27 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 10093
Horoscopul pentru 27 ianuarie 2020
27 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 10093

Horoscopul pentru 27 ianuarie 2020

BERBEC

Ai nişte talente ieşite din comun de a rezolva orice problemă într-un stil original, mai aparte. Tu nu urmezi căile bătătorite, ai alte viziuni şi o altă optică în faţa provocărilor şi chiar dacă ştii că multă lume te va considera ciudat, nu-ţi pasă. Mergi pe calea ta, chiar dacă nu eşti în rând cu toată lumea, pentru că, de multe ori, cele mai bune căi sunt cele pe care nimeni nu are curajul să meargă. Tu ai acest curaj, ţine-te de acest sens şi într-o zi vei deveni un exemplu pe care şi alţii vor păşi. Cineva trebuie să fie şi deschizător de drumuri noi, iar acum tu eşti acela!

TAUR

Pune-ţi în joc valorile în care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie să le respecţi, pentru că acestea sunt cele care vor dicta, în final, verdictul pe care îl aştepţi. Cu cât faci lucrurile mai corect, mai legal, mai sincer, cu atât şansele unei reuşite cresc, ca atare stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricât de minore ar fi. Mai bune spui adevărul direct în faţă şi accepţi legea, aşa cum e ea, uneori aberantă, decât să i te opui, pentru că nu rezolvi nimic apelând la căi ocolitoare. Mita, şpaga, pilele nu te ajută la nimic în situaţia de faţă, deci fă aşa cum ţi se cere!

GEMENI

Spune ce ai decis, fără să te gândeşti la ce va spune lumea despre alegerile făcute. Sunt deciziile tale şi pentru mulţi par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi în ele şi le vei urma cu sfinţenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe părerea lumii, deci eşti pregătit să îţi asumi deciziile ciudate şi căile originale care vor duce acolo unde speri. Dacă vezi că unii te judecă pentru alegerile făcute, dă-le apă la moară şi râzi alături de ei despre nebunia de care dai dovadă, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele în perspectivă şi arată promiţător!

RAC

Eşti foarte bine ancorat în realitate şi vezi lucrurile foarte clar. Se vede că te-ai maturizat, că viaţa te-a învăţat multe, că ştii mai bine pe ce te bazezi. Alegerile pe care le faci se bazează, pe de o parte, pe experienţa deja acumulată care a devenit fundamentul principiilor tale actuale, dar, pe de altă parte, şi pe un anumit feeling doar al tău ce te ajută să presimţi chiar şi cele mai sensibile schimbări de direcţie. Ştii foarte bine încotro te îndrepţi şi ce aştepţi de la sensul pe care l-ai ales, şi nu dai semne de frică, de insecuritate, de neclaritate. Ai o imagine foarte exactă în minte despre ceea ce ai de făcut.

LEU

Sentimentul de protecţie pe care îl ai este exact ce aveai nevoie pentru a îndrăzni să faci o mare schimbare în viaţa ta. Până mai ieri erai nesigur, neclar, nu ştiai prea bine ce ai de făcut sau dacă e bine ceea ce intenţionezi să porneşti, dar acum, s-au adunat o serie de factori care te susţin în direcţia aleasă. Primul lucru pentru a păşi pe acest drum e să priveşti în spate să vezi ce cari după tine inutil, de ce te poţi detaşat sau descotorosi, pentru că duci după tine amintiri, resentimente, regrete, emoţii care nu-ţi mai servesc la nimic. Eşti pe drumul cel bun, dar evoluţia depinde enorm de felul cum arunci balastul inutil peste bord, pentru că abia după aceea începe ascensiunea!

FECIOARĂ

Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenţie, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândeşte-te înainte de a investi timp şi energie în această direcţie, ca să nu fie doar un foc de paie. Totuşi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poţi sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îţi pune bine în valoare spiritul de iniţiativă. Mobilizează-i şi pe alţii în acest proiect, ca să poată evolua ca la carte.

