18 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2072
Horoscopul pentru 18 februarie 2020
18 februarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2072

Horoscopul pentru 18 februarie 2020

BERBEC

Dedică-ţi această zi unor activităţi banale pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme pentru că nu le considerai importante, Dacă tot nu se petrece nimic ieşit din comun astăzi, bucură-te de aparenta linişte şi ocupă-te de ceva drag sufletului tău. Ar fi perfect să faci o vizită unei persoane care te-a invitat demult pe la ea, dar tot nu ai avut starea şi timpul necesar pentru acest gest. Acum sunt întrunite toate condiţiile optime pentru aşa ceva, deci lasă orice activitate la o parte şi sună la uşa prietenului tău. Te va primi cu braţele deschise şi cu inima plină de bucurie, şi îţi vei da seama ce bine îi face prezenţa ta.

TAUR

Primeşti veşti din mai multe direcţii, dar se bat cap în cap. Un prieten îţi spune una, un frate îţi spune cu totul altceva despre acelaşi subiect, iar tu eşti la mijloc şi nu ştii ce să crezi. Mai bine te-ai informa din surse sigure, verificate, bine documentate, ca să-ţi faci o părere proprie, fără a te lăsa influenţat de atâtea idei contradictorii vehiculate în jur. Vei primi de undeva o confirmare a uneia din aceste păreri şi, dacă două persoane spun acelaşi lucru, atunci te poţi baza pe informaţia respectivă.

GEMENI

Nu te crampona atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le tratezi cu mai mult umor, ca şi cum nu te-ar supăra nimic din ceea ce descoperi. Zâmbeşte la micile hopuri care apar, râzi la cine ştie ce boacănă făcută, ia un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţa provocărilor sorţii. Dacă îţi torni cenuşă în cap fără motiv la orice fleac, vei vedea că se agravează şi mai mult lucrurile, or, o atitudine veselă, ca şi cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajută să găseşti mult mai repede ieşirea din încurcătură. Joacă-te un pic, nu ai ce pierde!

RAC

Cu ceva timp în urmă ai ajuns într-un punct critic în care credeai că singura soluţie ar fi un final categoric. Nu te grăbi să-ţi iei adio atât de repede de la tot ce ai construit, pentru că sigur există şi o altă variantă, care poate restabili echilibrul firesc al situaţiei. Nu abandonul este calea în situaţia de faţă, deci detaşează-te un pic şi analizează la rece, pentru că vei descoperi o idee mult mai bună, ce poate salva totul în ultimul moment. Nu renunţa, doar modifică ceva, prin părţile esenţiale.

LEU

Viitorul arată foarte bine, pentru că ai o discuţie cu o persoană care a trecut prin situaţii similare celor care te aşteaptă pe tine. Sfaturile pe care ţi le oferă cu dragă inimă, soluţiile sale pe care le poţi folosi ca pe o reţetă sigură de succes, sunt cheia problemelor de acum. Vei vedea ce simplu e să treci peste un moment dificil dacă urmezi sfaturile celui de lângă tine. Ai multe de învăţat de la cei cu care intri azi în contact, dar ţine minte informaţiile pe care le oferă aceştia. Într-o zi le vei transmite şi tu mai departe celor care au nevoie de ele.

FECIOARĂ

Nu te simţi bine printre cei din jurul tău, încât aproape că ai prefera singurătatea, decât asemenea anturaj. Parcă atragi alături de tine doar oameni trişti, pesimişti, care se plâng întruna de lipsuri şi probleme, or tu nu eşti deloc în asentimentul lor. Tu ai fi mult mai tonic şi mai vesel, dacă te-ar lăsa ei în pace, ca atare, dacă vrei o zi reuşită, fă abstracţie de anturajul nefast. Dacă stai prea mult printre astfel de persoane, vei începe să gândeşti ca ele, să te lamentezi ca ele, să vezi în jur doar partea negativă a lucrurilor, or tu nu eşti croit pe asemenea calapod.

BALANȚĂ

Vin şi momente când trebuie să pui punct unei acţiuni care nu-şi mai are rostul. Eşti acum în faţa unui astfel de hop, care ţi se pare dificil, pentru că ştii că după el nu va mai fi nimic, dar probabil e obligatoriu pentru a te elibera şi a te putea apuca mai apoi de altceva. E un final de etapă, un capitol închis, linia de finish a cursei, un punct mort după care nu mai există nimic, şi îţi dai seama că sună destul de tranşant, dar orice final e de fapt motivul de a porni mai apoi pe alt drum. Indiferent la ce trebuie să spui astăzi adio, de mâine eşti liber să naşti alt plan!

SCORPION

Inima ta plânge în tăcere şi nu doreşti să spui nimănui ce se întâmplă în interiorul tău ca nu cumva să laşi impresia unui om slab. Ar fi mai bine să spui ce simţi, să te destăinui unui prieten intim, pentru că există cineva special alături de tine care va şti să-ţi alune suferinţa şi să-ţi readucă speranţa în suflet. Mama, o soră, o prietenă bună poate avea efecte incredibile pentru psihicul tău, ca atare nu ţine în tine ceea ce te doare. Chiar dacă altcineva important pentru inima ta nu este aproape, există cineva care-i poate ţine foarte bine locul.

SĂGETĂTOR

Este momentul în care decizi o schimbare de proporţii în viaţa ta, numai că acum e doar startul. Rezultatele se vor arăta mult mai târziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, aşa cum îţi aşterni acum, aşa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie să iei decizia la voia întâmplării, ci să-ţi iei toate măsurile necesare pentru a ajunge la roade de care să fii mândru. Lucrurile bune se clădesc mai lent, şi aşa simţi şi astăzi, când vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar eşti convins că eşti pe calea cea bună.

CAPRICORN

Ceva drag ţie se apropie de sfârşit deci trebuie să te obişnuieşti cu ideea că nu te vei mai bucura de această senzaţie plăcută multă vreme. Tot ce-i frumos se încheie, la un moment dat, vei rămâne cu amintirile plăcute, cu trăirile acumulate, dar trebuie totuşi să te detaşezi şi să treci mai departe fără a te crampona de senzaţii. Nimic nu-i veşnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanţa, deci de mâine te vei gândi la aceste plăceri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar mulţumit că ai avut parte de ele.

VĂRSĂTOR

Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că îţi rezolvă ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care te preocupă. Porneşte pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumuseţea. Dacă îţi era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneţ, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

PEȘTI

Eşti una din zodiile care se bucură cel mai mult azi, deşi, de obicei, ai o cu totul altă atitudine: mai rezervată, mai pesimistă, mai raţională. Nu, de data aceasta eşti cuprins de o pasiune nouă, interesat de un scop care te atrage ca un magnet, convins că ceea ce visezi să găseşti deschide o etapă nouă în viaţa ta. Intri într-o etapă plină de noutăţi şi veşti bune, dar reuşita depinde enorm de energia pe care o investeşti în ţelurile propuse. Cât timp îţi menţii interesul viu, energia şi entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent, deci spune cu tărie azi: orice se poate!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
1009 locuitori

Pojăreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Pojăreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1009 oameni. Satul Pojăreni a fost menționat documentar în anul 1545.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.