20 iunie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2330
Horoscopul pentru 20 iunie 2019
20 iunie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2330

Horoscopul pentru 20 iunie 2019

BERBEC

Nimic nu se construieşte peste noapte, totul necesită timp de coacere şi răbdare, ceea ce ai nevoie şi tu ca să-ţi vezi visele împlinite. Eşti pe drumul cel bun spre ţinta ta finală, dar nu trebuie să sari peste etape. Drumul de la scânteia iniţială la vălvătaia maximă e încă lung, deşi tu ai vrea să ajungi acolo pe loc, dar merită aşteptarea. Vorbeşte despre dorinţele tale, nu le păstra doar pentru tine, deoarece a le verbaliza, a le exprima liber, face parte din procesul de construcţie a visului tău. Scrie pe hârtie ce-ţi doreşti, povesteşte celor dragi la ce visezi, pentru că cineva acolo sus te aude şi te va recompensa însutit într-o zi. Dar nu imediat!

TAUR

Ieşi în lume şi ai şansa de a cunoaşte oameni noi. Faţă de unul din aceşti necunoscuţi simţi o atracţie specială: gândiţi la fel, vorbiţi la fel, încât merită să-i deschizi uşa către o posibilă prietenie. Relaţia voastră se va clădi în timp, dar vei vedea ce frumos vă completaţi unul pe altul, ce uşor comunicaţi şi colaboraţi, ce bine vă simţiţi când sunteţi împreună! Bucură-te dacă şi el simte la fel, pentru că azi puteţi pune bazele unei minunate prietenii. Totuşi, ca să-i faci loc lui în viaţa ta, nu e exclus să pierzi un alt prieten, de aici şi dilema ta cea mai mare: nou sau vechi? Lupţi pentru o fostă prietenie sau accepţi alta?

GEMENI

Ai o presimţire sumbră cu privire la adevăratul caracter al persoanei de lângă tine. Influenţabil cum eşti de multe ori, eşti gata să-i cazi în capcană, pentru că se pricepe să umble la coarda ta sensibilă şi să te convingă, dar totuşi intuiţia ta rămâne alertă. Simţi că ceva e în neregulă cu felul său de a fi şi, mai devreme sau mai târziu, vei înţelege cine este şi ce intenţii are. Chiar dacă eşti uşor de păcălit de măştile sale mincinoase, lasă loc şi raţiunii să analizeze situaţia, alături de suflet, pentru că aşa vei vedea şi lucrurile cele mai ascunse.

RAC

Vrei, nu vrei, trebuie să accepţi unele schimbări din mers în viaţa ta, dar vei vedea că toate acestea sunt, în final, în beneficiul tău. A porni acum pe un alt drum poate te destabilizează, dar vei vedea, după o vreme, cât de multe s-au ameliorat în destinul tău, semn că de cele mai multe ori startul spre o altă direcţie atrage după sine o serie întreagă de transformări pozitive. Parcă şi lumina e diferită, parcă şi aerul e mai pur, parcă tu arăţi altfel, deci ajunge doar o cât de mică abatere de la sensul iniţial şi ai să vezi că ajungi în cu totul altă parte!

LEU

Planurile pe care le-ai pregătit în cele mai mici detalii împreună cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere. Posibil să fi intervenit un impediment, dar care poate fi depăşit cu brio dacă vă uniţi cu toţii forţele, cu mic şi mare, în acelaşi sens. Ascultaţi-vă unii pe alţii, folosiţi-vă de ideile puse la comun, pentru că aceste oprelişti sunt minore şi pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente şi aveţi cu toţii ceva de învăţat din ele, dar tot împreună le veţi rezolva.

FECIOARĂ

Mare grijă încotro îţi canalizezi astăzi energia, pentru că eşti cam nervos şi mai ales cam neglijent şi reacţia ta impulsivă poate strica totul. Intervii într-un mod cam abrupt, gata să închei aici o acţiune doar pentru că aşa ţi s-a năzărit, deci fii cu mare băgare de seamă în faţa reacţiilor de moment, pentru că nu se vor dovedi a fi şi cele mai înţelepte. Dacă te grăbeşti să spui ce-ţi trece prin minte, rişti să greşeşti, dar probabil ţi se cere un răspuns extrem de rapid şi acesta e singurul care-ţi vine. Pregăteşte-te pentru o răsturnare de situaţie neprevăzută şi riscantă.

