06 februarie 2019, 09:00 Caleidoscop views 3523
Horoscopul pentru 6 februarie 2019
06 februarie 2019, 09:00 Caleidoscop views 3523

Horoscopul pentru 6 februarie 2019

BERBEC

Azi primeşti de undeva, nici tu nu ştii de unde, o idee salvatoare care poate rezolva ca prin farmec o situaţie care se apropia de final. Ai avut răbdare să ajungi aici şi e de apreciat felul cum ai gestionat situaţia, cu calm, ţinând totul sub control, chiar dacă a durat mult până la rezultate. Soluţiile care se ivesc azi la orizont au rolul de a încheia cu succes o etapă sau un întreg proiect, deci e şi vremea celebrării nivelului atins. Orice final de drum merită sărbătorit, pentru că ai muncit mult pentru el! Dacă tot ai terminat, nu te apuca deja de ceva nou, stai o zi, două, să savurezi victoria şi să te gândeşti la etapa următoare.

TAUR

Când calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar încearcă să te calmezi înainte de a lua alte şi alte decizii financiare. Rişti să intri într-o cheltuială peste puterile tale la primul impuls, şi după o vreme să-ţi dai seama că ai aruncat banii pe fereastră. Aşa se fac banii, greu şi lent, tocmai de aceea trebuie să-ţi calculezi mai bine resursele financiare când vine vorba de plăţi mari. Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumită achiziţie sau investiţie, ci ar fi bine să mai faci unele economii şi să stabileşti mai atent priorităţile perioadei. Nu stai chiar aşa de bine, momentan.

GEMENI

Ai toate motivele de bucurie când vezi ce frumos au evoluat unele proiecte care au ajuns, în acest moment, la un nivel cât se poate de clar. Ştii mai bine pe ce te bazezi, observi cu ochii tăi rezultatele palpabile ale eforturilor depuse, iar nivelul atins devine punctul de plecare spre etape şi mai înalte, şi mai promiţătoare. Mergi înainte cu încredere maximă în tine şi în resursele de care dispui, şi arată tuturor de ce eşti capabil. Chiar dacă mai sunt unii care se îndoiesc de puterile tale, tot ceea ce construieşti tu acum pas cu pas este dovada vie că orice se poate când crezi în succes.

RAC

Dragostea te face să visezi frumos, până departe, de parcă ai avea convingerea din ce în ce mai puternică asupra unui viitor sigur şi solid alături de persoana iubită. Şi aceasta vine cu promisiuni şi angajamente credibile, şi tu eşti pregătit să-ţi asumi responsabilităţi de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discuţiile voastre despre o posibilă căsătorie, despre o relaţie de durată sau despre întemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri împreună, convinşi fiind, amândoi, că ceea ce planificaţi acum va deveni foarte curând realitate.

LEU

Totul se învaţă, inclusiv comunicarea şi relaţionarea cu cei din jur. Azi primeşti o lecţie bună despre amabilitate, despre politeţe, despre cum să te comporţi ireproşabil. Întâlneşti o persoană educată, care se poartă minunat în relaţie cu oricine şi astfel poţi afla şi tu cum e mai bine să tratezi oamenii din jurul tău. Eşti pe drumul cel bun către perfecţiunea spre care tinzi, deci nu te opri din învăţat, chiar dacă ai uneori impresia că unii îţi predau aceste lecţii cu un soi de superioritate. Ei sunt modele demne de urmat, deci comportă-te ca ei şi într-o zi vei fi şi tu un exemplu în ochii altora! Nimeni nu s-a născut învăţat.

FECIOARĂ

Ai stat mult timp ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment de care depinde liniştea ta sufletească. Iată-l că se apropie, îl vezi tot mai bine conturat la orizont, dar emoţia creşte şi mai tare când vezi cât de puţin mai ai până la împlinirea acelui vis. Nu te culca, totuşi, pe laurii victoriei, chiar dacă e doar o chestiune de zile până ce totul va deveni realitate, ci continuă să lupţi pentru visul tău cel mare. Măcar ai garanţia că e prin preajmă, dar nu trebuie să reduci ritmul după care ai construit totul până acum. Foarte curând vei cunoaşte fericirea!

