02 octombrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4581
Horoscopul pentru 2 octombrie 2018
02 octombrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4581

Horoscopul pentru 2 octombrie 2018

BERBEC

Ţi se pare incorect ca cineva să îşi ofere serviciile însoţite de o mulţime de condiţii. Ceea ce are el de oferit ţi se cuvine cumva, de aceea te deranjează faptul că vine cu o listă întreagă de pretenţii la tine. Mai bine încerci să te descurci singur, pentru că a apela la ajutorul cuiva ştiind că vine o zi când el îţi va cere dublu ceea ce ţi-ar putea el oferi acum, nu ar fi deloc cea mai bună idee. Judecă atent dacă merită să accepţi aceste condiţii puse de celălalt doar pentru a obţine ceva ce oricum vei primi într-o zi. Cu alte cuvinte, e posibil să-ţi revendici un drept, dar cineva poate interveni în favoarea ta contra unei… atenţii. Nu i-o oferi, mai bine mergi pe căile legale, că oricum vei obţine ce vrei.

TAUR

Ai nevoie doar de o scânteie nouă care să-ţi reaprindă cheful şi dorinţa, şi aceasta apare de undeva exact la momentul cel mai potrivit. Parcă ai renăscut, parcă eşti alt om, parcă nimic nu te mai poate ţine pe loc, pentru că toate merg ca pe roate. Păstrează acest tonus entuziast şi optimist cât mai mult timp posibil, pentru că te va duce foarte repede la apogeul scopurilor tale actuale. Ţi se cere o atitudine complet nouă, ca atare nu ezita să pui punct şi s-o iei de la capăt, dar startul cel nou să fie într-o cu totul altă direcţie decât mergeai înainte. E nevoie de un stimulent pentru a schimba macazul.

GEMENI

E o plăcere să treci prin locuri de care te leagă amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinereţea ta. Amintirile frumoase revin la lumină vii şi puternice de parcă abia ieri s-au întâmplat, şi totul datorită oamenilor pe care ai ocazia să îi întâlneşti şi veştilor bune care ajung la urechile tale. Poţi afla o mulţime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit până acum, încât poţi spune că te mai pui şi tu la curent cu ştirile, poate din urmă cu câţiva ani şi până în prezent.

RAC

Calculează-ţi banii de care dispui, pentru că urmează o perioadă plină de plăţi şi facturi, şi trebuie să le gestionezi pe toate cu grijă. Vei face faţă fără nicio problemă tuturor cheltuielilor, chiar şi celor neprevăzute, ca atare o atitudine optimistă şi încrezătoare va fi sursa găsirii soluţiilor adecvate de natură financiară. Spune-ţi cu tărie şi cu încredere că banii vor apărea exact atunci când vei avea nevoie şi vei vedea că gândul tău se materializează! Dacă îl iei pe <<nu am bani>> în braţe, atunci energia aceasta va pune stăpânire pe tine şi banii se vor duce mult mai repede. Ba da, sunt bani!

LEU

Faci parte dintr-un colectiv mai larg în care fiecare are impresia că poate juca rolul de lider, dar nu e chiar aşa. Când se adună la un loc atâtea minţi luminate, e clar că iese şi cu dispute de supremaţie, cu lupte de orgolii, pentru că nimeni nu-şi acceptă uşor poziţia de subaltern. Dar tu o faci cu bucurie, pentru că nu te simţi în stare să preiei pe umerii tăi decizii, responsabilităţi, soluţii atât de dificile care se cer azi. Îi laşi pe alţii să ţi-o ia înainte, pentru că sunt mai potriviţi! Nu te retragi din comoditate, ci pentru că recunoşti că nu deţii toate informaţiile pentru a prelua controlul acestei acţiuni colective.

FECIOARĂ

Ai învăţat multe de la viaţă şi ai ocazia de a arăta concret efectele unei lecţii asumate cândva. Atunci ai greşit, ai plătit pentru greşeala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovadă de ambiţie şi dorinţă de a deveni mai bun. Acum se văd urmările acelui moment decisiv şi acum totul iese mult mai bine, chiar dacă treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive să greşeşti, ci dimpotrivă, e o oportunitate excelentă de a demonstra cât de mult te-ai maturizat şi ce bine ai învăţat lecţia respectivă cândva. Acum spui cu mai multă încredere că orice problemă are întotdeauna o soluţie!

