22 decembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3124
Horoscopul pentru 22 decembrie 2018
22 decembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3124

Horoscopul pentru 22 decembrie 2018

BERBEC

Relaţia dintre părinţi şi copii are o conotaţie specială astăzi, ca atare asumă-ţi rolul pe care îl ai în această poveste şi joacă-l cu devotament. Dacă tu eşti fiul, petrece câteva ore în compania părinţilor tăi sau dă-le un semn de viaţă, pentru că efectele acestei discuţii vor fi fantastice asupra lor, dar şi a ta deopotrivă. Dacă tu eşti părintele, coboară-te un pic la nivelul celor mici şi adu-ţi aminte cât e multă nevoie au de joacă, de dialog, de prezenţa ta alături de ei cât mai mult timp. Lasă-ţi toate grijile deoparte şi dedică-te, măcar câteva minute, celor mici sau celor bătrâni care aşteaptă atât de mult un dram de atenţie de la tine.

TAUR

Nu sta să analizezi o situaţie negativă pe toate părţile, pentru că vei găsi din ce în ce mai multe motive de supărare şi iritare. Mai bine îţi pui mintea la contribuţie pentru a găsi ieşiri din acest impas, pentru că mintea ta e creativă şi descoperă unele din cele mai strălucite idei. Poate în momentele mai pesimiste nu eşti tu chiar atât de îndrăzneţ spre ţeluri măreţe, dar e suferinţa naşte de multe ori soluţii geniale. Nu te mai chinui atât cu suspine şi lacrimi, ci ieşi din starea ta nefastă cu un plan nou de zile mari, care e acolo în mintea ta şi aşteaptă să fie eliberată pentru a da roadele scontate. Nu-l lua, deci, pe nu în braţe, pentru nimic în lume!

GEMENI

Energia pe care o investeşti într-o activitate epuizantă te va ajuta să ajungi repede la rezultatele scontate. Chiar dacă tu eşti adeptul acţiunilor lente, pe îndelete, cu termene de lungă durată, de data aceasta ţi s-ar cere totuşi un efort susţinut rapid, pe loc, în termen scurt. Încearcă să-ţi aduni forţele în acest sens şi să-ţi canalizezi toată atenţia asuprea lui, pentru că rezultatele vor apărea foarte repede. Trebuie să pui accent pe spontaneitate, promptitudine, viteză de lucru, pentru că e totuşi o situaţia care se cere rezolvată repede. Ieri dacă s-ar putea, deci nu mai ai timpul necesar de care ai avea nevoie.

RAC

Fii un pic mai atent la ceea ce îţi transmite organismul, pentru că ai putea fi tentat să-i oferi mai mult decât are nevoie. Puţin răsfăţ nu strică nimănui, dar totuşi aluneci încet spre unele excese care pot lăsa urme asupra corpului tău. Că ai tendinţa de a mânca mai mult, că eşti atras de activităţi care nu-ţi fac bine sau să te laşi dominat de plăceri nesănătoase, fii sigur că toate acestea vor avea efecte asupra stării tale de bine. Poate pe moment e comod şi confortabil să te complaci în bucuria simţurilor, dar peste câteva zile s-ar putea număra kilogramele în plus sau orele nedormite.

LEU

Ai nevoie de ajutor pentru a depăşi un moment de slăbiciune fizică. Ascultă sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare şi a depăşit cu bine impasul. Foloseşte reţeta sa de succes şi îţi vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente când poţi aplica mult mai repede ponturile celui care se oferă acum să te îndrume în procesul vindecării. Ştie bine ce spune şi merită să-i calci pe urme. El se simte bine, în formă, organismul lui degajă sănătate şi energie pozitivă, deci de ce nu ai face ca el?

FECIOARĂ

Nici ţie nu-ţi vine a crede ce curajos ai devenit într-un punct în care ţi se cam închid uşile spre ceea ce visai să atingi. Altădată ai fi abandonat lupta, dar azi nu-l accepţi pe nu drept răspuns, şi te ambiţionezi şi mai tare să lupţi cu opreliştile. După ce le vei trece, îţi vei da seama cât de puternic şi capabil eşti, ceea ce te va ajuta să creşti tu singur în proprii tăi ochi. Stima de sine are mult de câştigat datorită acestui succes, pentru că reuşeşti să ajungi la un anumit scop chiar dacă toate condiţiile par să ţi se împotrivească. Aşa da management în situaţii de criză, pentru că tu nu laşi piedica să-ţi taie elanul, ci te împinge şi mai tare înainte. Felicitări!

