14 septembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2320
Horoscopul pentru 14 septembrie 2019
14 septembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2320

Horoscopul pentru 14 septembrie 2019

BERBEC

Priveşte cu mai mult curaj spre trecut, pentru că deţii experienţa necesară pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar şi ai şti să-i oferi instrucţiunile cele mai preţioase. Umblă în sipetul de amintiri, scoate la lumină experienţe de viaţă ce pot fi acum altuia de folos şi împărtăşeşte cu încredere din tot ce ai trăit pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente când tu ai trecut deja prin asta şi ai şti ce este de făcut. Oferă din ceea ce ştii celor care au nevoie de tine ca profesor!

TAUR

Eşti un pic intimidat de prezenţa unei persoane care nu are asupra ta o influenţă prea bună. Preferi să stai cuminte în banca ta, nevăzut de nimeni, decât să atragi asupra ta vreun val de critici. Poate că da, ar fi mai bine să aştepţi un moment mai favorabil pentru a te evidenţia, deoarece, acum, cei care stau cu ochii pe tine nu sunt în cele mai bune toane şi ţi-ar adresa cuvinte pe care nu le meriţi. Fă tot posibilul să nu te remarci azi în ochii celor nervoşi de care depinde cumva rezolvarea problemelor care te frământă, pentru că refuzul lor ar veni foarte repede.

GEMENI

Participă cu entuziasm la orice confruntare de natură intelectuală, pentru că eşti foarte bine pregătit din acest punct de vedere. Deţii informaţiile şi cunoştinţele necesare pentru orice competiţie de idei, examenele pot fi trecute cu brio, discuţiile cu persoanele care îţi sunt cu ceva superioare din punct de vedere profesional se vor desfăşura de pe poziţii de egalitate, pentru că mintea ta merge brici şi ştii să te pui foarte bine în valoare. Orice activitate în care trebuie să-ţi exprimi ideile, părerile sau să-ţi demonstrezi cunoştinţele solide dintr-un domeniu, poate fi de succes, deci fă un pas curajos în faţă şi arată ce ştii!

RAC

Nu eşti în cea mai bună formă, laşi gândurile negative să te conducă, deşi ai în jurul tău suficiente motive de bucurie. Ascultă-i pe cei care îţi prezintă viitorul în lumini optimiste, nu te lăsa copleşit de temeri, de îndoieli sau de propriile slăbiciuni! Ai pe cineva alături care te îmbărbătează şi nu ai decât de câştigat, dar vai, grijile te omoară, nu alta! Încearcă, măcar pentru o zi, să nu îl mai iei pe nu în braţe şi să nu o mai ţii doar pe a ta, ca şi cum toate ar fi groaznice. Un pic de detaşare de norul cel negru te-ar ajuta să descoperi deja soarele la orizont.

LEU

Timpul trece lent, dar ţie îţi convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construieşti. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp şi împins de la spate de termene limită, ca atare e perfect dacă nu te grăbeşti! Clădeşti totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult. Ai aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum încolo. Ai de ce să fii mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor tăi.

FECIOARĂ

Prea pui la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten care nu-şi dă seama ce simţi. Sunt vorbe fără rost, nici nu ar merita atenţia, dar te prind într-un moment sensibil când orice fleac te deranjează. Ba chiar ai tendinţa de a te considera pe toate u n front personal, când de fapt nu e altceva decât o banală replică ce se dorea a fi amuzantă. Cum umorul nu rea te caracterizează azi, ai tendinţa de a reacţiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, în loc să-i răspunzi celuilalt cu aceeaşi armă!

BALANȚĂ

Dai piept cu tot felul de limite sau interdicţii şi, ştii prea bine, unde-i lege nu-i tocmeală! Supune-te regulilor impuse de autorităţi sau de cei mai puternici, altfel te vei trezi cu urmări nedorite cum ar fi sancţiuni, mustrări sau critici mai mult sau mai puţin meritate. La baza acestora se află documente sau dovezi incontestabile ce sună ultimativ, de aceea e recomandabil pentru oricine să le respecte întocmai, fără comentarii inutile. Cel puternic impune regula principală a acţiunilor acestei zile iar tu eşti un simplu executant.

