12 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2283
Horoscopul pentru 12 decembrie 2019
12 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2283

Horoscopul pentru 12 decembrie 2019

BERBEC

Este vremea să te apuci serios de treabă, pentru că eşti la începutul unui proiect în care vei investi tot ce ai mai bun şi mai frumos în tine. Idei, gânduri, emoţii, vise, toate vor fi canalizate în acelaşi scop minunat şi vor da naştere unor roade demne de toată mândria şi bucuria. Apucă-te deci de muncă, nu mai e vreme de pierdut, pentru că deţii toate resursele necesare succesului. Se presupune că ai acumulat deja cunoştinţele, informaţia şi experienţa potrivită pentru acest mare ţel, mai trebuie doar să-i dai startul iar acum e momentul ideal: la drum, aşadar!

TAUR

Nu te lăsa copleşit de un banal hop prin care ai mai trecut de o sută de ori înainte. Rămâi concentrat pe scopul tău cel mare, conştient că piedicile sunt absolut fireşti în urcuşul oricărui om către visele sale. Nu ele contează, ci ambiţia pe care o pui în joc, determinarea pe care o scoţi la lumină, curajul de a confrunta piedicile cu încredere deplină în tine. Fii pregătit pentru orice, pentru că poţi orice, la urma urmei, deci nu te împacienta că apar astfel de situaţii. De câte ori nu ai mai trecut prin aşa ceva înainte şi ai răzbit cu brio? Ai răbdare cu tine şi vei depăşi totul cu succes!

GEMENI

Apare o piedică greu de trecut din cauza cărora multe planuri de astăzi vor sta pe loc sau vor fi amânate. E o lecţie a răbdării, pentru că stai pe loc cu scopul de a mai învăţa ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveală. E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, ai tendinţa de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar după ce va trece valul cel mai dificil, vei începe să-i înţelegi rostul. Stând un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, şi la fel se va întâmpla şi azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utilă idee de a ieşi din impas.

RAC

Nriveşti la cineva de lângă tine cum sărbătoreşte o mare reuşită, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de laudă, pe care îl poţi urma îndeaproape, pentru că, dacă el a reuşit, poţi şi tu, dacă foloseşti reţeta succesului său. Cere-i sfatul, profită de experienţa pe care o împărtăşeşte cu drag şi altora, fă exact ceea ce spune, pentru că metodele pe care le transmite celor dornici să asculte sunt deja verificate. Dacă la el a mers, de ce n-ar merge şi la tine? Valorifică din plin experienţa altora, pentru că se potriveşte de minune şi în cazul tău!

LEU

Trebuie să fii corect în a aprecia ceea ce ai şi ceea ce au alţii, ca nu cumva să ai impresia că altul a primit mai mult de la viaţă, şi tu nu… Ai şi tu imense daruri pe care destinul ţi le-a pus în cale, dar poate nu e chiar ceea ce ai fi dorit tu. Adu-ţi aminte felul în care ai cerut tu ceva de la viaţă, nu cumva ai pretins ceva ce nu există? Nu cumva nici măcar nu ai cerut nimic şi acum, când vezi ce ai la dispoziţie, spui de fapt că nu de asta aveai nevoie? Ca viaţa să te răsplătească din belşug, trebuie să ştii să ceri ceea ce e pentru tine, ca atare analizează-ţi cu luciditate dorinţele şi nevoile, şi află de ce ai tu nevoie cu adevărat apoi cere cu încredere deplină că vei primi exact ce e pentru tine!

FECIOARĂ

Nu te mai crampona de lucrurile care consideri că-ţi lipsesc pentru a fi fericit, pentru că, dacă ai începe să aşezi în balanţă cât de multe alte daruri ai primit, ai descoperi cât eşti de bogat. Lasă fricile şi grijile deoparte, nu mai trece în revistă lipsurile, golurile, eşecurile, când ai atâtea alte lucruri minunate de scos în evidenţă. Fii recunoscător pentru lista lungă de daruri deja acumulate în viaţă. Vezi, mergi, gândeşti, auzi, respiri? Iată doar câteva lucruri cărora ai tendinţa de a nu le da nicio atenţie, pe când lista acestor minunăţii e enormă! Începe să o completezi chiar de azi şi ai să vezi pentru câte lucruri poţi spune sincer: mulţumesc!