BALANȚĂ

Pune-ţi creativitatea fără margini la treabă, pentru că ar ieşi de aici succese demne de laudă. Tu ai mereu iei noi, originale, îndrăzneţe, care se cer transpuse în practică. Nu trebuie să nu le păstrezi doar la nivel teoretic, ci fă un pas în faţă şi asumă-ţi orice gen de sarcină în care poţi să-ţi valorifici talentele cu care eşti din belşug înzestrat. Fie că e  vorba de domenii artistice în care poţi avea acum rezultate notabile, fie că e vorba de capacitatea ta de a te pune mai bine în valoare prin calităţile tale în plan comunicaţional şi relaţional, tu eşti cel care iese azi în evidenţă prin ceva special ce te ajută să obţii laude bine meritate.

SCORPION

Încetul cu încetul se face oţetul, ca atare nu pretinde rezultate imediate în proiectul la care munceşti deja de ceva vreme. Mai e cale lungă până la roadele concrete, dar important e că ai un sentiment de încredere că eşti pe drumul cel bun, că la capăt te aşteaptă cu adevărat reuşita. Ai răbdare, deci, şi trage tare mai departe, pentru că roadele vor fi mai mult decât mulţumitoare, şi se pot calcula ori în bani, ori într-un sentiment total de securitate şi siguranţă pe toate planurile. Dacă e în joc stabilitatea ta sau a familiei, merită să aştepţi oricât, dar ai convingerea că la capăt chiar te aşteaptă ceea ce ai nevoie!

SĂGETĂTOR

Se anunţă ceva bani în perioada imediat următoare şi deja începi să faci planuri mari cu ei, dar nu cumva te cam pripeşti? Atunci când apar bani, apar şi datorii urgente de plătit, ca atare, înainte de a-ţi face iluzii că-ţi vei cumpăra cine ştie ce obiect mult visat, adu-ţi aminte de lista lungă dă plăţi care stau de ceva vreme în aşteptare. Dacă ai nevoie de bani de urgenţă pentru un plan căruia îi acorzi o importanţă majoră, te poţi gândi la un împrumut, pentru că ai putea găsi azi persoana care ţi-ar putea fi de folos în acest sens, dar nu te înhăma la o serie nouă de rate sau de datorii dacă ai deja un bagaj greu de acelaşi fel în spate. Calculează-ţi bine resursele!

CAPRICORN

Toate ar trebui să-ţi meargă ca unse azi, pentru că e o zi a victoriei depline, a succesului maxim, pe care e bine să o valorifici la capacitate maximă. Poate ai ajuns la apogeul unei acțiuni şi acum ai curajul să povesteşti lumii ce ai realizat, poate ţi s-a împlinit un mare vis, pentru care ai muncit enorm, şi acum vin recompensele, felicitările şi semnalele de admiraţie către tine. Bucură-te cu toată inima de atmosfera de sărbătoare a acestei zile, pentru că e ca un dar pe care îl meriţi din plin pentru tot ce ai construit cu succes până acum. Laudă-te, lasă modestia la o parte, că ai ce povesti lumii!

VĂRSĂTOR

Nu te crampona de un singur aspect spre care îţi canalizezi toată energia, pentru că uneori pot apărea şi alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ţi se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ţi se oferă. Dacă insişti să obţii un anumit lucru dintr-o singură direcţie şi acesta nu vine conform aşteptărilor, ai putea suferi o decepţie, or aşa, având la dispoziţie alternative din mai multe părţi, vei putea imediat să schimbi macazul spre altceva mai bun. Fii maleabil, adaptabil, acceptă opţiunile care apar, pentru că aşa gama de alegeri şi de urmări devine mult mai bogată.

PEȘTI

Dacă apare azi în calea ta o persoană mai în vârstă care îţi inspiră respect şi înţelepciune, stai cu urechile pâlnie la ce are să-ţi spună, pentru că poate fi un învăţător pentru tine. Acceptă-ţi poziţia de elev în faţa lui şi încearcă să receptezi orice informaţie pe care e dispus să ţi-o împărtăşească. Are, de departe, mai multe cunoştinţe decât tine şi o vastă experienţă de viaţă, şi tot ce poţi afla de la el e în beneficiul maturizării şi creşterii tale. Priveşte-l ca pe un profesor la şcoala vieţii, ca pe un maestru, ca pe un mentor ce te poate îndruma într-o direcţie benefică dezvoltării tale personale şi învaţă!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1150 locuitori

Rediul Mare este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Rediul Mare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 228 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1150 de oameni. Satul Rediul Mare a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.