SCORPION

Piedicile care se ivesc acum nu au legătură cu tine, de aceea devine frustrant că trebuie să baţi pasul pe loc din cauza altora care fac tot posibilul să-ţi taie ţie elanul. Insistă, luptă cu cei care ţi se opun azi cu încăpăţânare, pentru că ai ghinionul de a atrage alături de tine doar oameni pesimişti, negativişti, neputincioşi, care, la toate propunerile tale, spun doar că nu se poate. Fii tu un exemplu demne de urmat, pentru a le demonstra suspicioşilor că da, se poate, dacă vrei cu adevărat şi dacă şi lupţi pentru asta!

SĂGETĂTOR

Aminteşte-ţi azi de un lucru din fizica de clasa a şaptea: dacă sufli în foc nu-l stingi, ci îl aprinzi şi mai tare! Aşa că asta trebuie să faci tu azi: să eviţi să torni gaz pe foc, să alimentezi o dispută, să iriţi şi mai tare pe un om deja nervos, pentru că ai de a face cu persoane care stau pe un butoi cu pulbere şi orice cuvânt nelalocul lui îl poate arunca în aer imediat. Nici tu nu eşti în cea mai bună formă, şi tu eşti irascibil şi sensibil la orice afront, dar tocmai pentru că ştii că lucrurile pot denatura de la nimic, mai bine stai departe de orice factor de risc ce poate înteţi conflictul fără rost!

CAPRICORN

Nu trage de tine mai mult decât poţi, om eşti şi tu, şi a cere de la propria persoană mai mult decât poţi duce, nu ar fi decât sursă sigură de extenuare. Vei ajunge într-un punct al propriei tale neputinţe şi atunci vei generaliza că nu poţi nimic, că nimic nu-ţi iese… Nici vorbă de aşa ceva, tu poţi chiar şi mai mult decât ai putea crede, dar exagerezi totuşi cu efortul la care te supui singur. Ce vrei să dovedeşti? Că eşti mai bun decât alţii, da, dar deja ai arătat asta. A întinde mai mult coarda nu e decât în dezavantajul tău: relaxează-te!

VĂRSĂTOR

Eşti un visător care iubeşte pe oricine şi uită de sine când trebuie să dăruiască! Ei, nu exagera, nu merită să dai şi cămaşa de pe tine de dragul cuiva, altfel te vei trezi într-o zi fără nimic din tot ce ai oferit cu atâta generozitate, fără a primi nimic în schimb. Unii te văd ca pe un spirit altruist dus la extrem care îşi pune viaţa, banii, timpul în slujba altora: a animalelor fără stăpân, a oamenilor bolnavi, a copiilor abandonaţi, a conservării naturii. E bine să lupţi pentru o cauză atât de nobilă, dar vezi să nu fie doar o luptă cu morile de vânt. Alege cu mai multă grijă către ce sau cine îţi canalizezi energia şi iubirea fără margini, pentru că unii pot profita de asta!

PEȘTI

Banii pe care îi ai la dispoziţie nu trebuie risipiţi pe lucruri inutile, ci trebuie să dai dovadă de spirit practic şi administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru plăţi curente. Se apropie un moment în care vei avea mare nevoie de nişte bani pentru a-i investi în confortul casnic, deci, dacă ceilalţi membri ai familiei vor să facă tot felul de cumpărături, învaţă să-i mai refuzi sau să-i amâni, pentru că nu acum este timpul potrivit. Banii de acum trebuie păstraţi pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curând şi de care are nevoie toată lumea din casă.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
5062 locuitori

Larga este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Larga şi Pavlovca. Satul Larga este situat la o distanță de 19 km de oraşul Briceni, 12 km de Lipcani şi 256 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului Larga constituia 5062 de oameni. Prima atestare documentară a satului Larga datează din iulie 1429, cînd domnul Ţării Moldovei Alexandru cel Bun îl întărea lui Dan Uncleată.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.