26 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 4702
Horoscopul pentru 26 iulie 2019
26 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 4702

Horoscopul pentru 26 iulie 2019

BERBEC

Ai o idee în minte care prinde contur din ce în ce mai bine şi te îndeamnă să o şi pui în aplicare. Nu mai aştepta, bate fierul cât e cald, pentru că atunci când vei începe s-o pui în practică, se vor ivi noi şi noi detalii care, într-un final, vor forma un tot demn de laudă! Fii conştient că nu merge totul strună impecabil, ci chiar dacă vei mai da în bară pe parcurs, chiar dacă îţi vei mai pierde încrederea, până la urmă toate vor ieşi ca la carte. Ai de învăţat şi din mers, nu le ştii pe toate de la început, dar cel mai important e să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti ceea ce ai acum în minte.

TAUR

Ştii că nu eşti mulţumit de nivelul pe care te afli şi că trebuie neapărat să faci ceva nou şi curajos, dar deşi dorinţa există, nu ştii de unde să începi! Vrei să fie ceva măreţ, perfect, şi pentru că ai pretenţii atât de ridicate, nu prea îţi vine ideea aceea strălucită care să te ducă direct acolo, pe culmea cea mai înaltă! Acum contează să facă ceva, orice, în direcţia sperată, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să aşezi o cărămidă la acel succes viitor. Uneori e bine să aşezi în acelaşi coş mai multe resurse, chiar fără legătură între ele, şi când vor fi suficient de multe şi de variate, vei începe să descoperi ce poţi face cu ele. Asta faci şi tu: culegi idei, căci va apărea şi liantul potrivit care le va uni!

GEMENI

Tu ai un talent special de a simţi chiar şi cele mai subtile energii din jurul tău, şi le simţi atât de puternic, încât ştii să le descifrezi corect, să le valorifici în favoarea ta sau să tragi un semnal de alarmă la nevoie. Dacă sunt energii negative, vei şti să te protejezi de ele şi să le elimini; dacă sunt energii pozitive, vei şti să te învălui în ele şi să le amplifici în beneficiul tău. Lasă-te condus de simţurile tale fine, pentru că ele vor fi cel mai corect instrument de măsură a vibraţiilor mediului în care te afli. Dacă simţi că intri într-un spaţiu nefast, vei ieşi imediat de acolo, pentru că ceva îţi spune stop. Simţi uşor şi intenţiile oamenilor, astfel încât să ştii cum să relaţionezi cu ei.

RAC

Este un moment bun să duci la sfârşit un proiect care a consumat mari resurse de energie şi timp, dar eşti mulţumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Eşti în acel punct în care poţi privi cu mândrie la ce ai realizat. Ai urmat etapă cu etapă o strategie foarte bine gândită de la început, nu te-ai abătut de la propriul regulament iar acum culegi roadele demne de mândrie. Ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru acest demers complicat, dar acum, că se termină, ţi se pare că a mers ca uns şi că n-a fost chiar aşa de greu pe cât părea la început. Zâmbeşti de satisfacţie când vezi ce a ieşit din mâinile sau mintea ta şi meriţi şi o recompensă.

LEU

Eşti primit cu braţele deschise de un grup de persoane care te priveşte cu multă admiraţie şi respect. Citeşti în ochii lor cât de mult te apreciază, încât e o plăcere să te dedici lor, prin ceea ce faci. Dacă munca ta nu ar fi nici măcar remarcată, nu ai mai avea nicio satisfacţie să-ţi oferi serviciile. Dar aşa, când vezi cât de aşteptat eşti, cât de mult vor ceilalţi să-ţi stea prin preajmă, eşti mult mai motivat să te apleci asupra serviciilor pe care le pui în slujba lor. În fond, nici nu-ţi trebuie altceva decât un dram de recunoştinţă, un sincer mulţumesc şi un zâmbet ca răspuns la ceea ce ai tu de oferit.

FECIOARĂ

Ancorează-te în realitate pentru că nu e momentul să te laşi furat de iluzii şi vise deşarte. E vremea unei decizii în care trebuie să dai dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranţă, în care nu-ţi poţi permite să te joci sau să experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce ştii exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete, deci lasă promisiunile sau visele prea frumoase ca să fie adevărate. Ori de câte ori ţi se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru că intuiţia ta sună imediat clopoţelul dacă presimte că pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decât ceea ce vezi sau poţi atinge.

