27 noiembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3059
Horoscopul pentru 27 noiembrie 2018
27 noiembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3059

Horoscopul pentru 27 noiembrie 2018

BERBEC

Cineva te împinge într-o direcţie care ţie nu ţi se potriveşte deloc, deci ai grijă încotro te îndrepţi. Poate fi un susţinător fervent, te împinge de la spate şi te încurajează gălăgios şi convingător, dar nu cumva te influenţează într-un sens care numai pe el îl avantajează, nu şi interesele tale? Deschide bine ochii înainte de a continua acest drum, pune serios în balanţă ce ai TU de câştigat din acest efort, pentru că e posibil ca tu să nu obţii ceea ce celălalt promite cu entuziasm. El a simţit slăbiciunea sau sensibilitatea ta şi profită de asta: tu ai putea fi cel cu munca, şi el cu victoria finală. Nu accepta să fii condus în acest fel!

TAUR

Te simţi ciudat într-un anturaj în care, altădată, erai ca acasă, dar de data aceasta te încearcă o emoţie greu de controlat. Parcă ai presimţi că una din persoanele care îţi ţin companie are ceva de ascuns, de aceea preferi să ţii distanţa şi să nu te deschizi prea mult în faţa sa. Poate ar fi bine să mai aştepţi o vreme, să vă cunoaşteţi mai bine, să căpătaţi încredere unii în alţii, înainte de a începe să vă expuneţi fiecare detaliile cele mai personale. Unii abia aşteaptă să afle ceva interesant despre tine şi apoi să spună la toată lumea ce au aflat, deci discreţia şi respectarea intimităţii ar fi recomandabile.

GEMENI

Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, deci nu insista să le ştii tu pe toate în detaliu şi nici să le conduci tu după cum ai dori tu. De exemplu, norocul e ceva pur întâmplător, ţine de şansă, şi nu ai cum să îl obţii când vrei tu, sau cum vrei tu, mai lasă unele aspecte să curgă de la sine, în voia sorţii, pentru că surprizele ar putea fi mult mai frumoase decât dacă ai încerca tu să urmezi un program prestabilit până în cele mai mici detalii. Nici iubirea nu poate fi controlată, nici norocul financiar nu vine programat, deci lasă hazardul să contribuie la reuşitele tale. Ai încredere în steaua ta norocoasă!

RAC

Te afli în compania unei persoane de a cărei moralitate te cam îndoieşti, de aceea preferi să păstrezi discreţia în preajma ei. Nu ai vrea ca reputaţia ta să aibă de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea stai în banca ta, retras, tăcut, suspicios, aşteptând să scapi cât mai repede de această tovărăşie care nu te onorează. Cuvinte ca misoginism, rasism, discriminare, nu-ţi sunt străine azi, şi chiar dacă nu e genul tău să dai la o parte oameni care nu sunt perfecţi, din punctul tău de vedere, nu te poţi abţine să nu-i tratezi un pic altfel decât pe restul lumii. Măcar ţii distanţa (dacă nu cumva îi excluzi de tot).

LEU

Dacă depăşeşti influenţa nu tocmai plăcută a celor care îţi ţin companie, ai ajunge uşor la succes. Nu nimereşti în cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimişti, trişti, care se tem de orice provocare şi se plâng întruna de ceea ce nu merge bine. Tu nu eşti în aceeaşi stare psihică, eşti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventură, ca atare ori faci abstracţie de asemenea tovărăşie nefastă, ori încerci tu să le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivaţie care să-i scoată din apatie, iar acea motivaţie poate veni de la unul ca tine, plin de energie şi de chef!

FECIOARĂ

Ia-ţi inima în dinţi şi spune clar ce gândeşti, pentru că mai sunt şi alţii care doresc să ajungă la aceleaşi rezultate ca tine şi care au mai mult tupeu. E o chestiune de voinţă aici, de determinare şi de curaj, nu ajunge doar să vrei ceva. Fă un pas în faţă şi revendică-ţi dreptul la replică, dând la o parte pe alţii care doar vorbesc, nu şi fac ceea ce promit. Cu siguranţă ai şi tu un as în mânecă de care te poţi folosi cu succes, totul e să ai şi îndrăzneala de a arăta ce ştii. Dacă nu lupţi, altul ţi-o ia înainte!

