunde agresiv, nepoliticos, fără să găseşti nicăieri de un dram de amabilitate şi înţelegere. Dacă ai de a face azi cu instituţiile statului, birocraţia te va aduce pe marginea exasperării, pentru că nu găseşti nicăieri persoane care să te asculte şi să îţi înţeleagă doleanţele. Multe uşi ţi se închid în nas, eşti trimis la plimbare cu un ton superior şi termini ziua cu un sentiment de iritare ori de câte ori te gândeşti la relaţiile defectuoase ale acestei zile. Nici tu nu eşti mai amabil, recunoaşte, dar reacţia e firească când eşti tratat aşa.

PEȘTI

Cu ajutorul potrivit, totul îţi merge de minune, deci aici trebuie să faci cele mai mari eforturi, de a găsi tovarăşii cei mai buni pentru situaţia în care te afli, să le câştigi simpatia şi dorinţa de a-ţi sări în ajutor. Apelează la tot arsenalul tău de cucerire, pentru că ai nevoie de prieteni care să participe la problema în care eşti implicat. Ai multe de învăţat de la ceilalţi, ca atare nu insista să te descurci singur, pentru că lucrurile vor evolua mult mai repede şi mai simplu dacă faci echipă cu oameni pregătiţi în domeniu. Nu e o ruşine să ceri ajutorul, nici să baţi la uşa unui om a cărui meserie este aceea de a-ţi rezolva ţie problema.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
337 locuitori

Etulia loc.c.f. este o localitate un sat din cadrul comunei Etulia, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 88 km de municipiul Comrat și la 222 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 337 de oameni. Etulia loc.c.f. a fost menționat documentar în anul 1875.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.