30 noiembrie 2019, 14:00 Caleidoscop views 4298
Cîţiva designeri moldoveni şi-au prezentat colecțiile de Revelion
30 noiembrie 2019, 14:00 Caleidoscop views 4298

Cîţiva designeri moldoveni şi-au prezentat colecțiile de Revelion

Câţiva creatori de modă autohtoni şi-au prezentat ieri colecțiile de Revelion. Designerii spun că ofertele lor sunt pentru toate gusturile şi buzunarele. Fashionistelor li se recomandă în special ţinute în culori roşu, verde şi negru, iar pe lângă clasicile rochii, designerii au prezentat şi idei de costume ce pun în evidenţă individualitatea şi frumuseţea celei care îl poartă.

"În acest an, pentru Revelion am optat să mergem după culoarea de bază de toamnă, care este un verde foarte închis. L-am interpretat în organza, mătasă şi în velvet de mătasă. Ca asociere de Anul Nou le-am mai pus nişte pietricele, ceva ce străluceşte şi se asociază de regulă cu Anul Nou", a menţionat Georgeta Mir, designer.

"Am optat pentru pânze naturale, viscoză, mătase, şifon. Am completat ţinutele din acest an cu accesorii pentru păr create din acelaşi material ca şi ţinuta purtată de model. Se privesc foarte armonios. Noi avem de toate, şi costume şi rochii", a explicat un alt designer.

"Este foarte relevantă şi binevenită această sărbătoare. Colecţia are foarte multe lucrări interesante cu un farmec deosebit de iarnă, pentru că în sărbătorile de iarnă vrei să fii deosebită, vrei să fii atractivă, sclipitoare", a declarat o tânără.

Preţurile ţinutelor prezentate de designerii moldoveni variază între câteva sute şi câteva mii de lei.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

designer , colectie , Anul Nou

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1640
Populația:
231 locuitori

Mălcăuţi este un sat din cadrul comunei Dărcăuţi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Soroca și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 231 de oameni. Satul Mălcăuți a fost menționat documentar în anul 1640.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.