13 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2502
Horoscopul pentru 13 ianuarie 2020
13 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2502

Horoscopul pentru 13 ianuarie 2020

BERBEC

Uneori nu e nevoie de schimbări majore pentru a porni pe o altă cale, ci, puţin câte puţin, poţi schimba în fiecare zi câte ceva la cel care eşti sau la ceea ce faci până ajungi la nivelul cel mai bun. E ca şi cum ai şlefui în fiecare zi o piatră dură. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmând un proces îndelungat de cizelare, într-o zi vei ajunge la capodopera pe care o poţi prezenta lumii cu mândrie. Aşa şi tu: adună zi de zi câte ceva nou la bagajul de experienţe pentru a deveni cel de mâine, de luna viitoare, de anul viitor, dar totul depinde de răbdarea şi perseverenţa de a trece prin acest proces zi de zi, fără întrerupere.

TAUR

Ceri mult de la cei din jur, ai ridicat foarte sus ştacheta, dar nici că vrei să scazi cumva pretenţiile. Eşti conştient că numai aşa, cerând totul de la ei, îi vei motiva să se apuce serios de treabă şi să-şi demonstreze potenţialul. Dacă te-ai mulţumi cu puţin, şi rezultatele ar fi modeste, tocmai de aceea ceri şi de la propria persoană mult şi astfel, prin exemplu personal, îi vei ambiţiona şi pe ceilalţi. Nu accepţi nici scuze, nici motive că ar fi obosiţi, ocupaţi, stresaţi, ci îi chemi să pună umărul alături de tine la un proiect important. Ştii să-i motivezi pe toţi şi, mai de frică, mai de ruşine, îi vei aduna pe toţi la muncă!

GEMENI

Munceşti cu plăcere, pentru că ai ocazia de a-ţi pune mai bine în valoare calităţile şi talentele în domeniul în care lucrezi. Cu atât mai plăcut devine efortul cu cât rezultatele muncii tale sunt apreciate şi aduc o stare de bucurie pe chipul sau în inima celor cărora te dedici. Că e vorba şi de ceva veleităţi artistice puse în joc sau reuşeşti să combini perfect utilul cu plăcutul în ceea ce faci, sentimentul final al acestei zile este unul de totală împlinire, de parcă ai reuşit să duci la capăt tot ce ţi-ai propus şi ai făcut şi pe alţii fericiţi cu produsul muncii tale.

RAC

Apucă-te serios de treabă, pentru că poate fi o zi spornică şi rodnică, în care vei duce cu succes la capăt orice sarcină. Cu cât sunt mai dificile îndatoririle tale de azi, cu atât mai sârguincios te apleci asupra lor, pentru că dai randament maxim în proiecte cu adevărat dificile, care necesită un consum maxim de resurse intelectuale şi fizice. Atenţia ta e îndreptată spre instrumentele pe care le manipulezi, deoarece ai putea avea multe activităţi în care e nevoie de diverse mijloace care îţi sunt de ajutor, de la cea mai banală lopată până la cel mai performant calculator. Ştii să le foloseşti şi ceea ce iese din mâinile tale e demn de laudă. Construieşti succesul cu mâinile tale.

LEU

Chiar dacă nu vezi întotdeauna rezultatele către care vâsleşti sârguincios, nu-ţi pierde încrederea, pentru că te afli în plin proces! Da, poate nu ai ajuns încă acolo unde ţi-ai propus, poate mai ai ceva de muncit şi de aşteptat până la scopul cel mare, dar primeşti suficiente garanţii pe parcurs cum că lucrurile evoluează aşa cum trebuie şi eşti pe drumul cel bun. Asta contează acum cel mai mult, să fii încurajat, stimulat, motivat să mergi mai departe, conştient că lucrurile cele mai bune sunt cele care se clădesc lent şi greu. Nu mai e mult până la succes, deci continuă tot aşa, cu încredere deplină în ţinta cea mai înaltă!

FECIOARĂ

Deşi, de felul tău, ai o atitudine mai rezervată chiar şi în faţa succesului, trebuie să-ţi depăşeşti teama pentru a te bucura cu adevărat de veştile bune care dau buzna în calea ta. Merită să sărbătoreşti mai entuziast reuşita, să arăţi lumii o faţă mult mai zâmbitoare şi mai veselă, pentru că iei parte la un eveniment cu adevărat deosebit care merită sărbătorit cu surle şi trâmbiţe. Da, poate eşti ceva mai prudent, ţi-e frică să spui hop până nu sari sau să povesteşti lumii despre fericirea ta până nu sunt toate clarificate, dar o atitudine pozitivă e binevenită oricând! Bucură-te, aşadar, cu toată fiinţa!

