16 august 2019, 09:00 Caleidoscop views 1953
Horoscopul pentru 16 august 2019
16 august 2019, 09:00 Caleidoscop views 1953

Horoscopul pentru 16 august 2019

BERBEC

Nu e genul tău să stai şi să pierzi vremea într-un dolce far niente apetisant, chiar dacă, recunoşti, e nevoie şi de astfel de momente, dar nu acum! Azi e o zi în care poţi rezolva atât de multe lucruri care-ţi apasă pe umeri, încât ar fi păcat s-o laşi să treacă fără să faci nimic. Ia taurul de coarne, pune mâna pe unelte şi începe să mai ştergi de pe lista de sarcini sau restanţe câte un punct, vei vedea la finalul zilei de cât de multe lucruri te-ai eliberat, doar pentru că ai luptat cu uşoara apatie şi lipsă de chef pe care ai resimţit-o dimineaţă, e o chestiune de voinţă să depăşeşti lenea şi să te apuci de ceva constructiv.

TAUR

Visează, ai curaj să creezi scenarii cât mai fanteziste, lasă imaginaţia să creeze orice vrea, pentru că de aici se nasc cele mai interesante lucruri. Totuşi, ar fi bine să fii discret şi să-ţi păstrezi visele doar pentru tine, deocamdată, ca nu cumva să apară piedici care să-ţi taie tot elanul entuziast de acum. Imaginează-ţi că eşti o bancă de planuri şi idei, dar acum doar le stochezi, pentru ziua când vei apela la sertăraşele din memoria ta pentru a mai scoate câte o idee la lumină. E o abundenţă de soluţii creative, care te stimulează să mergi şi mai departe.

GEMENI

Aşa cum îi vezi tu pe colaboratorii tăi, la fel te privesc şi ei pe tine, semn că ţi-ai găsit nişte companioni buni cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. Vă apreciaţi la fel de mult unii pe alţii, vă ascultaţi reciproc părerile şi criticile, şi din unirea forţelor voastre se naşte un proiect care va mulţumi pe toată lumea. Rareori poţi avea asemenea noroc de a găsi oameni care să-ţi semene şi care să te completeze atât de bine, ca atare profită de această perfectă armonizare de idei, de energii, de fapte, pentru a face paşi mari înainte spre un succes comun.

RAC

Lasă-ţi inima să respire din nou, pentru că ai ţinut-o închisă într-o zonă obositoare care a lăsat urme asupra ta. E momentul să te descătuşezi de emoţiile negative în care ai stat captiv de bună voie, deşi ai fi putut lupta cu aceste stări nefaste. Luptă cu depresia, cu tristeţea, cu senzaţia că nimeni nu te iubeşte, pentru că te înşeli! E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, şi pentru că orizonturile sunt înnegurate, ai tendinţa de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alături de tine pentru a-ţi distrage atenţia de la ceea ce te apasă, totul e să-l laşi să te ajute.

LEU

Dacă e să porneşti un parteneriat, ai pretenţii foarte înalte şi ţii cont de istoria celui din faţa ta. Dacă auzi despre el chiar şi cel mai mic detaliu care nu-l pune într-o lumină bună, devii foarte exigent. Nu faci compromisuri când îţi alegi colaboratorii, ci ţii la distanţă orice persoană despre care ai auzit chiar şi cea mai măruntă bârfă nefastă sau cea mai mică greşeală comisă cândva. Nu vrei alături de tine decât oameni ireproşabili, morali, perfecţi dacă se poate, pentru că îţi dai seama că numele tău va fi asociat cu al lor şi nu ai vrea să tragi ponoasele după cine ştie ce trecut sumbru al vreunuia dintre ei.

FECIOARĂ

Nu te poţi ocupa de mai multe lucruri simultan, ca atare trebuie să înveţi să-ţi etapizezi munca. Ai preluat prea multe pe umerii tăi şi deja nu-ţi mai vezi capul de sarcini, ca atare azi trebuie să analizezi la rece ce e urgent, ce mai poate aştepta, ce nu merită dus la capăt. E un moment bun să iei o decizie prin care să demonstrezi că ştii să te organizezi foarte bine, descoperind că pe lisat ta de sarcini se află o mulţime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le poţi amâna pe altădată. Trece pe linie moartă unele proiecte: nu sunt stringente acum!

