02 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1991
Horoscopul pentru 2 iulie 2019
02 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 1991

Horoscopul pentru 2 iulie 2019

BERBEC

Pune suflet în ceea ce ai început, trage tare, implică-te cu adevărat şi nu te lăsa până nu duci la îndeplinire acest proiect. Nu te gândi neapărat la ceea ce vei obţine la final, ci atât timp cât tu deţii mijloacele de a construi acest edificiu, pune şi tu umărul serios. Nu spera nici recunoştinţă, nici recompense, nici aprecieri, ci fă acest lucru pentru că vrei, pentru că e o provocare ce îţi pune la încercare calităţile. E spre binele tău, pentru satisfacţia ta, nu neapărat pentru a demonstra ceva altora, deci nu pretinde ca lumea să aplaude la final. E posibil să n-o facă, dar important e să fii tu mulţumit cu ce obţii!

TAUR

Felul în care te judecă lumea poate fi util, uneori, deci nu-i privi pe cei din jur ca pe nişte critici severi, ci ca pe nişte oglinzi realiste care arată cum eşti. Ai putea lua unele măsuri foarte bune dacă ai asculta ceea ce spun ceilalţi despre tine, pentru că nu te poţi vedea foarte limpede pe tine însuţi. Dacă afli ce gândesc sau ce spun companionii tăi, ai putea să te schimbi în bine, deci pleacă urechea şi la critici, pentru că sunt sincere şi juste. Nimeni nu te critică din răutate, ci pentru că îţi vrea binele, deci ascultă-i şi urmează-le sfaturile. Vei deveni mai bun!

GEMENI

Ai ceva de lucru, pentru că au rămas unele sarcini nerezolvate şi le consideri foarte importante, de aceea nu le poţi lăsa pe altădată. Chiar dacă ţi-ar consuma toată ziua, măcar vei fi mulţumit, la final, că ai şters de pe lista ta de sarcini o mulţime de lucruri care aşteptau de ceva vreme. De fapt, eşti cumva influenţat de cineva din anturaj care e foarte preocupat de o activitate importantă şi nu poţi să stai şi tu pe margine. Vă uniţi forţele şi, împreună, veţi ajunge mult mai repede la rezultatele bune, deci conlucraţi, comunicaţi, schimbaţi idei, formaţi o echipă.

RAC

Deschide bine ochii şi urechile, pentru că azi vin spre tine informaţii false, care te pot induce în eroare dacă le crezi. Ai în preajma ta oameni care apelează des la minciună, la măşti false, încearcă să înşele sau să creeze o imagine falsă, şi ascund adevărul într-un balon de săpun. Există minciună şi prin omisiune, deci nu-ţi spun tot sau îmbracă realitatea într-o iluzie, anume pentru a ta face pe tine să rătăceşti pe căi lăturalnice. Fii realist, aşa cum eşti de obicei, şi nu crede tot ce auzi, pentru că azi eşti ceva mai influenţabil, mai credul, mai impresionabil, şi cei care au interesul să te mintă, chiar pot reuşi!

LEU

Nu te simţi prea bine într-un mediu cu care nu reuşeşti să găseşti nici un punct comun, te simţi exclus, dat la o parte, nu te poţi integra, deşi tu nu ai astfel de probleme. Poate ai impresia că ceilalţi te privesc ca pe un intrus, că nu găseşti subiecte de conversaţie care să le fie lor pe plac, şi referi doar să faci act de prezenţă, fără să te implici cumva în activităţile de grup. Aşteaptă să-i cunoşti mai bine sau să te cunoască ei pe tine mai bine, pentru că prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune. Resimţi tensiune ostilitate, competiţie care nu-ţi oferă nicio plăcere să te apropii.

FECIOARĂ

Nu te mai crampona de lucruri mărunte care nu sunt chiar aşa cum ai fi dorit. Mai bine îţi canalizezi energia spre un scop nou, care are mai mari şanse să fie atins, decât să te tot chinui să duci mai departe acest drum care s-a împotmolit. Uneori, piedicile sunt cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla, semn că planul în care îţi aduci contributia nu are şanse şi ar fi mai bine să te apuci de altceva. Asta trebuie să faci şi tu azi, să abandonezi acel sens care nu mai vrea deloc să înainteze şi să alegi un alt ţel, mai frumos, mai entuziasmant, mai motivant. Propune-ţi altceva, deci!

