31 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1915
Horoscopul pentru 31 iulie 2019
31 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1915

Horoscopul pentru 31 iulie 2019

BERBEC

Odihna de care ai azi parte e binevenită, pentru că îţi oferă starea perfectă pentru a te detaşa de toate. Ai mai mult timp pentru tine însuţi, pentru a analiza pe îndelete ceea ce-ţi doreşti cel mai mult de la luna care începe. Discuţiile pe care le ai cu familia au şi ele un rol pozitiv asupra stării tale psihice, pentru că primeşti de la cei dragi promisiuni şi garanţii că planurile comune vor ajunge la îndeplinire curând. Tocmai pentru că nu apare nimic să te consume fizic sau psihic în vreun fel, ai chef de visare, de planificare, de o privire în perspectivă spre ceea ce speri să clădeşti de acum încolo.

TAUR

Iubirea e ca un joc adolescentin care te face să te simţi bine, eliberat de orice griji şi inhibiţii. Un vis dulce se naşte în cuplul vostru şi vă apropie şi mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie să profiţi de orice ocazie de a cunoaşte oameni şi de a socializa. Nici nu ştii de unde descoperi privirea unei persoane atrăgătoare îndreptată către tine în cel mai neaşteptat loc, totul e să fii deschis să încerci. Atmosfera idilică de azi este prielnică unei noi iubiri.

GEMENI

E plăcută liniştea de acasă, chiar dacă nu aduce nimic nou în peisaj, fiind exact aceeaşi atmosferă de rutină, monotonă şi banală, cu care eşti obişnuit. Eşti o fire care iubeşte noutatea, dar vei descoperi şi în monotonia casnică ceva relaxant, tocmai pentru că nu se iveşte nimic care să te scoată din comoditate. Totuşi, lenea nu e bună pentru o viaţă de familie reuşită, pentru că părinţii sau partenerul de viaţă ţi-ar putea reproşa dezinteresul faţă de sarcinile care îţi revin.

RAC

Te simţi bine în monotonia acestei zile şi preferi să te ocupi de lucruri banale pe care le ştii pe din afară. Trebuia să vină şi o astfel de zi, pentru că nu întotdeauna ai parte de lucruri interesante. Chiar şi rutina poate fi plăcută, pentru că în tihna casei tale sau în banalul cotidian te poţi gândi la tot felul de detalii de care nu ai avut timp altădată. Scapi de o serie de sarcini şi te simţi eliberat de griji, astfel ca, în câteva zile, să te poţi apleca şi asupra lucrurilor cu adevărat importante.

LEU

Te cam joci cu sentimentele partenerului şi îl pui pe jăratec. Dai dovadă de un dram de superficialitate în plan emoţional, dar unii ar numi asta labilitate psihică, pentru că nu reuşeşti să-ţi păstrezi starea de la o oră la alta. Toanele sunt amuzante dacă celălalt te iubeşte orbeşte, dar dacă nu e atât de amorezat pe cât ai dori ci i-a mai rămas şi un strop de raţiune, va trata aceste oscilaţii de comportament drept defecte care s-ar putea să-l pună pe gânduri. Dacă iubeşti sincer, nu te distra cu iubirea, pentru că rişti s-o pierzi.

FECIOARĂ

Nu pune la suflet dramele altora, ci vezi-ţi de propria existenţă. A te compara permanent cu alţii te-ar putea face să verşi şi asupra ta necazurile lor, deşi nu ai nicio legătură cu ei. Lasă-i pe alţii să-şi rezolve problemele cum ştiu, fără să încerci să le duci tu şi pe ale lor pe umeri. Ocupă-te de ceea ce te preocupă pe tine în acest moment, pentru că ai şi tu destule pe cap, ca să îţi pierzi energia şi timpul cu ce spun alţii. Dacă te apleci numai asupra problemelor tale, vei găsi mult mai uşor soluţii, dar fără a te compara mereu cu alţii. Fiecare cu norocul lui!