BALANȚĂ

Eşti primit într-un grup de persoane unde visai demult să fii acceptat. O consideri o evoluţie pentru tine, pentru că eşti convins că asocierea cu aceşti oameni te va propulsa pe un alt nivel al planurilor tale. E ca şi cum ai fi primit într-un colectiv de elită, cu oameni pe care îi apreciezi şi-i admiri, şi de acum vei deveni unul de-al lor. Aveai ambiţia de a fi admis aici (ca la o facultate) şi iată că apare şansa mult visată: n-o risipi! Pregăteşte-ţi intrarea cu surle şi trâmbiţe, pentru că ai şi tu multe de dovedit, şi dacă tot ai fost primit, asumă-ţi obligaţiile care îţi revin în acest nou mediu. E mai diferit, mai solicitant decât ce făceai înainte, dar şi mai motivant!

SCORPION

Primeşti o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment şi se vede că stai ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece îţi legi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar şi această aşteptare are rolul ei, pentru că te face să priveşti cu şi mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

SĂGETĂTOR

Ai nevoie de cineva alături de tine care să te asculte şi să-ţi dea sfaturi, care să înţeleagă prin ce treci, fără să te judece. Caută acel confident de încredere, acel prieten intim pe care îl poţi lăsa cel mai aproape de tine. I-ai putea face o mărturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului tău, deoarece te eliberează de un stres, de o frică, de o emoţie pe care nu o poţi gestiona de unul singur. Cu cineva drag alături, treci mai uşor peste un moment sensibil, iar din modul său detaşat de a te asculta apar soluţii lucide, fără implicaţii sentimentale.

CAPRICORN

Ai ajuns la capătul unei analize care a consumat mari resurse mentale din partea ta. Ai verificat totul pe toate părţile, ai întrebat, ai cântărit, ai judecat la rece, dar acum poţi spune că ai înţeles situaţia cât se poate de corect şi eşti capabil să extragi o concluzie justă. Trebuie să-ţi exprimi verdictul cu fermitate, cu încredere deplină ci ai înţeles corect problema şi nimic nu îţi mai poate schimba părerea de acum înainte. Fii sigur pe tine când spui la ce concluzie ai ajuns, fără să te temi de judecata dreaptă sau nedreaptă a altora. Ai decis, mergi înainte!

VĂRSĂTOR

Te simţi obosit, tracasat, împovărat de emoţii care nu au ce căuta în inima ta, tocmai de aceea ar fi bine să îţi oferi mai multă atenţie şi să începi să te şi răsfeţi un pic. Oferă-ţi acel lucru care te bucură pe tine cel mai mult: o carte bună de citit, o seară la spa, o vizită la coafor, o haină nouă, orice crezi că ţi-ar putea ridica moralul şi aduce din nou zâmbetul pe buze. Dacă stai de bună voie captiv între grijile şi datoriile care te ţin blocat, nu ai cum să-ţi recapeţi energia, deci de tine depinde să iei azi taurul de coarne şi să îţi permiţi un bonus doar pentru sufletul tău. Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci răsplăteşte-te din belşug!

PEȘTI

Nu te gândi că dacă ai ajuns într-un punct mort e semn că trebuie să abandonezi direcţia pentru că nu mai duce nicăieri, nu poţi avea poarte de acţiune în fiecare zi, noutăţile nu bat la uşa ta din oră în oră iar schimbarea nu se produce atunci când şi cum ai dori tu, ca atare ai răbdare! Mergi în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, chiar dacă momentan nu se mai întâmplă nimic. Eşti pe calea cea bună spre ceea ce ţi-ai propus, doar că uneori mai sunt şi momente de respiro, de monotonie, de linişte… dar poate fi liniştea de dinaintea furtunii de evenimente pe care o aşteptai! Dacă ai abandona acum, când ţi se pare că nimic nu mai merge, poate că renunţi cu un minut înainte de a primi ceea ce visai, ca atare de ce să te opreşti acum? Continuă!

 

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
938 locuitori

Cihoreni este un sat din cadrul comunei Bieşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 938 de oameni. Satul Cihoreni a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.