12 august 2019, 09:00 Caleidoscop views 2561
Horoscopul pentru 12 august 2019
12 august 2019, 09:00 Caleidoscop views 2561

Horoscopul pentru 12 august 2019

BERBEC

Eşti la începutul unei acţiuni noi, interesante, şi entuziasmul este la maxim la început de drum. Păstrează acest tonus cât mai mult timp, pentru că din energia pozitivă se pot naşte rezultate demne de toată lauda. Poţi ajunge repede la ceea ce ţi-ai propus, dacă te încarci de această fantastică energie care te împinge practice  la spate, deci transformă această experienţă într-o şansă de da demonstra cât de puternic, cât de motivat, cât de hotărât eşti să ajungi acolo unde ţi-ai propus, ba chiar să-ţi depăşeşti şi limitele, pentru că acest elan te poate propulsa şi mai departe decât crezi tu că poţi!

TAUR

Se deschide în faţa ta o etapă nouă şi interesantă. Îţi dai seama că există şi unele riscuri, pe ici, pe colo, dar eşti gata să ţi le asumi, deşi nu eşti, din fire, stilul aventuros. De data aceasta te atrage prea mult direcţia aceasta ca să-i poţi rezista, de aceea îţi iei inima în dinţi şi faci primul pas spre această nouă direcţie care e deocamdată necunoscută. Ai încredere, apropie-te de acest nou ţel cu mai mult curaj, fără să te temi de hopuri. Probele de încercare vor exista întotdeauna, dar important e ca tu să iei startul cu inima plină de optimism şi entuziasm, curios să vezi încotro duce noul sens. Măreşte pasul, apropie-te de ţinta care te atrage ca un magnet!

GEMENI

Te cam opui schimbării, deşi, în sinea ta, îţi dai seama că nu mai poţi continua în aceeaşi direcţie ca până acum. Sufletul tău vrea altceva, dar totodată îi este frică să ia decizii. Poate ar fi bine să laşi lucrurile să curgă de la sine, o vreme, până te obişnuieşti cu ideea că va veni şi momentul schimbării, la un moment dat. Când vei fi prins deja în iureşul acelor transformări inevitabile, le vei accepta ca atare. Uneori, cel mai uşor să înveţi să înoţi, e să fii aruncat direct în apă. Cam aşa păşeşti şi tu acum: eşti aruncat în toiul unei furtuni reformatoare şi te adaptezi din mers noului, fie că eşti sau nu dornic de schimbare. Vei fi, până la urmă!

RAC

O veste căzută ca din cer te ia prin surprindere şi, pe moment, ai tendinţa de a spune că e un ghinion, că e un hop imposibil de trecut. nu renunţa la luptă, poate da, acum pare greu să depăşeşti impasul, dar nimic nu apare fără a ţi se pune la dispoziţie şi toate resursele de a face faţă momentului. Chiar dacă piedica apare ca din senin, ai să vezi că odată cu ea vine şi ideea inspirată de a depăşi hopul şi de a merge mai departe mai bine decât credeai. Poate e o schimbare bruscă de direcţie la care nu te-ai gândit înainte, dar se va dovedi a fi mai bună decât sensul pe care mergeai anterior. Nu i te opune: acceptă provocarea!

LEU

Fii mai atent la cheltuieli, trece-ţi în revistă bugetul, ca să fii sigur că iei cele mai prudente decizii. Eşti într-o pasă cam risipitoare, parcă nu ai ieşit încă din spiritul sărbătorilor şi dai cu bani în stânga şi-n dreapta mult prea uşor. Ai avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoană mai chibzuită în privinţa banilor, care să-ţi arate că banii nu trebuie aruncaşi la primul impuls, ci eşti la un început de an nou în care fiecare leu contează. Ai să înveţi tu până la urmă cât de important e să-ţi administrezi banii cu cap, pentru că banii se duc uşor, dar se fac extrem de greu, gândeşte-te la lunga listă de cheltuieli care te aşteaptă şi mai închide şi tu robinetul!

FECIOARĂ

Nu trebuie să scazi niciodată ritmul în evoluţia ta către succes, nici măcar în acele clipe când ţi se pare că toate merg bine. Ştii cum se spune: nu te culca pe o ureche, ci luptă mai departe să-ţi demonstrezi valoarea şi să obţii ceea ce visezi să primeşti de la viaţă. Nu te opri din urcuşul tău continuu, pentru că nici nu ştii cum, exact în acel moment de răgaz, trece şansa pe lângă tine. Pedalează în continuare, şi mai sus spre ceea ce ţi-ai propus. Învaţă de la alţii soluţii de succes, căci ai destule exemplu în preajmă care merită să fie urmate pentru că ele au ajuns deja acolo unde tu deocamdată visezi să urci!