BALANȚĂ

O relaţie superbă începe să se înfiripeze la orizont, dar eşti abia la primele semne, nu te grăbi deja la etapa următoare. Bucură-te de fiecare pas necesar în această evoluţie, pentru că tot ce înveţi acum, încetul cu încetul, va contribui la consolidarea acestei relaţii. Că e o relaţie profesională, una de prietenie sau una de dragoste, trebuie să fii conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte şi nu ajungi la ţelul suprem cât ai bate din palme. E nevoie de timp să vă cunoaşteţi mai bine, e nevoie de adaptarea fiecăruia la stilul unic al celuilalt, deci clădeşte cărămidă cu cărămidă acest edificiu care arată deja foarte promiţător. Sunt mari şanse ca această relaţie să dureze mai apoi o viaţă!

SCORPION

Tu eşti propriul magician pentru ceea ce vrei să obţii în viaţă, deci nu spera miracole din senin, cât timp ai un as în mânecă de care te poţi folosi când vrei! Orice poţi atinge cu acest instrument magic pe care îl ai la îndemână: succesul, prosperitatea, iubirea! Nu te gândi la cine ştie ce scamatorii oculte, pentru că nu de asta ar fi vorba, ci doar să-ţi pui la treabă atuurile pentru că tu ai multe la dispoziţie, dar nu prea ştii să le valorifici aşa cum ar trebui. Porneşte ceva, ia o decizie, fă primul pas, pentru că după aceea vor veni şi roadele, ca atare primul lucru e să spui odată: vreau – pot – start!

SĂGETĂTOR

A venit moentul unei decizii capitale. Ai acumulat până acum informaţiile necesare pentru a şti exact încotro te îndrepţi, deci lasă frica la o parte şi exprimă-ţi cu fermitate ultimul cuvânt. Cineva chiar aşteaptă verdictul tău, depinde de ceea ce ai tu de spus, deci e nevoie de un dram de curaj din partea ta pentu a face un pas în faţă şi să spui ce ai ales. S-ar putea să nu mai poţi schimba decizia odată luată, e categorică şi definitivă, tocmai de aceea trebuie să spui clar ce ai ales, cu încredere absolută că e decizia cea mai bună!

CAPRICORN

Invidia unora poate genera mari hopuri în planurile tale, ca atare redu, pe cât posibil, discuţiile despre ceea ce vrei să obţii. Nu împărtăşi chiar oricui marile tale vise, pentru că unii vor privi cu un dram de răutate ceea ce le povesteşti şi vor emite gânduri negative la adresa ideilor tale. Când vor apărea piedicile, vei regreta că nu ai tăcut şi ai făcut ceea ce doreai, şi abia după aceea, după ce rezultatele ar fi fost perfect aşezate pe teren sigur, să fi povestit de ele. O lecţie bună pentru tine să nu zici hop înainte să sari, să nu te lauzi înainte să atingi acel scop, să nu mai zici nimănui ce doreşti până ce nu ajungi acolo!

VĂRSĂTOR

Atitudinea jucăuşă pe care o abordezi azi e perfectă pentru a lupta cu nervii celor din jur. Nu pune la suflet criticile sau conflictele care mocnesc în preajma ta, dar nici nu aluneca spre extrema cealaltă (spre ironie şi batjocură), altfel reacţia celor din jur ar putea fi şi mai agresivă. Trebuie să-ţi controlezi un pic atitudinea cinică, pentru că unii nu vor înţelege corect glumele tale, ci le vor considera dovezi de impertinenţă, obrăznicie sau răutate, deşi nu e nimic din toate acestea, ci doar un chef grozav să glumeşti, să te distrezi pe seama oricărui motiv care apare.

PEȘTI

Da, e minunat să ai ţeluri măreţe şi vise înalte, dar uneori e bine să te mulţumeşti şi cu ceea ce ai, şi cu un pic mai puţin. Ceea ce ţi se oferă azi, deşi poate nu e la nivelul cel mai înalt de la care aveai tu speranţe, se va dovedi a fi un înlocuitor perfect sau un stimulent pentru ceva ce, momentan, nu poţi obţine. Scopul tău e încă departe, dar nu imposibil, important e că pe parcurs primeşti suficiente semnale că te apropii de el, mici garanţii care îţi amplifică speranţa şi încrederea. Eşti pe drumul cel bun, fii sigur de asta, şi bucură-te şi de etapa la care eşti acum, pentru că de aici se va clădi deja etajul următor care te duce cu un pas mai sus către marele tău scop!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
552 locuitori

Păruceni este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Nisporeni și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Păruceni a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.