11 octombrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3036
Horoscopul pentru 11 octombrie 2018
11 octombrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3036

Horoscopul pentru 11 octombrie 2018

BERBEC

Neatenţia te va costa mult, deci, înainte de a porni un proiect, gândeşte-te la consecinţe. Eşti tentat să tratezi totul ca pe o joacă, de parcă nu ai avea nimic de pierdut dacă iei totul peste picior, dar efectele superficialităţii tale vor ieşi la un moment dat la iveală. ‘îşi poţi ştirbi reputaţia de bun profesionist. Poţi spune o vorbă aiurea greu de reparat. Poţi face o glumă proastă care poate deranja enorm pe cineva care nu prea gustă umorul tău. Ca atare fii atent exact la acele lucruri pe care le consideri nesemnificative, pentru că pot avea efecte mai mari decât ai putea crede!

TAUR

Abordezi o atitudine falsă în urma unui eveniment care nu s-a terminat aşa cum ai fi dorit, dar nu vrei să recunoşti nici în ruptul capului că ai fi rănit sau dezamăgit. Pe cine vrei să păcăleşti? Cineva te cunoaşte atât de bine că simte imediat în comportamentul tău că se petrece ceva neplăcut. Acceptă-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru că vei vedea că te vei simţi mult mai bine după ce îţi vei elibera supărarea într-o discuţie între patru ochi. Spune-i ce te doare şi vei scăpa de un mare stres!

GEMENI

Dacă odată a mers o anumită soluţie, ea poate avea efecte bune şi acum, deci priveşte înapoi cu detaşare şi adu-ţi aminte ce anume ai făcut cândva şi mai încearcă odată. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merită să-l repeţi ori de câte ori este nevoie. Nu merită să pierzi vremea cu alte experimente, când ai la îndemână o reţetă de succes care a avut rezultate excelente. Priveşte înapoi, trece în revistă paşii urmaţi şi nu te abate de la o cale care a fost eficientă şi altădată. Nu trebuie să schimbi ceva ce a mers bine, ci doar să repeţi totul întocmai.

RAC

Primeşti exact veştile de care aveai nevoie pentru a redresa o situaţie pe care o făceai să pară mai gravă decât era în realitate. Când vezi acum ce simplu este, parcă îţi vine să şi râzi, dar numai tu ştii cât de dificil ţi s-a părut cât timp ai fost direct implicat. Acum e o plăcere să discuţi despre cât de responsabil le rezolvi tu pe toate, Consideri că prin ceea ce ai trecut nu a fost deloc o greşeală, ci dimpotrivă, o lecţie bine înţeleasă şi o provocare rezolvată cu brio cu care te vei putea mândri multă vreme de acum încolo. Totul s-a clarificat şi eşti mulţumit că ai trecut prin asta!

LEU

Nu privi judecata altora ca pe un afront personal, pentru că vei descoperi într-o zi că ceea ce ţi se reproşează acum, chiar şi cu ton ridicat, este purul adevăr. Dacă iei acum măsurile care se cer, vei putea repara la timp o situaţie din care ai putea avea de suferit mai devreme sau mai târziu, ca atare nu fugi de adevăr, chiar dacă deranjează. Ia taurul de coarne acum şi acceptă schimbarea obligatorie, fără a considera totul nici ghinion, nici pedeapsă, ci şansa justă de a redresa situaţia în cel mai corect mod. Repararea greşelii este şansa ta de a te dezvolta, altfel rămâi blocat într-un punct mort.

FECIOARĂ

Deşi nu suporţi să taci când ai avea atâtea să spui, de data aceasta îţi pui singur lacăt la gură, conştient că tăcerea e, de data aceasta, de aur, deci cea mai bună abordare. Poate te afli în preajma unei persoane care acaparează toată discuţia şi nu-ţi mai găseşti şi tu loc să spui ce ai în minte, sau poate celălalt stă la pândă să te prindă cu cea mai mică greşeală ca apoi să te pună la index. Ajungi la concluzia că soluţia cea mai bună, în această situaţie, e să rămâi cuminte în banca ta, reprimându-ţi toate vorbele. Aştepţi să ţi se dea cuvântul altădată!

BALANȚĂ

Nu te lăsa învins de critici sau de reproşurile care vin către tine pe diverse tonuri. Ai alături de tine oameni nervoşi, puşi pe ceartă, şi tu intri în colimatorul lor de la te miri ce. Dar nici tu nu eşti prea blând sau prea amabil, ci sari şi tu la atac, pe de o parte pentru a-ţi apăra punctul de vedere pe care ceilalţi îl judecă, şi pe de altă parte şi pentru că ai un as în mânecă ce merită folosit pentru o victorie totală. Cu cât tonul lor devine mai agresiv, cu atât devii şi tu mai bătăios, pentru că nu suporţi să-ţi spună alţii ce să faci.

SCORPION

Un final de drum nu e un capăt de ţară, ba dimpotrivă, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care ţi se putea întâmpla în acest moment. Probabil nu aveai curajul să spui gata, până aici, dar azi ţi se oferă soluţia pe tavă, la ţanc pentru a încheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de câştigat. Îţi era teamă să renunţi, nu aveai forţa de a spune stop, dar acum, că se ivesc condiţiile optime pentru un final în beneficiul tău, profiţi de ocazie şi pui punct acelei situaţii care nu mai avea nimic de oferit. Mâine te apuci de altceva!

SĂGETĂTOR

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan. Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice! Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapa următoare. Acum iei doar o mică pauză!

CAPRICORN

Din trecut îţi extragi dorinţa de a te apuca de o acţiune interesantă. Nu e nouă, te-ai mai ocupat şi altădată de ceva similar şi pentru că atunci a mers foarte bine, speri să repeţi succesul încă o dată. Ai toate şansele să reeditezi reuşita de odinioară cu care încă te mândreşti, pentru că iată, primeşti o a doua şansă! Trebuie doar să-ţi aduci aminte cum ai dus la bun sfârşit această provocare atunci, pentru că poţi relua exact reţeta de odinioară pentru rezultate la fel de bune.

VĂRSĂTOR

Verdictul pe care îl primeşti azi în urma unui conflict puternic te favorizează şi e normal să fii mulţumit de rezultate. Consideri că ţi s-a făcut dreptate şi jubilezi în sinea ta şi în faţa inamicilor care ţi-au pus doar beţe în roate. A meritat să ai răbdare, să lupţi cu toate puterile pentru a-ţi demonstra nevinovăţia şi a primi din nou ceea ce ţi se cuvine, dar nu te culca totuşi pe laurii victoriei. Riposte mai pot veni şi de acum înainte din partea celor care tot mai consideră că li se cuvine ceea ce ai obţinut tu pe merit.

PEȘTI

Bazează-te în totalitate pe feelingul tău, pe intuiţie, pe ceea ce simţi în adâncul sufletului, pentru că nu te înşeală! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile şi dincolo de aparenţe, ca atare vei simţi de la o poştă dacă un om e bun sau e rău, dacă o acţiune are sau nu şanse de izbândă, dacă sensul în care mergi duce undeva. Lasă-te complet pe seama acestor simţăminte cu totul aparte, pentru că ele îţi vor transmite exact ce trebuie să faci. Nu cere păreri sau sfaturi de la alţii: tu eşti propriul consilier perfect!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
128 locuitori

Mărtineşti este un sat din cadrul comunei Grebleşti, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 128 de oameni. Satul Mărtinești a fost menționat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.