BALANȚĂ

Nu te poţi impune în faţa celor mai tineri care ţi se opun cu încăpăţânare, uiţi că şi tu ai fost la fel la vârsta lor, deci mai bine ai fi tolerant şi nu ai lua afronturile lor ca pe ceva personal. E o diferenţă de viziune asupra unor evenimente: tu le priveşti de la nivelul experienţei tale de viaţă, ceilalţi încă au impresia că totul e mai uşor decât pare, şi trebuie să fii un exemplu pentru ei pentru a fi ascultat. Când vor mai creşte, îţi vor da dreptate, dar acum nu sunt uşor de convins că tu, cel în vărstă, ştii mai bine.

SCORPION

Afacerile merg bine, bugetul prinde contur şi ai chiar curajul să-ţi faci planuri măreţe cu banii tăi. Găseşti clienţi buni pentru ceea ce ai tu de oferit sau nimereşti într-un mediu unde poţi întâlni şi atrage un posibil investitor sau asociat alături de care situaţia ta materială va cunoaşte o ameliorare. Succesul financiar îţi este azi la îndemână, pentru că ştii să te pui bine în lumină şi să-ţi scoţi în evidenţă talentele şi calităţile. Ideile tale sunt aducătoare de profit, deci pune-le în aplicare!

SĂGETĂTOR

Te simţi ciudat într-un anturaj cu care nu prea găseşti subiecte comune de discuţie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimţi un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strică atmosfera cu modul lor de a se comporta. Unii sunt tăcuţi şi parcă ai vorbi cu surzii, alţii sunt ca de pe altă planetă şi eforturile tale de a le intra în graţii eşuează, deci trebuie să dai dovadă de multă toleranţă şi flexibilitate în funcţie de caracterele celor cu care intri în contact.

CAPRICORN

Stai cu urechile pâlnie la tovarăşul tău de discuţie, pentru că îţi transmite nişte soluţii excelente la problemele care te preocupă acum. El e detaşat de tot ce ţi se întâmplă şi vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară, ca atare sfaturile sale merită puse imediat în aplicare sau stocate în memorie pentru momentul în care vei putea să te foloseşti de ele. Ai multe de învăţat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie ambulantă de idei şi informaţii de mare valoare. Ai numai de câştigat de pe urma discuţiilor purtate.

VĂRSĂTOR

Oricât de orgolios ai fi, nu se poate să nu te gândeşti la cât de multe ai de pierdut dacă te încăpăţânezi să ţii supărare pe cineva. Aruncă o privire la cel care te-a rănit şi ai să vezi cât de jenat se simte şi el, cât de mult ar vrea să-ţi intre iar în graţii. În sinea ta descoperi că şi tu vrei împăcarea la fel de mult. Lasă garda jos, arată că regreţi situaţia în care aţi ajuns, şi deschide o portiţă, cât de mică, spre dialog şi explicaţii. E şansa ta de a ierta, de a repara ceea ce nu a mers, pentru că, hai, recunoaşte, şi tu vrei la fel de mult să-ţi recuperezi prietenul. Amândoi împărtăşiţi aceleaşi sentimente şi, dacă nu vă împăcaţi acum, fiecare va rămâne cu regretul şi cu dorul înfipte în suflet.

PEȘTI

Nu te aştepta ca toată lumea să aplaude faptele tale, chiar dacă tu crezi în ele! Exact acele planuri care te entuziasmează pe tine mai mult sunt şi cele mai controversate. Vei fi judecat, de unii injust, de alţii corect, dar nu ţine cont de etichetele pe care ţi le pun cei din jur. Important e ca tu să-ţi duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia cu multă pasiune, pentru că, în final, faptele tale sunt cele care vor convinge. De judecăţi nu scapă nimeni, ba chiar pe tine te-ar putea motiva şi mai tare, pentru a demonstra că faci bine ce faci!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
935 locuitori

Cenuşa este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Situat pe malul drept al rîului Răut, satul Cenuşa se află la 16 km de oraşul Floreşti şi la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1479 cu denumirea Borodniceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.