26 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2610
Horoscopul pentru 26 aprilie 2019
26 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2610

Horoscopul pentru 26 aprilie 2019

BERBEC

Deşi ai fi tentat să respingi o anumită provocare, la prima vedere, nu fi atât de ferm când spui nu. Lasă acolo un pic de loc de întoarcere, pentru că, după o vreme, s-ar putea să te răzgândeşti şi să vrei să încerci totuşi varianta respectivă. Refuză într-un mod mai delicat, nu atât de tranşant, ca totuşi să poţi reveni, la o adică, asupra deciziei tale. S-ar putea ca partea bună a lucrurilor să nu se vadă la început şi să fie nevoie să parcurgi câteva etape până când le vei descoperi, şi atunci vei regreta că ai spus un nu atât de hotărât. Nu da, deci, răspunsuri definitive, mai ales dacă e vorba de refuzuri!

TAUR

Nu are rost să duci mai departe o suferinţă care ar fi trebuit demult să se stingă, dar există persoane în jurul tău care tot despre asta vorbesc şi îţi tot aduci aminte. Ia taurul de coarne şi spune adio acum acelor emoţii ca să ştergi cu buretele starea nefastă care te-a copleşit. Amintirile urâte pot să dispară, starea de insatisfacţie poate păli, totul e să găseşti ceva mult mai bun şi mai frumos care să compenseze negrul din interiorul sufletului. Sigur există ceva, pentru că tu eşti o fire pozitivă şi tonică ce găseşte întotdeauna un motiv de zâmbit. Gândirea pozitivă luptă împotriva celei negative şi învinge!

GEMENI

Eşti gata să porneşti la un drum nou şi îndrăzneţ, dar, înainte de a-i da startul, ar fi bine să ceri informaţii de la un expert în domeniu. Da, eşti şi tu un specialist prin ceea ce faci, dar de data aceasta ideile cele mai bune vin de la altcineva, mai bine pregătit. Cere sfaturi cu încredere, pentru că îţi apare în cale exact persoana cea mai potrivită pentru ceea ce vrei tu să obţii. E un exemplu demn de urmat, dar şi un stimulent pentru tine, pentru că dacă vezi că el a reuşit şi la el a mers o anumită reţetă a succesului, merită să faci ca el. Dacă te şi susţine sau te însoţeşte pe acest drum, atunci eşti cu atât mai câştigat, deci hai, dă-i drumul!

RAC

Viaţa e nedreaptă, iar pentru un militant al adevărului, aşa cum eşti tu azi, e greu să tolerezi situaţiile în care ştii sigur că cineva e vinovat. Dacă poţi, luptă pentru a demonstra adevărul, dar poate înainte de a porni o astfel de acţiune, ar fi bine să te detaşezi un pic de ceea ce stă la baza revoltei tale de acum. Calmează-te un pic, aşteaptă să se mai limpezească lucrurile şi supărarea ta iniţială să mai treacă, pentru că acum eşti mult prea implicat emoţional şi nu vezi lucrurile foarte clar. Totuşi, nu uita indignarea care te împinge acum la atac, pentru că dacă îţi trece furia de tot, s-ar putea să renunţi la orice act de justiţie. Fă dreptate, dar mai aşteaptă un pic!

LEU

Nu mai trebuie să stai şi să analizezi la nesfârşit evenimente din trecut care oricum nu mai au nici un rol, chiar dacă tu eşti cel mai ataşat de vremurile de odinioară. Trecutul e acolo, la locul lui, acum contează prezentul, ca atare priveşte ceea ce se petrece în acest moment în jurul tău, pentru că de aici vor apărea cele mai bune soluţii. Priveşte prezentul cu încredere, cu realism, cu mai multă claritate, pentru că nu mai contează absolut deloc ce a fost până mai ieri. Acolo, în urmă, se află doar învăţăturile şi experienţele care te vor duce la etapa următoare, dar nu trebuie să fie refugiul tău permanent atunci când prezentul te decepţionează. Concentrat pe trecut nu vezi la timp oportunităţile prezentului!

FECIOARĂ

Este o zi veselă în care vin spre tine doar emoţii frumoase, fără să li te opui! Bine faci, această atitudine îţi este de mare ajutor pentru a-ţi reîncărca bateriile de energie pozitivă. Lasă-te dus de acest val ascendent care te ia dintr-o pasă nu tocmai plăcută şi te înalţă spre o stare de euforie extraordinară. Azi vei putea spune de câteva ori că viaţa e frumoasă, că există fericire, că ai alături de tine oameni care te iubesc, deci iată un top 3 al celor mai frumoase emoţii. Veştile care vin sunt şi ele dintre cele mai bune, dar lasă-le să te ducă unde vor, nu încerca să le trasezi tu o direcţie. Lucrurile bune vin de la sine, libere şi intense, fără programare şi fără să le ţii tu sub control: doar primeşte-le cu inima deschisă!

