01 februarie 2019, 19:00 Caleidoscop views 3593
Horoscopul pentru 2 februarie 2019
01 februarie 2019, 19:00 Caleidoscop views 3593

Horoscopul pentru 2 februarie 2019

BERBEC

Ţii mult la independenţa ta, ca atare azi dai randament numai dacă eşti lăsat să faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune în acele proiecte în care poţi lua singur decizii, îţi poţi construi propria strategie, fără a aştepta îndrumări de la alţii. Apar suficiente informaţii utile pe care le poţi în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Ştii exact la cine să apelezi şi pe ce informaţii să te bazezi astfel încât să-ţi iasă toate perfect pe parcursul zilei.

TAUR

Azi ceva îţi ia ochii, ceva ce străluceşte ca un cristal mulţifaţetat  în soare şi eliberează o paletă incredibilă de culori şi lumini. Cu cât te apropii mai mult, cu atât atracţia ta faţă de acel lucru creşte, deci continuă să afli despre ce e vorba. Poate e o persoană ce te atrage ca un magnet, poate e un domeniu nou spre care ai chemare, poate e un loc în care vrei să ajungi neapărat şi-l prieşti ca pe cel mai minunat loc de pe pământ, deci există un punct central de interes care te atrage întruna! Ceva atât de interesant încât nu-i poţi rezista, te cheamă din ce în ce mai tare!

GEMENI

Ţi-ai propus de multă vreme să-ţi schimbi regimul de viaţă, să te apuci de sport, să ai o viaţă mai activă dar ai tot găsit scuze să amâni momentul. Nu mai poţi amâna, ia taurul de coarne şi fă un prim pas spre un viaţă mai activă. Luptă împotriva lenii, a sedentarismului, a monotoniei casnice, deci ce-ar fi să tragi o fugă la sală sau să faci câteva mişcări chiar la tine acasă. Ştii şi tu cu efecte minunate are activitatea fizică de orice fel ar fi, pentru că te vei simţi revigorat chiar şi dacă speli geamurile sau aspiri prin toată casa. Tot un sport sunt şi acestea! Corpul tău are nevoie de acest consum de energie, dar cel mai greu e momentul când învingi comoditatea.

RAC

Dacă nu poţi călători efectiv în alte locuri, mintea ta e liberă să ajungă unde vrea şi poţi călători pe calea gândului. Ajungi în spaţii minunate, în locuri prin care doar visul poate ajunge, deci lasă-ţi mintea în voie să colinde pe unde vrea. Elibereaz-o de orice frontiere, pentru că numai această libertate totală te va ajuta să găseşti direcţii, idei, soluţii dintre cele mai interesante, pe care merită să le aplici imediat. Studiul, lectura, filmele, internetul, toate te pot ajuta să umbli prin locuri în care nici nu crezi că poţi ajunge vreodată şi te încarci cu sentimente, emoţii şi cunoştinţe care te încântă. Dacă mintea ta vrea, azi ajungi şi pe Lună!

LEU

Suferinţele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu eşti primul vizat de aceste surprize neplăcute. Poate nu se întâmplă nimic grav între tine şi persoana iubită, dar planează o atmosferă mai sumbră deasupra voastră, din cauza unor influenţe din afara cuplului. Dacă unul din voi e încărcat negativ de emoţii şi griji, e clar că îşi va revărsa problemele şi asupra celuilalt şi veţi suferi laolaltă. Totuşi, cel afectat simte nevoia de a-şi spune păsul în faţa celui drag, aşteptând ajutor, susţinere şi înţelegere.

FECIOARĂ

La cine poţi apela dacă nu la un părinte care te sfătuieşte de bine? Ai pe cineva mai în vârstă în preajma ta care priveşte lucrurile altfel decât tine. Deşi ai fi tentat să-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente când e nevoie de experienţă de viaţă pentru a înţelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel bătrân a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca să simtă de la o poştă ceea ce tu nu vezi. Ascultă-i părerea şi urmează-i sfatul cu sfinţenie: într-o zi îi vei mulţumi, deşi azi spui că îţi taie aripile.