BALANȚĂ

Nu te ţine cu dinţii de o stare de lucruri doar pentru că te-ai obişnuit cu ea. Nu-ţi fie frică de schimbare şi, mai ales, e bine să accepţi ideea că lucrurile se mai modifică în timp. Şi tu te schimbi, şi oamenii din jur se schimbă, ca atare, dacă ai pornit pe un drum cu anumite principii foarte bine bătute în cuie, nu înseamnă că trebuie să respingi alte direcţii. Fii deschis spre alte păreri, acceptă idei din afară, pentru că vine spre tine un val imens de noutăţi şi informaţii, care, dacă le respingi doar pentru că eşti obişnuit cu ceea ce ştiai deja, ar putea duce la ratarea unor ocazii excelente. Nu spune nu noului!

SCORPION

Te afli într-un punct greu al unui proiect profesional, dar nu trebuie să scazi ritmul ci să tragi tare, mai departe, pentru că de efortul depus acum depinde impresia pe care o laşi celor din jurul tău. Nu trebuie să spui nu la nicio provocare, să nu te eschivezi de sarcini, să nu pasezi altora, ci să-ţi asumi totul cu responsabilitate. Fii sigur că tot acest efort merită şi contează la final, când vei culege roadele muncii tale. Acum da, poate e mai greu, poate te stresează la maximum, dar vei vedea că fiecare gest de acum mai pune o cărămidă la cariera ta viitoare, la imaginea ta de profesionist către care te îndrepţi.

SĂGETĂTOR

Intri azi într-un mediu care are o viziune cu totul diferită de cea în care ai crezut tu cu tărie şi discuţiile pe care le poţi cu cei din jur îţi deschid o altă perspectivă asupra viitorului. Nu te-ai gândit la asta, recunoşti cu sinceritate, ca atare stai şi asculţi cu interes ce au ceilalţi de spus. Nu sari să critici opiniile celor din jur doar pentru că nu te-ai mai confruntat cu aceste idei, deci stai şi înţelege ce îţi transmit alţii. Mai devreme sau mai târziu le vei da dreptate şi te vei alătura opiniei lor, dar până atunci aştepţi argumente, dovezi şi explicaţii logice care să te convingă pe deplin. Capeţi tot mai multă încredere!

CAPRICORN

Discuţi cu cineva de la suflet la suflet şi această întâlnire are un rol benefic asupra ta. E ca o vindecare, ca o eliberare de ceva ce te ţinea blocat într-o stare de nesiguranţă. Poate ai nevoie de o mărturisire a unor emoţii negative care s-au cuibărit în sufletul tău, iar aceste confidenţe te ajută să scapi de stres şi de teamă. Vei primi suficiente sfaturi şi îndrumări benefice pentru a depăşi momentul de slăbiciune. Dacă sănătatea e cea care te preocupă acum cel mai mult, împărtăşeşte-ţi experienţele cu alţii, pentru că ai putea întâlni oameni care au depăşit cu brio situaţii similare şi le-ai putea urma exemplul spre vindecare.

VĂRSĂTOR

Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare nu te jena să-ţi recunoşti inferioritatea în anumite planuri şi să ceri ghidare de la oameni cu mai multă experienţă. Azi ai norocul de a întâlni un astfel de om, mult mai inteligent, mai documentat, mai vechi în domeniul în care tu încă mai înveţi, deci e o onoare pentru tine să fii primit în preajma sa. Are multe să-ţi explice, îţi oferă sfaturi şi îndrumări esenţiale,  încât vei pleca de lângă el tobă de carte, plin de idei şi de soluţii eficiente la ceea ce te preocupă. Nu refuza aşadar lecţii de la alţii, chiar dacă ştii şi tu destule, pentru că, la urma urmei, omul cât trăieşte învaţă, iar ceea ce afli azi îţi este de folos!

PEȘTI

Nu poţi controla fiecare moment al vieţii tale cu atâta minuţiozitate, ci mai trebuie să te laşi şi un pic în voia curentului, să te ducă unde vrea el. Oricât de dornic ai fi să treci totul prin prisma raţiunii, să organizezi totul în detaliu, tot sunt momente în care nu ai această putere, ci destinul este mai puternic decât tine. Azi ai putea trece printr-un eveniment în care simţi major amprenta destinului care te conduce în direcţia dictată de sus, şi nu în cea pe care ai fi dorit-o tu. Ai să descoperi, la urma urmei, că undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decât le-ai fi programat tu.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
1974 locuitori

Chetrosu este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chetrosu și Todireşti. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Anenii Noi și la 18 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1974 de oameni. Satul Chetrosu a fost menționat documentar în anul 1840.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.