BALANȚĂ

Ai mare grijă la declaraţiile de dragoste care ţi se fac azi, pentru că există riscul să pici în plasa unui mare mincinos. Se foloseşte de atuurile sale fizice, de talentul de a meşteşugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducţie pentru a ajunge direct în inima sau… în patul tău, şi, dacă te prinde într-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta. Spune nu oricărei ispite sentimentale, chiar dacă inima ta conţine o imensă dorinţă de a iubi şi a fi iubit, dar ceea ce ţi se oferă azi într-un ambalaj atrăgător ascunde şi ceva periculos pentru suflet!

SCORPION

Aştepţi cu mult entuziasm un eveniment anunţat pentru perioada următoare pentru că ai aşteptări imense de la el. Te-ai pregătit sufleteşte pentru a face faţă cu brio acelui moment, de aceea îţi doreşti să vină cât mai repede, pentru că îi atribui o semnificaţie cu totul specială, ca şi cum reputaţia, cariera, imaginea ta ar depinde de el. Simţi că totul va ieşi perfect şi gândirea pozitivă de acum te va ajuta enorm să transformi acel moment într-o reuşită deplină! Ai vrea să se întâmple mai repede!

SĂGETĂTOR

Intri azi în legătură cu o persoană care îţi inspiră autoritate şi putere. Te simţi protejat în preajma sa şi ai numai de câştigat de pe urma prieteniei pe care ţi-o oferă. Bucură-te cât mai mult de compania sa, pentru că îţi este superior în multe privinţe. Îl priveşti cu respect, cu admiraţie, cu mândrie că te acceptă în preajma sa, semn că te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinţi. Fă tot ce-ţi stă în putinţă să păstrezi această prietenie, să o dezvolţi, să o preţuieşti la justa valoare, pentru că acest om poate deveni un fel de mentor, de ghid, de profesor pentru tine de acum înainte. Calcă-i pe urme!

CAPRICORN

Niciodată nu vei mulţumi pe toată lumea şi niciodată nu vei scăpa fără să fii bârfit şi comentat pe toate părţile. Gura lumii – slobodă, dar nu trebuie să te opreşti tu din elan doar pentru că alţii n-au altceva de făcut decât să vorbească despre tine. La originea acestor bârfe ar putea fi succesele tale financiare, achiziţiile recente pe care le-ai făcut numai tu ştii prin ce eforturi, dar oamenii, dacă te văd cu maşină nouă sau cu telefon scump, încep să te invidieze şi să te vorbească pe la spate. Învăluie-i mai departe într-un val de iubire şi bunătate, pentru că numai aşa te poţi proteja de efectele gândurilor lor diametral opuse ţie. Bucură-te de prosperitatea ta!

VĂRSĂTOR

Nu te aştepta ca lumea să aprecieze la fel lucrul pe care tu îl consideri perfect. Tu te simţi excelent într-un anumit loc, dar altcineva nu. Ţie îţi plac anumite detalii, altora nu. Aşa e viaţa, o paletă imensă de gusturi, preferinţe, criterii de apreciere, şi care nu pot fi niciodată identice la toată lumea. Totul e să nu înceapă criticile inutile pe seama unor aspecte care ţin, la urma urmei, de gusturile fiecăruia. Un musafir îţi intră în casă şi, de-a dreptul nepoliticos, începe să-ţi judece decorul, culoarea pereţilor, mobila, aranjamentul interior fără nici un drept, dar uită că nu e casa lui şi ai dreptul să trăieşti în spaţiul personal aşa cum îţi place!

PEȘTI

Unii se cam joacă azi cu nervii tăi, dar în loc să le dai satisfacţie, mai bine le răspunzi în doi peri, ca să nu vadă că te-ar deranja. Poţi pune pe figură o mască falsă ca şi cum totul ar fi perfect, chiar dacă în sinea ta te supără atitudinea lor obraznică, dar nu trebuie să le arăţi ce simţi. Mai mult, ai putea să întorci armele împotriva lor într-o manieră pe care ei nu o vor agrea, astfel încât ironia şi sarcasmul tău să-i dezarmeze complet. Ia-i tu pe ei peste picior şi nu-i mai lăsa să te rănească!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1500
Populația:
349 locuitori

Mana este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 349 de oameni. Satul Mana a fost menționat documentar în anul 1500.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.