15 martie 2019, 19:00 Caleidoscop views 4691
Horoscopul pentru 16 martie 2019
15 martie 2019, 19:00 Caleidoscop views 4691

Horoscopul pentru 16 martie 2019

BERBEC

Pune mâna pe unelte şi apucă-te de proiectul la care te tot gândeşti de ceva vreme, dar tot amânai momentul să-i dai startul. Acum e acea zi de succes în care vei şti să-ţi valorifici perfect toate cunoştinţele acumulate şi toate planurile făcute. Depăşeşte faza teoretică a marilor tale planuri, pentru că acum ar fi momentul optim să pui deja în practică tot ce ai scris pe hârtie sau ai creat în detaliu în minte. Mai mult, ai putea avea alături o persoană de încredere pe care te poţi bizui, completându-vă perfect unul pe altul pe toate planurile.

TAUR

Ai aşteptat tu ceva vreme ca să ajungi aici, încât nici nu mai credeai că se va mai întâmpla vreodată, dar iată că toată aşteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atâta timp! Ai dat dovadă de o răbdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru că lucrurile au evoluat extrem de lent şi de anevoios, dar nu ai abandonat totuşi. Acum meriţi felicitări pentru perseverenţa ta, pentru capacitatea de a clădi totul pas cu pas cu atât stăruinţă, pentru că rezultatele sună mai mult decât promiţător.

GEMENI

Încearcă să nu-i judeci pe cei care ţi se opun azi cu agresivitate, pentru că, pe undeva, s-ar putea ca ei să aibă dreptate. Rănit în orgoliu propriu, ai fi tentat să-i priveşti ca pe nişte duşmani care îţi vor răul, dar nu e deloc aşa. Criticile care îţi sunt azi adresate, deşi tu spui că nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la bază. Chiar dacă azi le respingi cu vehemenţă, supărat pe tonul agresiv, va veni o zi când îţi vei aminti ce ţi se reproşează acum şi s-ar putea să regreţi că nu ai ţinut cont de sfaturi. Dacă unii au ceva de comentat, s-ar putea să-ţi transmită chiar o informaţie utilă.

RAC

Eşti în faţa unui eveniment care te entuziasmează la maximum, pe de o parte, dar te şi emoţionează, pe de altă parte. Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te ţine departe, pentru că ai dori, dar parcă n-ai dori să se întâmple. Lasă-te dus de val, nu te mai gândi atât la ce va urma. Trac e firesc să ai ca în faţa oricărui nou început, dar dacă faci primul pas cu entuziasm şi încredere în ce va urma, nimic nu are ce să te abată de la ţelul propus. Temerile care ţi se infiltrează în suflet pot strica multe, deci uită de ele!

LEU

Eşti obosit, deşi ai mai avea multe lucruri de rezolvat şi astăzi. Dacă te apuci totuşi de treabă şi ţi se pare că s-au adunat în calea ta doar obstacole, ar fi bine să nu insişti să mergi mai departe cu orice preţ, pentru că nu va ieşi nimic bine. Pe lângă faptul că nivelul tău energetic este destul de scăzut, nici nu sunt întrunite toate condiţiile unui succes facil, având de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, încât aproape că nu merită efortul. Dacă poţi amâna pe altădată, ai fi mult mai câştigat, altfel va fi doar risipă de timp şi energie fără rezultate prea bune.

FECIOARĂ

Starea neplăcută în care te afli azi nu e legată de vreo situaţie din exterior care să-ţi provoace aceste emoţii, ci de lipsa anumitor informaţii de care ai mare nevoie. Cât timp nu ştii clar încotro te îndrepţi şi pe ce resurse te poţi baza, e normal să calci grijuliu, ca pe coji de ouă. Tocmai pentru că nu eşti încă foarte bine  edificat în privinţa rezultatelor care te aşteaptă la final, fii foarte prudent, nu te avânta în direcţii neverificate şi stai cu ochii la factorii de risc. Nici să exagerezi nu e bine, ca şi cum ar fi peste tot doar piedici şi inamici, pentru că atunci chiar că se termină altfel decât ai fi dorit!

