15 martie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2333
Horoscopul pentru 15 martie 2019
15 martie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2333

Horoscopul pentru 15 martie 2019

BERBEC

Azi te simţi complet în largul tău, liber, poţi pluti încotro doreşti, fără să ţii cont, nicio clipă, de ceea ce se petrece în jur. Chiar dacă se mai nasc tensiuni prin preajmă, chiar dacă mai auzi pe unii că ridică tonul şi abia aşteaptă motiv de ceartă, tu eşti atât de liniştit şi de netulburat ca un lac de munte… Nimic agresiv nu te poate atinge. Dai dovadă de o fantastică flexibilitate, ca apa care se scurge printre pietre, eşti o formă de energie care nu poate fi nici ţinută pe loc, nici blocată, nici capturată, în continuă scurgere lină.

TAUR

Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Găseşti tonul potrivit pentru a te face ascultat şi inspiri siguranţă de sine şi fermitate, ceea ce te ajută să te impui în faţa tuturor cu uşurinţă. Nu aluneca însă spre agresivitate verbală, orice ar fi, chiar dacă unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continui să vorbeşti cu amabilitate şi încredere deplină în mesajul pe care îl ai de transmis.

GEMENI

Bucură-te din plin de această zi, pentru că vine la pachet cu o mulţime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poţi trăi în relaţie cu persoana iubită, care te aşează pe un piedestal de unde te simţi important, răsfăţat mai mult ca oricând, ceea ce că îţi place grozav. Oferă-i şi tu aceeaşi atenţie, pentru că o relaţie de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune şi gesturi de afecţiune, deci nu aştepta doar de la celălalt! Dacă îţi place ţie, şi lui îi place la fel!

RAC

Greu îţi vei duce azi la îndeplinire sarcinile pe care le ai în plan, pentru că ţi se va părea că toate piedicile s-au adunat simultan acum în calea ta. E stresant, e frustrant, devine din ce în ce mai greu să-ţi păstrezi calmul când vezi cât de enervante sunt opreliştile, dar cu o mai bună organizare şi cu un dram de răbdare, lucrurile pot reveni totuşi la normal. Dacă ceva nu iese din prima, nu renunţa, ci insistă! Va ieşi, chiar dacă mai târziu decât ai spera tu.

LEU

Treci un pic dincolo de realitate, pentru că s-ar putea ca cele mai bune idei să nu fie cele concrete, palpabile, care ţi se oferă de către cei din jur. Unele vin din vis, altele din imaginaţie, deci din alte dimensiuni decât cele fireşti. Stai puţin şi meditează, gândeşte-te la situaţia în care te afli, şi ai să vezi că multe idei interesante ţi se arată sub pleoape, sau în cele mai adânci unghere ale fanteziei. Merită să le pui în aplicare, pentru că ele sunt inspiraţie universală. Iluzia, visul, utopia, imaginaţia sunt, pentru tine, acum, cei mai buni prieteni, care se aliază pentru a-ţi oferi ţie nişte alternative bune faţă de ceea ce ai deja.

FECIOARĂ

Treci printr-un moment mai fragil când eşti gata să renunţi la un demers intelectual început cândva. Poate la o carte pe care ai început-o, la un curs pe care l-ai pornit acum o vreme, poate chiar la şcoală! Nu te grăbi să pui cartea în cui, poate ai doar nevoie de o pauză, dar nu renunţa la ce ai început. Lasă studiul pentru altădată, dacă acum ţi-ai pierdut interesul pentru ceea ce învăţai, pentru că va veni o zi când te vei întoarce şi vei continua de unde ai lăsat totul. Nu renunţa, doar amână unele lucruri, pentru că nu întâmplător ai deschis acea carte! Îţi vei aminti de ea şi o vei redescoperi cu alţi ochi.