BALANȚĂ

Bucură-te de momentele tandre de acasă, pentru că acolo se petrec cele mai frumoase evenimente! Familia se uneşte în jurul unei veşti bune sau unui vis de proporţii, şi participaţi cu toţii veseli şi cu inima deschisă. Pluteşte o energie nouă, pozitivă peste toţi ai casei, de parcă un vis comun se naşte acum sub ochii voştri. Vorbeşti despre viitor alături de ceilalţi membri ai familiei într-o notă optimistă şi tonică, deoarece fiecare contribuie cu ceva la planurile măreţe. Sunteţi cu toţii convinşi că felul în care vizualizaţi deja aceste planuri, aflate încă undeva în depărtare, este reţeta de succes pentru a ajunge acolo cât mai repede. Visaţi frumos, visaţi laolaltă!

SCORPION

Nu te grăbi să renunţi la ceva doar pentru că ţi se pare că de la o vreme nu se mai întâmplă nimic. Uneori, abandonul survine cu câteva clipe înainte de a se arăta efectele muncii depuse, deci nu renunţa încă! Mergi mai departe, cu încredere în şansa finală, pentru că ţi-ar părea rău să spui acum stop şi mâine să afli că altul a trecut pe aici şi a cules roadele eforturilor tale de până acum. Eşti aproape de marele succes, e doar o chestiune de zile, deci lasă neîncrederea la o parte şi vâsleşte mai departe cu spor, chiar dacă încă nu se vede ţărmul… Nu e departe!

SĂGETĂTOR

Ai în faţa ta un exemplu de om care a avut încredere în visul său şi a ajuns să şi-l împlinească. Urmează şi tu îndrumările sale, pentru că ştie ce spune, vorbeşte din experienţă proprie şi îţi oferă sfaturi deja verificate, astfel încât nu mai pierzi şi tu timp inutil cu experimente eşuate pe parcurs, ci mergi exact pe calea cea bună. E ca o reţetă de succes ce merită urmată întocmai! Ai multe de învăţat de la el, pentru că oferă o lecţie grozavă de credinţă. Tu nu crezi orbeşte în ceva, nici măcar în propriile tale vise, or el îţi arată cât de uşor ajungi acolo unde doreşti dacă nu te abaţi de la credinţele proprii. Învaţă să speri, cultivă-ţi credinţa!

CAPRICORN

Pentru că ai în faţă oameni care au impresia că nimeni nu-i place, că au ceva cu ei din start, că sunt înconjuraţi numai de inamici şi critici, tu le poţi schimba părerea prin felul tău prietenos şi blând de a te comporta. Iubire, cât mai multă iubire, sub orice formă: aceasta e reţeta succesului pentru azi! Îmbracă orice conversaţie în cuvinte frumoase şi tandre. Umple-ţi privirea în cantităţi uriaşe de bunătate şi îngăduinţă! Foloseşte cel mai dulce şi plăcut ton atunci când vorbeşti. Uită pentru o zi de lucrurile care nu-ţi plac la oameni şi priveşte-i ca pe cele mai dragi fiinţe din lumea aceasta. Nu se poate să nu dezamorsezi, cu asemenea atitudine pozitivă, chiar şi cele mai acerbe conflicte, chiar şi cele mai mari antipatii: ai să vezi ce uşor poţi să câştigi prieteni cu asemenea comportament iubitor.

VĂRSĂTOR

Te cam joci cu banii de care dispui, furat ba de o tentaţie, ba de un capriciu de moment. Dacă nu te opreşti la timp, îţi vei dezechilibra bugetul într-un moment în care nu prea se întrevăd soluţii de a-l întări. Eşti probabil influenţat de cineva din anturaj care o duce mult mai bine decât tine din punct de vedere financiar şi când vezi că el cheltuieşte în neştire, eşti tentat să faci la fel. Or, tu nu eşti pe acelaşi nivel financiar cu el iar risipa va lăsa urme. Ţine-ţi în frâu cheltuielile, nu e momentul cel mai potrivit pentru abuzuri!

PEȘTI

Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru că se apropie un eveniment pe care nu ştii foarte clar cum îl vei gestiona. Deşi deţii toate resursele, calităţile, cunoştinţele pentru a-i face faţă cu brio, totuşi există undeva un ghimpe înfipt în inimă ce nu te lasă să gândeşti totul pozitiv. Te temi, te frămânţi, îţi pui tot felul de întrebări cu tentă pesimistă, ceea ce nu ar trebui să caute la o fire puternică, aşa cum eşti tu! Adu-ţi aminte de momente în care te-ai descurcat de minune, chiar şi când a fost mai greu de atât! Dacă atunci ai putut, poţi şi acum, deci lasă frica deoparte!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1745
Populația:
3216 locuitori

Tașlîc este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Grigoriopol și la 70 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2007, populaţia satului constituia 3216 oameni. Satul Tașlîc a fost menționat documentar în anul 1745.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.