BALANȚĂ

Eşti la mijloc între două direcţii, dar nu ştii foarte bine, deocamdată, căreia să i te dedici. Dacă ai putea, o vreme ai merge pe ambele planuri simultan, lucru pe care cineva ca tine îl poate face cu succes, dar tot va veni un moment în care va trebui să alegi doar una din aceste variante, deocamdată lasă-te dus de val încotro vrea el, fără a te decide, pentru că în tot acest timp mai acumulezi informaţii şi detalii care te vor ajuta, într-un final, să iei o decizie. Nu te grăbi să extragi o concluzie, pentru că aceste două proiecte deocamdată merg bine în paralel.

SCORPION

Ţii în adâncul sufletului o mare suferinţă, o dezamăgire pe care nu ai reuşit până acum s-o alungi, dar fii atent azi la semnalele care vin spre tine. Poate fi exact leacul de care aveai nevoie pentru a repara problema, pentru a te elibera de acel stres, pentru a-ţi recăpăta finalmente liniştea şi buna dispoziţie. Stăteai ca pe ghimpi în aşteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge la tine sub diverse forme: o veste bună, o şansă de împăcare cu cineva, o rezolvare tardivă la o problemă mai veche, deci nu-ţi turna cenuşă în cap pentru cine ştie ce eşec care te macină, pentru că soluţiile vin de unde nici nu te aştepţi. Te vindeci de supărare şi pesimism, ca prin farmec!

SĂGETĂTOR

Ceea ce se naşte azi în mintea ta are nevoie de o perioadă de coacere înainte de a-şi arăta roadele, deci ai răbdare. Fii sigur că există o sincronizare perfectă în toate, că vei merge încet-încet spre destinaţia planurilor care acum prind contur, şi totul va apărea în calea ta exact la momentul oportun. Nu încerca să le controlezi tu pe toate, nu stabili termene fixe pe lista aşteptărilor tale, ci tu doar emite dorinţa în eter şi vei vedea ce bine se aşează toate, exact atunci când le vine rândul! Acum e doar momentul potrivit să dai startul, să iei decizia, să faci primul pas, lăsând curgerea firească a evenimentelor să se desfăşoare mai apoi în voie.

CAPRICORN

Trebuie să ai curaj să visezi mai mult! Acesta e sfatul astrelor, pentru că din acest gest minunat de a sta să clădeşti castele în mintea ta se vor naşte într-o zi cele mai frumoase evenimente ale vieţii tale. Stai azi pentru câteva clipe şi gândeşte-te la marile tale dorinţe. Nu le concluziona cu nu se poate ci imediat ce ai gândit ceva, după ce ai transmis visul înspre univers, investeşte-l cu încredere, spune un da ferm, arătând prin aceasta că eşti pregătit să şi primeşti ceea ce tocmai ai transmis universului că îţi doreşti. Vei primi, fără doar şi poate, totul e să vrei, să aştepţi şi apoi să primeşti cu deschidere ceea ce urmează să se concretizeze. E doar o chestiune de timp până ce visul tău devine realitate.

VĂRSĂTOR

Este o zi cu emoţii contradictorii, care transmit exact opusul lucrurilor pe care le vezi în faţa ta. Ceea ce pare a fi un moment critic, se va dovedi a fi cea mai bună ocazie de a-ţi aduna forţele şi a arăta de cât de multe lucruri eşti în stare. Dacă pleci la drum, e posibil să nu fie o deplasare perfectă, de parcă nu ai avea acum starea potrivită pentru a călători, dar la destinaţie te aşteaptă lucruri atât de frumoase, încât vei regreta că ai plecat fără chef. Ca atare nu tot ce începe slab se termină la fel, deci lasă-te dus de tot ce se iveşte azi în peisaj, pentru că pe parcurs pot apărea atât de multe elemente pozitive încât să schimbe complet polaritatea lucrurilor şi de la minus să ajungi la cel mai înalt plus!

PEȘTI

O vreme ai stat pe margine aşteptând nici tu nu ştii ce anume, dar azi iei taurul de coarne şi faci un mare salt înainte, ieşind din zona de confort. Nu trebuie să aştepţi pasiv să se întâmple o minune, ci succesul depinde numai de propria ta voinţă. Depăşeşte-ţi propriile temeri, limite, incertitudini şi fă un pas în faţă, pentru că primul pas e cel mai greu, după el vine o întreagă poveste. Este un moment excelent să-ţi pui voinţa la treabă, pentru că nu aşteptarea cuminte de pe margine e soluţia în situaţia de faţă. De tine depinde să dai startul curajos într-o nouă aventură, chiar dacă nu e deloc una simplă.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
1100 locuitori

Cremenciug este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Cremenciug este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Căușeni și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Cremenciug alcătuia 1 100 de locuitori în anul 1989. Satul Cremenciug a fost întemeiat în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.