BALANȚĂ

Este o zi pe placul tău datorită oamenilor cu care interacţionezi. Ai şansa de a întâlni persoane care gândesc la fel ca tine şi au acelaşi entuziasm în faţa planurilor de care vrei să te ocupi azi. Fă echipă cu aceştia în tot felul de acţiuni interesante, dinamice, pline de viaţă, pentru că rezultatele ar fi excelente. Prietenia este şi ea în prim plan, atât pentru că tu eşti dispus să oferi sprijin necondiţionat celor la care ţii, cât şi pentru că primeşti din partea celor care te simpatizează numai gesturi frumoase, care îţi confirmă faptul că ai alături de tine oameni potriviţi viselor tale.

SCORPION

Dacă te izolezi singur şi stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observa că nimeni nu doreşte asta de la tine. Te afli într-un mediu în care nimeni nu poartă de grijă celuilalt, ca atare nimeni n-are absolut nimic nici cu tine, aşa că de ce te retragi în carapacea ta, asumându-ţi vini sau defecte care nu te caracterizează? E un fel de timiditate care te încearcă în preajma unor oameni pe care nu prea ştii cum să-i abordezi, deşi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea găseşti subiecte de discuţie pentru a te integra mai uşor. Lasă platoşa aceasta de protecţie la o parte şi apropie-te de ei, pentru că vei vedea cât de multe aveţi, de fapt, în comun. Integrează-te!

SĂGETĂTOR

Lumea largă este locul tuturor posibilităţilor, ca atare ieşi afară, mergi în spaţii cât mai pestriţe şi mai aglomerate, pentru că de acolo pot apărea azi cele mai interesante veşti. Dai dovadă de o dorinţă cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alătura unor grupuri cât mai mari de persoane, acceptând că oamenii sunt diferiţi, dar chiar şi atât de diferiţi cum sunt, pot coopera de minune dacă au un scop comun. Te alături deci de un astfel de grup în care joci şi tu un rol important. Nu eşti doar un pion pe masa de şah, nu eşti figurant în această aglomeraţie, ci un membru de bază; fiecare vă apreciaţi unii pe alţii, pentru că fiecare are funcţia sa bine stabilită şi  aveţi nevoie unii de alţii!

CAPRICORN

Tu poţi fi azi motorul principal al unui proiect de proporţii, la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luaţi startul, de aceea trebuie să fii convingător, energic, apelând la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra şi celor din jur că merită să ţi se alăture. Se vede cât de multă pasiune investeşti în acest proiect şi vei primi şi din partea celorlalţi participanţi suficiente semnale de încredere şi de susţinere, care te vor stimula să mergi mai departe. Nu eşti singur în acest mare scop, deci uniţi-vă forţele cu toţii!

VĂRSĂTOR

E nevoie de o contribuţie solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găseşti o cale de a-i convinge şi pe alţii care au ceva de oferit să ţi se alăture. Dacă îşi unesc mai mulţi forţele în acelaşi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mândrie şi un motiv de imensă satisfacţie să descoperi cât de mulţi oameni deosebiţi vin alături de tine, câţi muncesc umăr la umăr, pe cine te poţi baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acţiuni colective încep să se vadă. Poţi arăta deja lumii ce a ieşit concret din colaborarea voastră.

PEȘTI

Nu ţine cont de anturajul nepotrivit în care nimereşti azi, pentru că vor încerca să te influenţeze cu tot felul de motive de frică, de suspiciune, de nesiguranţă, deşi tu eşti plin de energie şi gata de orice aventură. Foloseşte-te de acest bagaj imens de bună dispoziţie şi de chef de acţiune pentru a te apuca de ceva important, constructiv, fără să asculţi argumentele nefaste care vin de la cei care îţi ţin companie. Ei spun nu la orice, se tem de orice pas, nu au încredere în rezultatele spre care te îndrepţi şi, la urma urmei, nu au încredere nici în tine, deci ţi-ar fi mult mai bine fără asemenea tovarăşi negativişti!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
1084 locuitori

Chircăieştii Noi este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baurci și Chircăieştii Noi. Localitatea se află la distanța de 46 km de orașul Căușeni și la 62 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1084 de oameni. Satul Chircăieştii Noi a fost întemeiat în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.