BALANȚĂ

Şocul veştii care pică azi brusc în calea ta e imens şi te lasă fără direcţie, dar încearcă să nu iei decizii pe loc, sub imperiul emoţiei intense. Lasă lucrurile să se mai aşeze, linişteşte-te puţin, pentru că vei înţelege altfel situaţia după o vreme. Acum ai impresia că cerul cade pe umerii tăi, că speranţele tale sunt risipite, că ceea ce aşteptai să apară nu mai există, dar nu e deloc aşa! Ai această  atitudine fatalistă şi negativistă din cauza efectului bombă a veştii sosite, dar deşi pe moment situaţia pare gravă, după ce se vor reaşeza apele în matcă, vei descoperi şi partea pozitivă a lucrurilor. După furtună, întotdeauna apare soarele! Aşteaptă-l!

SCORPION

În viaţa de cuplu s-a instalat rutina şi monotonia, dar poate că nu este chiar aşa de rău! Pentru că lucrurile s-au cam dat peste cap în ultima perioadă între tine şi partener, e nevoie uneori de o atmosferă mai tihnită şi mai banală pentru a restabili normalitatea în relaţia voastră. Nu grăbi lucrurile, ia-le încet, pas cu pas, bucură-te de calmul care planează peste voi, pentru că ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie să le iei în pripă. Ştii şi tu că graba strică tot, deci stai de vorbă pe îndelete cu jumătatea ta ca să vedeţi ce rol are fiecare în povestea pe care o trăiţi.

SĂGETĂTOR

Cei dragi pot fi cei mai de încredere susţinători ai tăi, deci ascultă-i cu respect, pentru că ei îţi vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau soluţii pot proveni azi de la jumătatea ta de suflet, care priveşte lucrurile din cu totul alt unghi decât tine şi apoi îşi va oferi o idee salvatoare. Vei primi cu recunoştinţă şi iubire ceea ce are el de oferit, considerându-te de-a dreptul binecuvântat că ai asemenea om alături! Sufletul său mare, bogat şi bun, e cel mai de preţ lucru pe care l-ai primit de la viaţă: oferă şi tu!

CAPRICORN

Eşti foarte atent la detalii şi nu emiţi păreri decât atunci când eşti sigur că ai înţeles bine ce ai auzit. Te informezi din tot felul de surse, stai şi analizezi tot ce afli, gândeşti înainte de a vorbi, ca să nu greşeşti cumva cu vreo opinie pripită. E bine să stai şi să asculţi tot ce vine către tine, să pui cap la cap informaţiile, să confrunţi mai multe surse de documentare, ca nu cumva să te iei după un singur punct de vedere iar acesta să fie incomplet sau eronat. Lumea va aprecia modul foarte matur şi profund cu care analizezi tot ce auzi, şi la final vei fi cel mai în măsură să extragă concluzii pertinente şi bine documentate.

VĂRSĂTOR

Banii sunt cea mai mare preocupare, dar nu pentru că ţi-ar lipsi, ci pentru că trebuie să-i administrezi cu prudenţă şi maturitate, ca nu cumva să-i risipeşti. Posibil să apară o sumă consistentă de bani exact când aveai mai mare nevoie de ei, dar nu trebuie să te gândeşti deja la capricii! Ia la puricat cele mai grele datorii ale perioadei ca să le aduci, una câte una, la zi. Te vei simţi excelent după ce vei şterge de pe lista de restanţe o serie întreagă de subpuncte, de parcă ai simţi dintr-o dată că se echilibrează balanţa. Banii au rolul de a restabili ordinea şi calmul în viaţa ta, deci sunt binefăcători!

PEȘTI

Dacă o sursă de venit se termină pe neaşteptate, tu nu te pierzi cu firea. Eşti suficient de descurcăreţ să găseşti imediat o altă cale pentru a-ţi câştiga banii. Ba mai mult: momentele de criză pot fi chiar benefice pentru tine, deoarece te obligă să-ţi pui iute mintea la contribuţie şi serios umărul la treabă pentru a descoperi soluţii profitabile. Tu nu te vei opri pe loc, blocat de un hop, ci dimpotrivă: găseşti în tine idei şi mai valoroase, soluţii şi mai curajoase care pot atrage roade superioare, semn că tu reacţionezi foarte bine la factorii de stres extrem şi ai nevoie, din când în când, de o zdruncinătură.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
911 locuitori

Răzălăi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Răzălăi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 911 oameni. Localitatea a fost fondată la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.