BALANȚĂ

A iubi înseamnă şi a ierta, ca atare mai trece şi tu cu vederea ceea ce nu-i convine la partenerul tău. Nu are rost să vă priviţi unul pe altul ca şi cum v-aţi reproşa cine ştie ce greşeli, pentru că mai apar şi momente sensibile în orice poveste de dragoste. Vei vedea că motivul care v-a supărat pe voi doi e de-a dreptul banal şi, cândva, privind înapoi, veţi râde de naivitatea de care aţi dat dovadă. Totul e să nu laşi orgoliile să ia decizii aici, ci adu-ţi aminte că iubirea cere şi toleranţă, şi acceptare, şi supunere, şi tăcere uneori. Apelează la ele cu încredere şi momentul fragil din cuplu trece repede.

SCORPION

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţia voastră. Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente. Nu te mulţumi doar să primeşti gesturile de admiraţie, de afecţiune, de răsfăţ, ci oferă şi tu în aceeaşi măsură!

SĂGETĂTOR

Iei o decizie definitivă care arată cât de ferm poţi fi atunci când ai un scop de atins. Nimeni nu te poate opri din alegerea făcută şi bine faci, pentru că sensul cel nou spre care eşti gata să porneşti de acum, se va dovedi a fi benefic pentru tine. E nevoie de curaj, aşa e, dar eşti convins că ceea ce te aşteaptă la capătul acestui nou drum e potrivit aşteptărilor tale. E timpul deci să spui adio unei etape care se încheie acum în urma ta, să închizi acel capitol cu lecţiile învăţate şi concluziile trase, şi apoi să înceapă un alt episod, mult mai animat şi mai plin de acţiune, şi care te va împlini. Eşti gata să spui stop şi, apoi, cu alt tonus, start!

CAPRICORN

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uita mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, şi ai să vezi că lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ţi-ai propus să te ocupi de ea astăzi. Cere şi ajutorul celor din jurul tău, pentru că e şi de datoria lor deopotrivă.

VĂRSĂTOR

Orice discuţie cu cei din jurul tău are efecte benefice asupra ta, pentru că primeşti de la fiecare idei interesante care merită puse în practică. E o plăcere să cunoşti oameni cât mai diferiţi, cât mai mulţi, pentru că toţi sunt o sursă de inspiraţie pentru tine. Unul îţi spune ceva, altul îţi dă o idee din altă direcţie şi vei reuşi să le aduni pe toate într-un buchet unic ce va genera un succes de toată frumuseţea. Creativitatea ta are la bază diversitatea umană, deoarece de la toţi oamenii cu care intri azi în contact ai ceva de învăţat şi de câştigat. Dacă nimereşti în medii aglomerate, e ca şi cum te-ai cufunda într-o mare de idei creatoare.

PEȘTI

Felul în care te judecă unii are efecte nefaste asupra stării tale generale, de parcă ai simţi săgeţile lor ca pe nişte atacuri psihice asupra persoanei tale. Nu te mai gândi la ce spune lumea, care oricum va fi nedreaptă, ci vezi-ţi de drumul tău. Cât timp tu eşti convins că ceea ce faci e corect, benefic, şi nu creează nimănui vreun prejudiciu, înseamnă că eşti pe drumul cel bun. Unii aruncă etichete şi vini injuste asupra altora, iar tu poţi intra în colimatorul lor fără să meriţi asta, dar încearcă să nu ţii cont de ce auzi în jurul tău despre tine. Teama că te-ar putea afecta cumva face mai mult rău decât efectele criticilor lor asupra ta!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
107 locuitori

Soroca este un sat din cadrul comunei Iabloana, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Glodeni și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 107 oameni. Satul Soroca a fost înființat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.