01 noiembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3774
Horoscopul pentru 1 noiembrie 2018
01 noiembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3774

Horoscopul pentru 1 noiembrie 2018

BERBEC

Îţi place să laşi copilul din tine să se manifeste liber, mai ales când în preajma ta se află o persoană care îţi inspiră autoritate, protecţie şi putere. Te comporţi ca şi cum ai fi neputincios, începător în unele privinţe şi priveşti la cel cu mai multă experienţă decât tine ca la eroul tău! Îi recunoşti valoarea, superioritatea şi stai cu urechile pâlnie la tot ce are de transmis, pentru că ai multe de învăţat de la o astfel de persoană. Eşti ca un burete care absoarbe tot ce aude, convins că te vei folosi cândva de tot ce afli.

TAUR

Simţul artistic devine unul din criteriile care te ghidează să faci unele schimbări în viaţa ta. Că e doar o schimbare de decor sau de atmosferă, adăugând un plus de frumuseţe spaţiului în care te afli, sau porneşti pe o cale ce implică talent creator, eşti pregătit să deschizi acest drum cu bucurie, pentru că e ca o dorinţă împlinită pentru tine. Poate visai să-ţi foloseşti mai mult talentele cu care eşti înzestrat, dar, prins într-un angrenaj material, ai considerat că arta nu te poate hrăni, dar dacă acest vis a rămas în inima ta ca o sămânţă care nu a dat roade, poate ar fi momentul s-o laşi să încolţească. Nici nu ştii ce surprize îţi poate oferi de acum înainte. Simţi nevoia să desenezi, să pictezi, să creezi? Dă-i drumul!

GEMENI

Priveşti la grupul din faţa ta cu un dram de tristeţe, de parcă nu ţi-ai găsi şi tu locul printre acei oameni. Ei sunt, toţi, uniţi în jurul unui scop comun sau al unei idei în care cred cu toţii, dar tu eşti exclus din acest spaţiu, Ori pentru că tu preferi să faci opinie separată, pentru că nu eşti în asentimentul lor, ori pentru că ai o senzaţie de inadaptare, de inferioritate, sau chiar mania persecuţiei, având impresia că te dau afară din mediul lor. Exagerezi: nimeni nu are criterii de selecţie atât de exclusiviste, deci tu eşti cel care trebuie să se integreze, nu să aştepţi ca ei să se coboare la nivelul tău. Ei te-ar primi cu braţele deschise dacă ţi-ai arăta dorinţa de a face parte din acel grup.

RAC

Ceva îţi spune să nu cheltuieşti acum suma pe care ai reuşit să o aduni într-un cont de economii, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei avea nevoie exact de acea sumă. Cineva te îmbie să cumperi ceva acum, să dai tot ce ai pe un obiect care îţi face cu ochiul, dar ar fi bine să ţii cont de multiplele piedici care te ţin pe loc, pentru că nu sunt deloc întâmplătoare. Dacă vezi că apar coincidenţe ciudate cu privire la banii de care dispui, e semn că e mai bine să-i păstrezi pentru altceva mai important în perspectivă.

LEU

A venit vremea să recunoşti intervenţia salvatoare a unor prieteni în rezolvarea problemelor tale actuale. Totul s-a aşezat cu bine şi răsufli uşurat, dar dacă tot ai ajuns în acest punct, n-ar strica să scoţi în evidenţă recunoştinţa ta pentru cei care au participat alături de tine. A fost un lucru de echipă, unirea mai multor forţe într-un unic sens, toate gravitând în jurul intereselor tale, deci nu trage succesul doar pe turta ta. Dacă au contribuit şi alţii, spune lumii cât de mult au însemnat ei pentru tine şi oferă-le şi tu ceva în schimb. Nimic nu e pe gratis!

FECIOARĂ

Deşi ar fi suficiente motive de bucurie în jurul tău, anturajul e cel care strică atmosfera. Nimereşti printre oameni care caută nod în papură chiar şi la cele mai frumoase veşti şi, în loc să celebrezi victoria, te trag şi pe tine într-o zonă sumbră a îndoielii, a temerilor, a întrebărilor cu tentă pesimistă. Nu te lăsa influenţat de astfel de oameni care oricum nu vor fi mulţumiţi cu nimic din ceea ce li se oferă. Vei vedea cât se ciudat reacţionează ei la veşti bune, punând în evidenţă doar punctele lipsă, sensibile şi urâte ale celor auzite. Nu face ca ei!

