14 septembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3014
Horoscopul pentru 14 septembrie 2018
14 septembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 3014

Horoscopul pentru 14 septembrie 2018

BERBEC

Iubirea cere un efort din partea ta, deci, dacă ai cucerit pe cel care ţi-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezând că relaţia va merge de acum de la sine. Comoditatea aceasta nu e deloc benefică iubirii, deci continuă să vâsleşti, să lupţi, să munceşti pentru binele iubirii tale. Nu te mulţumi cu ceea ce ai obţinut deja, pentru că şi în cuplu se poate instala monotonia, lenea, plictiseala şi nu ţi-ai dori asta! Trebuie mereu să aduci ceva nou, să întreţii focul aprins, altfel pasiunea păleşte şi focul se stinge. Investeşte mereu resurse noi în iubire ta şi ea va creşte şi mai mult în intensitate!

TAUR

Nu poţi avea şi întuneric şi lumină în acelaşi timp, deci va trebui să te împarţi în aşa fel încât să gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe când altele lasă mult de dorit, dar aşa e viaţa: acum eşti sus, acum eşti jos, ca o roată care se întoarce întruna. Azi ai parte, aşadar, de un eveniment fericit care te încântă, dar fericirea aceasta are şi un preţ de plătit: un moment critic ce te supără profund. E ca şi cum ai primi şi o veste bună, dar şi una rea… cu care începi?

GEMENI

Nu te îndoi de ceea ce vine azi spre tine sub formă de gânduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevăzut care îţi spune, în secret, ce să faci. Aceste sfaturi benefice vin spre tine pe căi subtile dintre cele mai interesante: sub forma unui cântec auzi la radio, a unei discuţii prinse din zbor pe stradă, a unei fotografii văzute în ziar. Pune-ţi mai mult în valoare creativitatea de care dai dovadă, pentru că ea te va ajuta să rezolvi cu brio situaţia în care te afli. Bazează-te pe imensa inspiraţie, pe resursele bogate de imaginaţie, pe tot ce-ţi trece prin minte, pentru că sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapa următoare a planurilor tale. Ai curaj să creezi!

RAC

Relaţia în care ai investit multă energie şi încredere dă semne de evoluţie excelentă, ceea ce îţi inspiră încredere pe viitor. Priveşti la omul de lângă tine cu admiraţie, semn că apreciezi tot ce face pentru tine şi ceea ce înveţi permanent din interacţiunea cu el. eşti şi tu foarte devotat acestei relaţii, oferi la fel de mult pe cât primeşti, pentru că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. E un coechipier de nădejde, un prieten apropiat, un tovarăş de lucru echitabil, şi nu simţi nicio clipă că doar tu ai duce în spate tot greul, ci dimpotrivă: împărţiţi totul excelent!

LEU

Eşti copleşit de griji materiale, deşi nu ar trebui să fii atât de preocupat de asta. Lasă lucrurile să se aşeze de la sine, pentru că tot stresul tău este inutil. Probabil ai prea multe facturi de plătit în scurt timp şi, când calculezi resursele financiare de care dispui, nu iese un rezultat prea bun. Eşti un pic nesigur pe situaţia de la serviciu, poate pentru că salariul e mic, poziţia profesională scârţâie, dar nu cumva sunt doar fricile tale aici? Mergi la serviciu cu încredere că totul va fi bine, fără să laşi fricile să te domine. Dacă jobul actual nu te mai satisface, n-ar fi rău să începi să cauţi altul mai bun!

FECIOARĂ

Nu insista să duci mai departe un plan care pare să nu se mai urnească din loc de la o vreme, ci încearcă să te detaşezi câteva zile de miezul evenimentelor. După o pauză, vei vedea lucrurile din alt unghi şi blocajul de acum va fi depăşit mult mai uşor, ca atare nu te încăpăţâna să treci cu orice preţ de acest impas. Uneori nu-i rău să stai pe loc şi să priveşti de pe margine, pentru că aşa înţelegi lucrurile la rece, fără să fii la fel de implicat ca înainte.

BALANȚĂ

Mai bine stai pe loc, fără a-ţi exprima deocamdată opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns încă la nivelul cel mai stabil. Încă se mai pot modifica lucrurile, încă nu s-au aşezat toate pe făgaşul normal şi o decizie luată acum sau o concluzie extrasă prea devreme ar putea genera mai târziu o complicaţie. Deja ai o idee despre felul în care se vor încheia aceste aspecte, dar mai bine mai aştepţi. E posibil ca finalul să se modifice în ultima clipă şi să regreţi că te-ai pripit. Dacă te gândeşti bine, vei descoperi că situaţia aceasta are totuşi două direcţii diferite de interpretare sau de evoluţie, deci mai aşteaptă înainte de a te alege încotro!

SCORPION

Nu ştii cum să tratezi veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Ai şi motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar în clipa următoare auzi ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă porneşti ziua prost, cu sufletul împovărat de griji şi tristeţe, sigur apare ceva care să te facă să te simţi din nou bine, dar se poate şi invers totuşi. Să te trezeşti cu un chef grozav de distracţie, optimist şi tonic, dar să nimereşti printre oameni supăraţi şi îngrijoraţi care te influenţează negativ. Ai parte de ambele feţe ale monedei în aceeaşi zi.

SĂGETĂTOR

Este exact starea de bine pe care o aşteptai, care te ajută să priveşti lucrurile obiectiv şi să le aşezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrărilor, a împăcărilor, a soluţionării oricăror situaţii stresante sau cu mai multe direcţii de interpretare, tocmai pentru că eşti detaşat de orice şi analizezi orice situaţie raţional pe toate părţile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incertă din viaţa ta, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt decât după ce eşti sigur că ai privit situaţia din orice unghi posibil.

CAPRICORN

Nu poţi mulţumi pe toată lumea, nici măcar atunci când urmezi cele mai corecte căi şi nu te abaţi de la reguli. Cineva tot îţi va găsi nod în papură, chiar şi la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu pleca urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decât să critice ceea ce fac ceilalţi ca atare, dacă tu consideri că faci ceea ce trebuie, mergi pe calea ta. Nu-ţi schimba modul de a fi sau de a acţiona doar pentru că altul îţi spune că se poate şi altfel. Dacă tu ai ales, fii ferm pe poziţie!

VĂRSĂTOR

Nu eşti în apele tale iar problema care te ţine astăzi pe loc te împinge încet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunţi, ci încearcă să cauţi dincolo de aparenţe. Nu ceea ce ştii sau ceea ce se vede la suprafaţă este adevărata valoare a lucrurilor, ci există ceva mai mult de atât. Criza care te paşte astăzi este de natură emoţională, pentru că reacţionezi ciudat la problemele care te ţin pe loc: lacrimi, panică, izolare, auto-învinovăţire.

PEȘTI

Cu atitudinea pe care o ai, totul evoluează în direcţia cea bună. Crezi cu tărie că ceea ce faci are rezultate excelente şi e doar o chestiune de timp până vei ajunge la capăt. Ai şi răbdarea necesară, şi tonusul ideal pentru a face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-ţi materializa un gând. Poţi uimi lumea prin ceea ce se naşte din mintea sau din mâinile tale, deoarece investeşti toate resursele tale cele mai bune în acest sens: ambiţie, încredere, plăcerea de a munci, spirit practic.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
433 locuitori

Slobozia-Măgura este un sat din cadrul comunei Bursuceni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la o distanţă de 41 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 433 de oameni. Satul Slobozia-Măgura a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.