21 iunie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2523
Horoscopul pentru 21 iunie 2019
21 iunie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2523

Horoscopul pentru 21 iunie 2019

BERBEC

Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără să ai timp suficient să analizezi problema pe toate feţele. Azi primeşti o veste neaşteptată pe care o poţi pune imediat în practică. Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încercai şi altă variantă, ci profită imediat de această situaţie. Dacă ai începe să cauţi la bani mărunţi, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei ca atare, aşa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de câştigat. Cu cât ai mai puţin timp la dispoziţie, cu atât şansele să iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

TAUR

Nu te aştepta ca cei cu care vorbeşti azi să discute filosofii sau să atace subiecte de excepţie, pentru că dialogul poate fi plăcut şi pe marginea celor mai banale lucruri. Că vorbeşti despre vreme sau despre reţete culinare, descoperi o reală plăcere a conversaţiei cu cei din jur, cu şansa de a-ţi face noi prieteni. Coboară ştacheta discuţiilor azi, pentru că pot fi mult mai plăcute dacă nu pretinzi să se ridice la un nivel de elită, pe care nu toată lumea îl apreciază sau îl abordează.

GEMENI

Sfatul tău face bine unei persoane care a alunecat spre depresie. Are impresia că nimic nu-i mai merge, că bate pasul pe loc, dar tu eşti un exemplu demn de urmat care arată că orice impas de acest fel e doar o provocare menită să scoată la iveală resursele fiecăruia. Cu răbdare, totul e posibil. Şi tu ai trecut prin asta şi s-a rezolvat totul cu bine, deci oferă-i sfaturile tale înţelepte, pentru că te bazezi pe experienţe proprii asumate cu bine. Dacă face ca tine, totul va fi mai uşor, dar momentan e într-o pasă proastă şi are tendinţa de a respinge ajutorul tău.

RAC

Ai mare grijă la felul în care te adresezi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul tău scapă de sub control şi tinde spre răutate şi agresivitate. Nu merită nimeni să-i vorbeşti aşa, nici măcar dacă ai motive clare să ataci, deci temperează-ţi nervii ca nu cumva să fii luat de val şi să-i reproşezi lucruri de care nu se face vinovat. Orbit de agresivitate, ai putea aluneca spre critici injuste pe care celălalt nu le va tolera şi poate reacţiona la fel de dur. Nu judeca dacă nu ai şi dovezi certe în acest sens!

LEU

Viaţa nu e echitabilă niciodată, ca atare, dacă tu eşti acum pe val şi urci spre victorie, altul, alături de tine, suferă o mare pierdere. Orice meci are un învins şi un învingător. Orice joc are câştig şi  pierdere. Acum tu bucură-te că eşti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet eşecul celui de lângă tine. Asta e, roata norocului se învârte întruna… Altă dată tu erai cel învins care îşi plângea eşecul în timp ce altul jubila, dar acum ai revenit acolo unde îţi era locul: în vârf. Încarcă-te de acest sentiment minunat al victoriei, şi nu te mai gândi că altul plăteşte un preţ pentru reuşita ta. N-ai plătit şi tu de atâtea ori înainte?

FECIOARĂ

Compară-te fără teamă cu ceilalţi, pentru că ai să descoperi că ai o mulţime de atuuri care te favorizează. Chiar dacă îţi măsori forţele cu alţii dintr-o categorie superioară celei din care faci parte (ca vârstă, ca rang social, ca experienţă), nu ai deloc motive să fii nemulţumit, pentru că sigur ai tu un as în mânecă ce te va propulsa în frunte. Ai încredere în valoarea ta, în supremaţia ta în anumite privinţe, deci lasă teama şi modestia la o parte şi vino alături de cei foarte buni şi foarte puternici pentru a-ţi demonstra talentele. Rezultatul obţinut îţi va confirma sentimentul care te face să spui: da, frate, sunt bun!

