22 martie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2107
Horoscopul pentru 22 martie 2019
22 martie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2107

Horoscopul pentru 22 martie 2019

BERBEC

Doar indiferenţa te-ar putea scăpa azi de o situaţie neplăcută pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te băga aşadar în nicio acţiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu eşti pregătit să faci faţă unei surprize care ar putea strica şi mai rău. Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât şansele de a nu fi atins de efecte negative creşte, dar e greu de crezut că vei putea sta deoparte fără să te implici cât de cât, de parcă pericolul te-ar atrage ca un magnet.

TAUR

Nu reuşeşti să te faci înţeles foarte bine, pentru că ai tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul tău. Fă un efort să laşi la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună asupra ta, dându-le altora senzaţia că te joci tot timpul, că eşti superficial, că nu iei nimic în serios sau că vorbeşti în dodii. Concentrează-te mai bine, lasă gluma la o parte, pentru că nu e recomandabilă chiar în orice situaţie. Chiar dacă o faci într-o formă amuzantă, vorbeşte despre ceea ce faci cu argumente solide, ca să te înţeleagă lumea corect.

GEMENI

Nu te grăbeşti, nu dai nimic peste cap, ci reuşeşti să te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fără a dezechilibra nimic. Dai dovadă de o armonizare perfectă cu condiţiile din jurul tău şi nu ceri nimic din ceea ce nu poţi obţine. Faci totul cu calm, cu cap, cu răbdare, fără a pretinde rezultate imediate, şi te implici trup şi suflet în ceea ce ai început. Eşti un exemplu de echilibru şi toleranţă, de răbdare şi luciditate, pe care ar merita să-l urmeze şi alţii. Tu taci şi faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul şi nici nu pierzi controlul. Îţi manageriezi perfect resursele proprii.

RAC

Este o zi veselă în care toate îţi ies de minune, dar reuşita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o păstrezi. Zâmbeşte, simte-te bine cu tine însuţi dar şi alături de ceilalţi, spune mereu o glumă, bucură-te de lucrurile frumoase şi simple ale vieţii, pentru că nu ai motive de îngrijorare sau de tristeţe. Dacă te înconjori de oameni la fel de optimişti ca şi tine, succesul este asigurat în orice proiect, deci ar fi bine să abordezi o atitudine ceva mai lejeră, sigur că toate au o rezolvare dacă nu-ţi torni singur cenuşă în cap.

LEU

Aştepţi de undeva un miracol care să te scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care nu e o noutate la tine. De multe ori priveşti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să-ţi abată gândurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decât tine apare în calea ta şi reuşeşte să te molipsească şi pe tine de bună dispoziţie, la timp pentru a duce la capăt o acţiune faţă de care aveai iniţial unele motive de îndoială. Recapătă-ţi gândirea pozitivă, face minuni!

FECIOARĂ

Oboseala îşi spune cuvântul şi, oricât te-ai strădui tu să duci mai departe un proiect început, acesta pare să fi încetinit încât nimic nu se mai mişcă. În astfel de momente cel mai bine ar fi să iei o pauză, să nu insişti să duci mai departe un plan care nu se mai urneşte. O vreme, te poţi ocupa de altceva şi după aceea îl vei putea continua de unde a rămas cu alt tonus. Acum totul stă pe loc, stagnează enervant de mult, dar poţi folosi acest timp la altceva, lăsând pe linie moartă acţiunea respectivă. Nu ar merge orice i-ai face.

BALANȚĂ

Ai ajuns într-un punct important al proiectului la care îţi aduci contribuţia de câteva luni încoace, nivel la care poţi deja să spui că eşti foarte aproape de scopul propus. Poate e chiar vremea recoltei, poate e ziua în care spui stop şi extragi o concluzie cu privire la paşii parcurşi până aici şi ai acel sentiment de profundă împlinire faţă de tot ce ai realizat. Nu a fost deloc uşor drumul până aici, dar acum nu mai contează cât de complicat a fost procesul de producţie al acestui rezultat, ci doar faptul că ai atins vârful maxim! Meriţi acum o pauză.

SCORPION

Te bucuri din plin de această zi şi ai tendinţa de a extinde starea de bine şi de bucurie pe toate planurile cu care te confrunţi. Cât timp menţii această atitudine optimistă, luminoasă, strălucitoare, toate par mult mai uşoare. Zâmbeşte orice ar fi, păstrează-ţi tonusul acesta vesel şi pozitiv, chiar dacă te ocupi de lucruri mărunte, pentru că succesele acestei zile depind în totalitate de capacitatea ta de a te menţine optimist clipă de clipă. Nu te abate de la starea de bine şi vei vedea ce bine se aşează toate!

SĂGETĂTOR

Iubirea nu cere doar declaraţii pompoase şi aprinse, ci poţi demonstra celui drag ce simţi pentru el şi prin fapte concrete. Vei şti să-i arăţi ce simţi pentru el, nu doar să-i declari cu surle şi trâmbiţe, ca atare partenerul ar trebui să aprecieze mai mult la tine gesturile mature, înţelepte, răbdarea şi toleranţa cu care tratezi relaţia, şi nu neapărat vorbele dulci sau cadourile scumpe. Dacă doar asta aşteaptă de la tine, înseamnă că nu va aprecia niciodată modul matur şi lucid cu care îi arăţi că vrei să clădeşti ceva de perspectivă.

CAPRICORN

Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un plan de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia este vizibilă şi sigură. Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că le place tuturor şi toţi au ceva de învăţat sau de câştigat din ceea ce se clădeşte pas cu pas în faţa voastră.

VĂRSĂTOR

Nu le ştii pe toate, dar bucură-te când ai şansa de a învăţa ceva nou! Eşti într-un moment în care trebuie să-ţi accepţi poziţia de simplu învăţăcel la o anumită materie a vieţii şi că, până vei ajunge la faza în care să şi pui în practică, trebuie să acumulezi experienţă. Dai piept cu propriile-ţi limite, dar în loc să-ţi torni cenuşă în cap şi să te lamentezi că nu ştii, nu mai bine întrebi în stânga şi-n dreapta până dai de sursa de informaţie cea mai potrivită ţie. Ai azi ocazia de a întâlni un om care e dispus să-ţi transmită ceva din ceea ce ştie şi vei încheia ziua cu sentimentul că eşti cu un dram mai înţelept. Învaţă, toată viaţa e o şcoală!

PEȘTI

Te preocupă foarte mult viitorul carierei tale şi profiţi de o zi mai relaxată pentru a medita asupra acestui obiectiv major. Poate stai de vorbă cu cineva mai experimentat care are nişte sfaturi excelente de oferit şi merită să le asculţi, să le ţii minte şi mai apoi să le şi pui în practică. De fapt, contactul cu lumea, azi, are exact acest rol: de a-ţi aduce în faţă nişte opţiuni, nişte alternative sau poate chiar nişte oferte pe care te poţi baza de acum înainte pentru a găsi un serviciu mai bun, curând. Discută, dar, mai ales, vorbeşte despre ceea ce ştii!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
500 locuitori

Piscăreşti este un sat din cadrul comunei Sîrcova, raionul Rezina. Satul Piscărești este situat la o distanță de 16 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 500 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.