BALANȚĂ

Nu mai trece în revistă tot ce ai pierdut sau ce nu ai reuşit să obţii de la viaţă, pentru că nu golurile contează acum, ci lunga listă de puncte bifate din tot ce ţi-ai propus să realizezi. Ai să vezi că lista succeselor e mult mai lungă şi mai demnă de laudă decât cea a lipsurilor sau eşecurilor. Ca atare detaşează-te de ceea ce nu ai reuşit înainte şi concentrează-te asupra multelor motive de satisfacţie şi de mândrie. E momentul să te rupi de o amintire neplăcută pe care o tot cari după tine şi care nu face decât să scoată în evidenţă un fost eşec, care nu mai e de multă vreme valabil. Uită şi închide capitolul!

SCORPION

Bazează-te numai pe cifre certe şi fapte concrete, nu te lua după idei aruncate în vânt sau după presupuneri care nu au la origine nimic clar. Există în preajma ta o persoană demnă de tot respectul care oferă numai informaţii verificate şi bine documentate şi dacă ţii cont de părerile sale, ai numai de câştigat. Totul e să-i spui că nu ştii cum să rezolvi o anumită problemă, că nu ai experienţe necesară pentru a trece printr-un moment dificil, pentru că el va interveni în favoarea ta cu cele mai bune sfaturi. Consideră-l un profesor la şcoala vieţii, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ţi împărtăşească.

SĂGETĂTOR

Nimic nu-ţi convine din ceea ce auzi, de parcă ţi-ai agăţat toate speranţele pe o anumită informaţie care nu vine în forma mult dorită. E păcat să pierzi o mulţime de alte veşti sau soluţii bune doar pentru că nu răspund aşteptărilor tale de moment, deci lasă supărarea la o parte şi încearcă să te mulţumeşti şi cu puţin, cu ceea ce primeşti în schimb. Uneori soluţiile cele mai bune pot apărea într-un ambalaj care nu-ţi place, la prima vedere, dar după ce vei depăşi impresia iniţială, ai putea descoperi că merita de fapt atenţie. Aşa şi azi: acceptă ce primeşti de la ceilalţi, chiar dacă spui că nu e ceea ce ai nevoie.

CAPRICORN

Se creează o atmosferă foarte plăcută în grupul din care faci şi tu parte, ceea ce vă îndeamnă pe toţi la dialog, la o cooperare fructuoasă, la o prietenie din care se pot naşte rezultate care să mulţumească pe toţi. Alătură-te colegilor cu interese similare şi uniţi-vă forţele într-un sens comun, pentru că ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de laudă! Unul din secretele reuşitei este optimismul, şi atât timp cât vă trataţi unii pe alţii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comună nu e departe.

VĂRSĂTOR

Prezenţa ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reuşeşti să aduni un grup mai larg de persoane alături de cel trist care să-i ridice moralul şi să-l susţină la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator. Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reuşi să depăşească impasul major şi nu va uita niciodată ceea ce ai făcut pentru el la nevoie. Fii trup şi suflet alături de cei care trec prin situaţii critice, pentru că vei găsi de fiecare dată soluţia care să-i scoată chiar şi din cea mai adâncă prăpastie.

PEȘTI

Pleci la drum fără nicio tragere de inimă, considerând totul o simplă obligaţie de serviciu sau pentru a-i face altuia pe plac. Îţi sacrifici timpul pentru a duce la îndeplinire această sarcină şi tocmai pentru că o faci doar pentru a scăpa de o obligaţie, faci totul fără nicio plăcere şi te întorci acasă frânt de oboseală. Dar măcar eşti mulţumit că ai şters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea ştii ce te aşteaptă pe parcursul călătoriei, dar te laşi complet pe mâna celui care te conduce la destinaţie.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1423
Populația:
671 locuitori

Bogzeşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Bogzeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la 18 km de orașul Telenești şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 671 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1423.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.