BALANȚĂ

Emoţiile tale cresc în intensitate pentru că se apropie din ce în ce mai mult un eveniment care naşte stări ciudate în interiorul tău. Ca tracul actorului dinaintea ieşirii în scenă. Ca emoţia de dinaintea primei întâlniri. Un soi de teamă, ca atunci când trebuie să apari în faţa unui juriu care urmează să-ţi estimeze cunoştinţele. Tu oricum eşti o zodie eminamente emoţională şi ai trăiri extrem de puternice, dar azi trebuie să le canalizezi într-o direcţie constructivă, ca să nu te apuce plânsul când ţi-e lumea mai dragă sau să aluneci în depresie când ar trebui să fii cel mai stăpân pe tine. Pregăteşte-te sufleteşte!

SCORPION

Te afli într-un mediu rigid, condus de regulamente stricte şi de persoane bătrâne sau cel puţin învechite ca mentalitate şi care nu pot fi de acord cu viziunea ta modernă asupra lucrurilor. Ca să te adaptezi acestui mediu, va trebui să fii ca ceilalţi deci, oricât de greu ţi-ar fi, potoleşte-ţi spiritul de aventură pentru a le face pe plac celor care deţin azi frâiele. Nu mai eşti tu cel curajos care merge pe căi nebătătorite, ci doar un pion pe o tablă de şah, care răspunde întocmai îndrumărilor date de alţii.

SĂGETĂTOR

Nu te poţi rupe încă de o situaţie tristă din trecut, pentru că ori de câte ori credeai că ai uitat cele întâmplate atunci, apare ceva care scoate totul la lumină. Cineva din preajma ta are grijă să-ţi reamintească iar şi iar prin ce ai trecut şi cum să te detaşezi de trecut în asemenea condiţii? E nevoie de un efort de voinţă pentru a scoate din viaţa ta tot ce te întoarce în trecut, deci fă puţină ordine! Numai de tine depinde să arunci balastul care nu-ţi mai este util, ca să nu duci după tine amintirile care nu-ţi fac nicio plăcere.

CAPRICORN

Stai cu urechile pâlnie la tovarăşul tău de discuţie, pentru că îţi transmite nişte soluţii excelente la problemele care te preocupă acum. El e detaşat de tot ce ţi se întâmplă şi vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară, ca atare sfaturile sale merită puse imediat în aplicare sau stocate în memorie pentru momentul în care vei putea să te foloseşti de ele. Ai multe de învăţat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie ambulantă de idei şi informaţii de mare valoare. Ai numai de câştigat de pe urma discuţiilor purtate.

VĂRSĂTOR

Nu prea îţi place atmosfera acestei zile, ceva lipseşte pentru a te relaxa sau a te odihni mai mult. Apar veşti neplăcute sau situaţii neaşteptate care îţi strică toată plăcerea weekendului. Ai ceva probleme cu părinţii sau, când îţi faci calcule în legătură cu bugetul familiei, ajungi la concluzii de-a dreptul îngrijorătoare. Discuţi cu partenerul despre viitoarele voastre cheltuieli şi îţi dai seama că nu vei face faţă tuturor facturilor şi datoriilor fără a lua de pe acum unele măsuri mai drastice de economisire.

PEȘTI

O nouă lecţie a răbdării vine azi într-o formă cât se poate de concretă. Ţi se arată că ceea ce construieşti tu cu mâinile tale nu poate ajunge la forma cea mai bună peste noapte, ci e nevoie de o şlefuire îndelungată, pas cu pas. Imaginează-ţi că proiectul la care îţi aduci tu acum contribuţia e o piatră brută care necesită o continuă prelucrare. Chiar dacă e cale lungă până îi vei descoperi strălucirea şi frumuseţea, merită să aştepţi şi să depui toate eforturile necesare, pentru că vei fi mândru şi încântat de ceea ce vei obţine la capăt. Deja încep să se contureze roadele finale!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
5095 locuitori

Bulboaca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Satul este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi şi la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populația satului constituie 5095 de oameni. Satul este atestat documentar în anul 1711 cu denumirea de Bulboaca Tătărască.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.