BALANȚĂ

Te afli într-o companie cam rigidă, printre oameni autoritari care vor să deţină controlul în toate. E greu să te supui unor rigori atât de severe, să respecţi orbeşte date fixe, termene clare, restricţii şi interdicţii atât de dure, dar nu prea te poţi opune. Ceilalţi sunt mai puternici decât tine şi o eventuală rebeliune din partea ta se poate solda chiar şi cu sancţiuni, de aceea cel mai bine e să taci şi să suporţi acest val cam sumbru. Există cineva mai presus de tine şi de oricine care are acest drept: de a se folosi de poziţia şi puterea sa, deci lasă-i să-şi exercite prerogativele iar tu te supui ca simplu executant. Nu uita: capul plecat sabia nu-l taie!

SCORPION

Unde pui tu mâna, se cunoaşte! Eşti vedeta zilei, pentru că joci rol principal în activităţile tuturor celorlalte zodii. Cine te are alături, astăzi, are numai de câştigat pentru că tu deţii o mulţime de informaţii, de resurse, de calităţi care, puse în slujba celorlalţi, îi va scoate din cele mai complicate situaţii. Eşti motor de energie, susţinător, prieten, tovarăş, îndrumător, partener, orice e nevoie, ca atare implică-te mai mult, nu sta pe margine, pentru că intervenţiile tale se vor dovedi a fi esenţiale în viaţa multor persoane.

SĂGETĂTOR

Deşi eşti, de regulă, un mare visător, azi deţii şi toate instrumentele să construieşti ceea ce visezi. Eşti ca un arhitect care creează planurile în cele mai mici detalii, dar după aceea pune şi mâna pe unelte ca să pună în aplicare ce a gândit. Fii sigur că ideile tale vor duce acolo unde visezi, vor prinde contur din ce în ce mai bine, pentru că ai toate resursele potrivite unei construcţii durabile, solide, de care să fii mândru. Nu te crampona de fiecare cui sau cărămidă pe care le aşezi în proiectul tău, ci priveşte în perspectivă, la rezultatul final al acestei construcţii.

CAPRICORN

Fii curajos şi scoate-ţi mai mult în evidenţă atuurile, calităţile, lucrurile unice care te diferenţiază de ceilalţi. Nu te privi prin ochii celor din jur, pentru că lumea nu te cunoaşte aşa cum eşti cu adevărat. Degeaba te fac unii să te simţi miel când tu eşti leu, deci fă un pas în faţă şi arată-ţi justa valoare şi putere. Nu te lăsa etichetat, nu accepta să fii pus în aceeaşi oală cu cei slabi sau mediocri doar pentru că ai avea ceva în comun cu ei. Nu faci parte din turmă, aşa cum ar dori unii să te facă să crezi, ci eşti unul singur! Ia taurul de coarne şi luptă cu aceste condiţionări nemeritate pe care societatea le aruncă asupra tuturor.

VĂRSĂTOR

După o zi încărcată, te întorci în sânul familiei cu drag și acolo eşti răsfăţat cu gesturi de afecţiune, de prietenie, de simpatie, perfecte pentru a te relaxa şi a uita de toate. Persoana iubită, jumătatea ta de suflet, e alături de tine necondiţionat şi totul merge excelent între voi, formând o echipă unită. Colaboraţi foarte bine împreună şi, pe oriunde aţi trece împreună, lăsaţi impresie excelentă. Cine vă vede acum umăr la umăr, ştie cât de bine vă înţelegeţi, ce bine vă completaţi unul pe altul şi vi se citeşte pe chip fericirea de a fi în doi. Nicăieri nu-i mai bine ca acasă!

PEȘTI

Ai ajuns la finalul unui proiect de lungă durată la care ţi-ai adus contribuţia şi tu alături de un grup extins de persoane. Fiecare a jucat un rol în atingerea acestui nivel, iar acum, la final, a venit vremea strângerii recoltei şi a sărbătoririi succesului. Vă apreciaţi unii altora contribuţia, celebraţi victoria comună şi vă bucuraţi de ceea ce aţi reuşit să construiţi laolaltă. Nimeni nu-şi arogă dreptul de conducător suprem al acestui succes, pentru că a fost un efort colectiv în care fiecare a avut rolul său cheie. Acum vă puteţi distra într-o petrecere de toată frumuseţea.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
1699 locuitori

Brăviceni este un sat şi comună din raionul Orhei. Brăviceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de oraşul Orhei şi la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1699 de oameni. Satul Brăviceni a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.