BALANȚĂ

Nu te lăsa doborât de banale dispute care se mai încing azi în jurul tău. Şi tu ai face la fel dacă cineva şi-ar expune azi părerile sub aceeaşi formă, deci, înainte de a te supăra pe cei care ţi se opun, gândeşte-te cum ai reacţiona tu în locul lor. Expui opinii pe care nu oricine le poate accepta, dar dacă ai demonstra concret la ce sunt bune, poate i-ai convinge mai uşor. Unii vor spune nu din start, fără să se gândească la utilitatea părerilor tale, dar dacă ai răbdare şi le pui tu singur în aplicare, le-ai arăta că merită atenţie.

SCORPION

Suferinţele din iubire te privesc şi pe tine şi pe partener, pentru că azi nu prea ştiţi să vă purtaţi unul cu altul. Tu ai atitudini cam egoiste, eşti pus pe critici şi reproşuri, în timp ce persoana iubită tace şi inventează tot felul de scenarii negative despre tine şi intenţiile tale. Fii mai deschis când îi spui ceva jumătăţii tale, ca să nu laşi loc de suspiciuni la adresa ta. Dacă încerci să te ascunzi în spatele unei măşti false, partenerul va bănui lucruri total neadevărate despre tine. Spune ce simţi!

SĂGETĂTOR

E greu să-ţi ţii în frâu energia debordantă azi, pentru că ai avea multe de spus într-o situaţie în care alţii nu prea au curaj să intervină. Să o faci tu, să n-o faci, aceasta-i marea te dilemă, pentru că ţi-e puţin frică să nu greşeşti cumva cu atitudinea ta agresivă. Dacă simţi că e şansa ta de afirmare, depăşeşte-ţi toate temerile şi complexele şi fă un pas în faţă. Dacă alţii nu se bagă, ai putea profita tu de ocazie pentru a te remarca mult mai uşor. Sigur ai tu un as în mânecă!

CAPRICORN

Ai tendinţa de a intra în panică şi a te comporta ciudat la fiecare încercare a celor din jur de a te motiva sau influenţa să porneşti într-o direcţie. Ţi-e frică de orice pas, vezi peste tot doar inamici şi pericole, deşi nu ai niciun motiv de îngrijorare. Dacă tu nu ai forţa de a da startul unei acţiuni, alătură-te altora mai dinamici, mai îndrăzneţi care să-ţi deschidă drumul. Tu ai putea sta în umbră, fără să-ţi asumi cele mai grele responsabilităţi, pentru că ceilalţi sunt de data aceasta motorul principal al acestei acţiuni. Dac tot nu eşti tu la cârma acestei afaceri, nu-i influenţa şi pe ceilalţi cu motive de teamă, de stres, de suspiciune. Urmează-i fără să-i împovărezi cu griji inutile.

VĂRSĂTOR

Oricine are nevoie de un mentor care să-i deschidă o cale sau să-l însoţească pe drumul către succes. Ai putea întâlni azi o persoană care are asupra ta o influenţă puternică: îţi câştigă respectul, încrederea şi admiraţia şi urmezi întocmai ce-ţi zice. Poate deveni exemplul tău de urmat pentru că îi recunoşti valoarea şi superioritatea într-un domeniu în care tu încă te străduieşti să acumulezi experienţă. Dacă ai şansa de a-i sta în preajmă, ai fura de la el o mulţime de ponturi şi informaţii folositoare, deci fă tot posibilul să fii printre cei aleşi de el să i se alăture. Nu ai parte de asemenea onoare oricând!

PEȘTI

Eşti inspirat azi de o voce interioară care îţi şopteşte permanent ce să spui, cum să acţionezi, ce e de făcut în diverse situaţii. Este intuiţia ta care te sfătuieşte de bine, deci merită să o asculţi cu respect şi cu încredere. Sunt mii de gânduri care-ţi trec prin minte azi, şi din toate acestea trebuie să le alegi pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine în situaţia de faţă. Nu deschide gura până nu ai gândit de o sută de ori, deci faci o adevărată selecţie de idei şi de soluţii din miile de variante care dau năvală în mintea ta. Concluzia pe care o vei trage din acest proces de selecţie va fi perfect adecvată ţie! Chibzuieşte şi priveşte în interiorul tău!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
3200 locuitori

Lunga este este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Lunga este este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 42 km de Chișinău. Populaţia satului Lunga alcătuia 3200 de oameni în anul 2011. Satul Lunga a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.