BALANȚĂ

Eşti un om ca oricare altul şi azi simţi că faci parte, cu adevărat, dintr-un colectiv cu drepturi egale, fără a te simţi nici dat la o parte, nici privit ca un ciudat. În fond, nimeni nu e nici mai presus, nici mai prejos decât restul lumii şi îţi accepţi normalitatea cu un dram de bucurie, pentru că şi tu eşti ca ceilalţi. Nu-ţi plăcea să fii dat la o parte din cauza cine ştie cărei etichete nedrepte puse pe fruntea ta, ca atare felul în care te tratează lumea, ca unul de-a lor, care le seamănă întocmai, te bucură. Nu te-ai fi simţit deloc bine să fii ţinut în afara cercului doar pentru că aveai tu un semn distinctiv: tu ţi l-ai pus, nu ceilalţi!

SCORPION

Dacă vrei să scapi de o grijă, de acel balast emoţional care ştii şi tu că nu îţi face bine, caută o cale de a te elibera, de a spune ce simţi. A ţine totul doar în tine nu e în beneficiul tău, deci găseşte soluţia optimă pentru a transmite ce e în sufletul tău. Că scrii pe hârtie ceea ce te macină, că destăinui celui mai bun prieten ceea ce te apasă, că mergi la un psiholog care ştie să te asculte şi să te îndrume, te vei simţi mult mai bine după asemenea mărturisire, semn că uneori ai nevoie să spui şi altora ce e în interiorul tău. Fii sigur că mărturisirile tale sunt pe mâini bune, cine te-a auzit e demn de încredere şi tainele tale la el vor rămâne. Iar hârtia care a primit cuvintele tale secrete poate fi arsă acum şi te vei simţi liber!

SĂGETĂTOR

Prea te cramponezi de fleacurile care n-au ieşit bine, când sunt atâtea alte elemente care ar merita sărbătorite! Descoperă plusurile nivelului la care ai ajuns, pentru că sunt mai importante şi mai numeroase decât neînsemnatele goluri, dar eşti într-o pasă cam pesimistă şi ai tendinţa de a le vedea doar pe cele rele. Încearcă să te agăţi de cel mai mic cârlig de speranţă care să te tragă înapoi în zona luminoasă şi frumoasă, şi ai se vezi ce bine evoluează lucrurile în direcţia împlinirii visului tău! Fericirea nu vine prin evenimente spectaculoase şi strălucitoare, ci şi prin semne mici!

CAPRICORN

Nu te simţi prea bine acasă, ceva nu este în regulă pentru a avea o zi desăvârşită, dar dacă ai fi atent, ţi-ai da seama că nu decorul e de vină, nici compania celor dragi, ci chiar tu! Tu eşti mai obosit, mai apatic, mai lipsit de vlagă şi atitudinea ta se reflectă în atmosfera pe care o creezi în jurul tău. Încearcă să laşi deoparte toate grijile şi nemulţumirile de peste săptămână şi să descoperi în jurul tău un element oricât de mic care să merite un zâmbet. De la o scânteie minoră se poate genera apoi o întreagă serie de momente plăcute care vor risipi atmosferă sumbră şi apăsătoare din casa ta. Bucură-te de orele petrecute acasă!

VĂRSĂTOR

Ai un mare vis în minte, dar uneori te sperii chiar tu de el şi teama aceasta generează oprelişti. Ai un exemplu demn de urmat în faţa ochilor, o persoană căruia i s-a împlinit visul similar cu al tău, ca atare încearcă ori să-l imiţi, ori să-i calci pe urme, pentru că reţeta sa de succes ţi se potriveşte şi ţie. Evident, tu nu eşti exact ca el, dar poţi face unele ajustări pe ici, pe colo la modul tău de a fi pentru a-i semăna, semn că scopul spre care evoluezi necesită şi din partea ta unele eforturi de voinţă. Nu poţi ajunge acolo fără unele modificări chiar asupra ta, ca om!

PEȘTI

Ar exista două direcţii la fel de interesante în care ai vrea să te implici, dar trebuie să recunoşti că nu poţi da randament la fel de bun dacă lucrezi pe două fronturi. Alege dintre cele două sensuri doar unul din ele, asupra căruia să te concentrezi, dar fără a refuza cea de a doua variantă. Doar o amâni câteva zile, pentru că după ce îţi vei onora sarcinile faţă de prima direcţie, te vei putea gândi şi la cealaltă. Dacă ai respinge acum complet alternativa oferită, ai rămâne mereu cu gândul la ea întrebându-te ce-ar fi fost dacă alegeai invers. Nu renunţa, deci, la paleta largă de opţiuni, ci doar păstrează-le în rezervă, ca pe un as din mânecă.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
3012 locuitori

Carahasani este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Carahasani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ștefan Vodă și la 119 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3012 oameni. Satul Carahasani a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.