BALANȚĂ

Totul se învaţă în viaţă, nimeni nu s-a născut învăţat, ca atare nu pune la suflet judecăţile care mai vin de la unii. S-ar putea să nici nu fie judecăţi sau critici, aşa cum ai fi tentat să le cataloghezi, ci lecţii de viaţă care, cândva, îşi vor arăta utilitatea. Acum eşti un pic nemulţumit de tonul cu care îţi sunt predate aceste lecţii, dar ai puţintică răbdare să se sedimenteze materia tocmai predată. În viitor, vei mulţumi pentru informaţiile primite, ca atare priveşte-i cu toleranţă şi bucurie pe cei care, aparent, îţi vorbesc de sus. Le vei da dreptate şi va veni o zi când vei preda mai departe ce ai învăţat.

SCORPION

Apare o perspectivă nouă care pe altul l-ar entuziasma, dar nu şi pe tine. Rămâi foarte precaut în faţa noului, pentru că nu eşti sigur că duce într-o direcţie atât de bună pe cât pare. Păcat, ai putea rata o şansă excelentă dacă laşi îndoiala să te conducă, pentru că dacă ai lăsa un pic lucrurile la voia întâmplării, ai putea avea parte de reuşite grozave. Dacă spui nu de la primele semne, şansa va trece pe lângă tine şi nu vei şti să profiţi de ea, descoperind prea târziu cât de bună era, poate atunci când vei vedea că altcineva beneficiază de acea ocazie minunată!

SĂGETĂTOR

Dacă nu ştii încotro s-o apuci, ai curaj să baţi la uşile potrivite pentru a cere răspunsuri. Vei întâlni persoane dispuse să îţi împărtăşească din experienţa lor bogată de viaţă, ba chiar se vor arăta dispuse să te ajute, pentru că ele deţin informaţii la care tu nu ai ajuns încă. E o bucurie să înveţi de la astfel de oameni atâtea lucruri interesante, dar cel mai mult te onorează faptul că ei te primesc în rândul lor cu deschidere, pentru că vor să-ţi împărtăşească ce ştiu. Nu au interese egoiste, nu vor să ţină ceea ce ştiu doar pentru ei, ci sunt încântaţi că pot să transmită şi altora, iar tu eşti azi invitatul lor de onoare!

CAPRICORN

Tratezi totul cu atâta detaşare şi calm, că multă lume se întreabă dacă la tine asta e înţelepciune sau frica de a acţiona? Le vei arăta că, şi în cele mai complicate momente, cel mai bine e să stai un pic pe loc, să rumegi situaţia de pe margine, şi abia apoi să faci un pas înainte. Calmul cu care reuşeşti să analizezi problema e demn de laudă, pentru că alţii s-ar fi enervat demult, dar nu şi tu. Stai liniştit în banca ta, şi până nu eşti sigur că ai înţeles situaţia corect, fără resentimente, fără implicaţii emoţionale, nu îţi dai cu părerea. Asemenea atitudine paşnică ar fi de preferat şi cu alte ocazii, ţine-o minte!

VĂRSĂTOR

Stai puţin şi gândeşte-te la planurile tale cele mai importante din acest moment şi ai să descoperi cât de multe resurse ai la dispoziţie. Prima dintre ele este, cu siguranţă, creativitatea ta debordantă, ca atare ascultă ce-ţi transmite geniul tău creator care naşte idei pe bandă rulantă. Merită puse în aplicare imediat, pentru că sunt soluţii excelente pentru a duce mai departe ceea ce clădeşti. E un demers de durată, nu trebuie să te aştepţi la rezultate imediate, dar e şi mai motivant să vezi că ideile tale nasc alte idei, că un succes îl generează pe altul şi aşa înaintezi pas cu pas spre finalizarea unui proiect de toată frumuseţea.

PEȘTI

Priveşte un pic către obârşii, către vremuri de demult sau spre poveştile de viaţă ale rubedeniilor, pentru că poate reveni ceva în actualitate din fostele vremuri, care poate avea acum un mesaj foarte puternic de transmis. O fotografie de dinainte de război, un document găsit prin cutiile din podul bunicilor, o monografie a satului în care au copilărit ai tăi pot oferi acum un punct de plecare spre o poveste nouă. Ia legătura cu rude de la care poate nu mai aveai nicio veste, pentru că există şansa de a primi de la ele informaţii foarte preţioase despre lucruri uitate sau niciodată cunoscute cu privire la originile tale.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
728 locuitori

Găureni este un sat din cadrul comunei Bălăneşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Nisporeni și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Găureni a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.