BALANȚĂ

Stai pe loc, nu insista să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu iese, dar poate îţi vei permite o zi de pauză. Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă ca tine, dar un impas poate avea şi o latură pozitivă: aceea că te poţi odihni, fără să mai depui atâtea eforturi. Când vor fi din nou întrunite condiţiile unei evoluţii bune, te vei apuca din nou de treabă, dar azi… mai stai şi tu un pic!

SCORPION

Spune cu încredere ce gândeşti, pentru că există în jurul tău oameni care chiar au nevoile de părerile sau informaţiile tale. Vorbeşte răspicat, argumentează-ţi opiniile şi nu te lăsa influenţat de ceilalţi care cred că numai ei au dreptate. Tu ştii foarte bine ce spui şi pe ce te bazezi, pentru că ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfază. Unii chiar ţin cont de ceea ce le transmiţi, ca atare exprimă-te cu atenţie, oferind toate detaliile ca să fii corect înţeles. Nu ţi-ar plăcea ca cineva să facă ceva pornind de la datele transmise de tine şi să descoperi că nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos şi în detalii, dacă tot îi oferi atâtea sfaturi bune.

SĂGETĂTOR

Dacă atragi alături de tine oamenii potriviţi, vei vedea că totul se rezolvă ca prin farmec spre un scop de care veţi beneficia cu toţii, ca atare cel mai greu aspect al reuşitei de azi e legat de anturaj. Adună aproape oameni optimişti, veseli, tonici, dinamici, pentru că şi tu eşti în aceeaşi pasă şi când oameni care se aseamănă vâslesc în acelaşi sens, nu se poate vorbi decât de un succes de proporţii. Faci paşi mari spre un ţel la care visaţi cu toţii şi nici nu-ţi vine a crede ce bine se aşează toate datorită implicării entuziaste din partea tuturor.

CAPRICORN

Profită de o zi de linişte pentru a-ţi aduna forţele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergură. Ai muncit mult până aici şi eşti în punctul în care poţi spune destul de clar încotro te îndrepţi şi ce ai realizat. Chiar dacă azi nu se mai mişcă nimic, e bine să mai stai un pic, pentru că o zi de pauză îţi este de folos pentru a privi detaşat situaţia. Vei descoperi ceea ce te ţine pe loc, ba chiar ai putea primi informaţii sau sfaturi salvatoare care te vor duce într-o direcţie promiţătoare. Permite-ţi deci să stai departe de miezul acţiunii începute.

VĂRSĂTOR

Emoţiile tale cresc la cote maxime pentru că trăieşti un eveniment intim care are un efect major asupra stării tale psihice. Spui că parcă un vis ţi s-a împlinit, că rugăciunile ţi-au fost ascultate, că cineva acolo sus te-a auzit, pentru că este exact ceea ce inima ta dorea şi sufletul tău aştepta. Bucură-te de aceste momente superbe în care inima ta e răsfăţată cu senzaţii atât de plăcute, dar nu le împărtăşi încă nimănui. E nevoie de un pic de discreţie, ţine-le doar pentru tine, ca să fii şi tu sigur că ceea ce simţi acum e real şi are viitor. Dacă începi să spui la toată lumea, magia se risipeşte!

PEȘTI

A venit un moment în care trebuie să pui faţă în faţă două lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri că nu poţi duce mai departe decât pe unul dintre ele. Recunoaşte că, dacă ai încerca să te ocupi de amândouă în acelaşi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua şi nu ai face decât să te oboseşti peste măsură. Poate nu e o renunţare, ci doar o amânare a unuia din aceste proiecte, cu gândul de a te apuca de el altădată. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine în momentul de faţă. Cel mai greu moment este acesta de a pune în balanţă argumentele pentru a te decide totuşi la una din căile propuse.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
748 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Găvănoasa, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cahul și la 198 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 748 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.