BALANȚĂ

Eşti cam superficial şi ai impresia că, dacă ai mai multe variante la dispoziţie, te poţi juca cu ele. Nu e adevărat! Dacă ai mai multe opţiuni, nu înseamnă că poţi face ce vrei, ci trebuie să le cântăreşti foarte atent ca să o alegi pe cea mai bună. Dacă porneşti într-o direcţie cu gândul că, dacă nu iese, vei porni imediat spre cealaltă, te înşeli, pentru că, odată aleasă, aceea va fi soluţia finală, ca atare analizează argumentele pro şi contra şi fă o alegere în deplină cunoştinţă de cauză. Nu vei avea a doua şansă!

SCORPION

Priveşte cu onestitate şi detaşare situaţia în care eşti implicat şi ai să vezi că nu e deloc atât de complicată pe cât ţi se pare. Cu cât eşti mai liniştit şi mai obiectiv, cu atât vezi lucrurile în lumina lor cea mai bună. Nu pune suflet ceea ce se petrece sub ochii tăi ci treci totul doar prin prisma raţiunii. Discută permanent, cu luciditate, despre problema care te preocupă, întreabă, informează-te, cere sfaturi de la alţii, pentru că nu ţi se întâmplă numai ţie. Mulţi alţii au trecut prin astfel de momente şi le-au depăşit cu bine, ca atare merită să asculţi poveţe provenite din experienţa altora. Ai de învăţat!

SĂGETĂTOR

Nici nu-ţi vine a crede ce frumos se rezolvă unele probleme doar pentru că ai curajul să gândeşti pozitiv şi să-ţi impui să primeşti doar lucruri bune! Nu te lăsa influenţat de nicio veste cu tentă negativă, de nicio încercare a unora de a-ţi tăia aripile şi curajul, ci mergi mai departe, triumfător, convins că totul se rezolvă ca la carte în favoarea ta. Eşti sub o stea norocoasă, fii sigur de asta, şi vei vedea ce frumos duc toate căile de acum către un succes deplin, la capăt. Eşti din ce în ce mai încrezător şi sentimentul acesta motivant parcă te face să zbori!

CAPRICORN

Succesul nu e doar un vis îndepărtat la care mai visezi din când în când, ci e atât de aproape şi atât de palpabil încât ajunge doar să întinzi mâna să-l atingi. Azi poţi primi un sfat atât de bun care merită imediat pus în aplicare, fără să mai stai pe gânduri, ca atare stai cu urechile pâlnie şi cu ochii larg deschişi la oamenii care îţi trec prin faţă, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că dintre ele sigur sare iepurele bun şi pentru ceea ce cauţi tu în acest moment. Sunt chestiuni cât se poate de concrete, de tangibile, nu simple poveşti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se întâmplă AICI şi ACUM! Ce mai aştepţi, foloseşte!

VĂRSĂTOR

Nu te aştepta ca ajutorul celor din jur să vină în lumini strălucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi şi cel mai banal cuvânt adresat ţie. Coboară ştacheta pretenţiilor tale de la ceilalţi, pentru că azi te vei bucura de un sprijin sincer şi eficient sosit în cel mai obişnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de câştigat dacă vei şti să beneficiezi de susţinerea prietenilor bucurându-te de simpla lor prezenţă. O informaţie aparent minoră, care soseşte azi de la ei, are pentru tine conotaţii speciale.

PEȘTI

Nu are rost să numeri leii din buzunar, nici să faci recapitulări financiare, pentru că nu aceasta e calea să câştigi mai mult. E o chestiune de atitudine în faţa banilor, să-i chemi tu cui mintea şi cu inima fără să te simţi vinovat de asta! Să-i preţuieşti mai mult şi să cauţi comoara din tine care poate fi valorificată la cel mai bun preţ. Sigur ai în tine o resursă de mare valoare care, dacă ar fi pusă serios la treabă, ar genera abundenţă, dar uneori ţi-e un pic… ruşine că eşti materialist. Ei, nici chiar aşa! Aştepţi de undeva un declic pentru a porni spre calea prosperităţii, iar sfatul poate veni sub tot felul de forme, totul e să fii tu atent la semnale: un sfat ce merită ascultat, un vis revelator ce poate fi transpus în realitate, o idee sclipitoare apărută din senin, imboldul de a începe chiar acum ceva ce doreai de luni de zile. Tava de minunăţii e plină, dar numai de tine depinde să alegi ceva de pe ea!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX-lea
Populația:
155 locuitori

Lipovăţ este un sat din cadrul comunei Balatina, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Glodeni și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 155 de oameni. Satul Lipovăț a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.