27 iulie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2803
Horoscopul pentru 27 iulie 2018
27 iulie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2803

Horoscopul pentru 27 iulie 2018

BERBEC

Nu te lăsa intimidat de cei care încearcă să-ţi taie ţie elanul şi mai ales curajul de a visa cu ochii deschişi la un succes încă îndepărtat. Crede în el, fă toate sacrificiile de rigoare pentru a ajunge acolo şi, mai ales, ignoră criticile şi răutăţile celor invidioşi de pe margine. Dacă ei nu sunt în stare să viseze, să creeze, să lupte pentru scopurile lor măreţe, au tendinţa de a le strica şi altora cheful de a şi le urma pe ale lor. Nu-i asculta, deci, dar fii totuşi realist atunci când îţi stabileşti obiective foarte înalte: unele din ele necesită şi eforturi majore şi trebuie să cântăreşti atent dacă eşti pregătit pentru a le face faţă. Nu ţinti decât la scopuri pe care le poţi atinge!

TAUR

Deşi lucrurile păreau să evolueze într-o ciclicitate deja predictibilă, după un şablon foarte bine conturat, azi resimţi o schimbare majoră de ritm. Pur şi simplu, ceea ce înainte mergea după un pas regulat, bine cunoscut, acum parcă o ia razna şi evoluează cu o viteză crescută, care te ia prin surprindere. Tu oricum eşti o fire iute, care apreciază viteza şi lucrurile care înaintează rapid, dar chiar şi pe tine te miră acest salt imens, ca aşi cum ai sări peste mai multe etape deodată. Îţi convine această ascensiune rapidă spre scopul tău cel mare, chiar dacă, la prima vedere, nu înţelegi cum de s-a putut întâmpla.

GEMENI

Sfaturile tale sunt primite cu bucurie de cineva care chiar aştepta de undeva o intervenţie divină. Practic, tu apari on calea ta în cel mai potrivit momentul pentru a-i reda speranţa, pentru a-i alunga frica din suflet şi pentru a-l face să vadă din nou orizonturile luminoase înaintea sa. Eşti convins că şi el ar face la fel dacă cel trist ai fi tu, tocmai de aceea participi trup şi suflet la rezolvarea problemelor celui de alături. Cel mai mult îţi place faptul că el te ascultă, ţine cont de îndrumările tale şi chiar le solicită cu mult interes, semn că părerea ta contează enorm în cazul de faţă. Oferă-i ceva din ce ştii, pentru a-l readuce pe un teren sigur.

RAC

Toată lumea îţi cunoaşte simţul foarte fin de a observa şi ceea ce alţii nu văd, de a înţelege ceea ce alţii nu înţeleg. Azi antena ta receptoare pare şi mai ascuţită. Nu e nevoie să ţi se spună lucruri în faţă ca tu să le cunoşti, deja, pentru că ai un spirit de observaţie foarte bun care prinde totul din mers. Tu ştii cum e omul din faţa ta fără să fie nevoie să facă ceva ca să-l cunoşti, tu înţelegi adevărul unor afirmaţii fără prea multe explicaţii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile şi mai profunde pe care numai intuiţia ta le descoperă. Simţi aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, dar e perfect aşa, pentru că poţi lua la timp unele măsuri de precauţie.

LEU

Prietenul la nevoie se cunoaşte! Nu e un clişeu, e o realitate, pentru că azi vei descoperi ce rol major joci în viaţa altei persoane care trece prin momente dificile. Eşti alături de el trup şi suflet, suferi alături de el, îi ţii companie, iar prezenţa ta îi face bine. Ridici moralul celui de lângă tine aşa cum poţi, chiar dacă nici tu nu eşti în toane mai bune, dar de data aceasta îl aşezi doar pe celălalt în centrul atenţiei şi faci tot ce îţi stă în putinţă pentru binele lui. Nu ai nevoie de mulţumiri, de recompense, de recunoştinţă. Nu îţi trebuie nimic altceva de la el decât un zâmbet relaxat că totul este din nou în regulă în inima lui.

FECIOARĂ

Concentrează-te asupra dorinţelor celor care îţi sunt alături, pentru că tu deţii soluţia problemelor lor. Te dedici binelui altora cu inima deschisă, bucuros că poţi fi de ajutor. E un motiv de satisfacţie să descoperi că tu poţi fi salvatorul lor, că tu ştii ce nu ştiu alţii să facă sau că tu deţii informaţiile de care au alţii nevoie, de aceea sari în ajutorul lor cu un sentiment de fericire că eşti atât de important în viaţa altora. Fii sigur că le vei câştiga respectul, recunoştinţa şi singura răsplată pe care o vei primi va fi starea de linişte ce se va citi pe chipul lor după ce le vei fi oferit sprijinul. Nu pretinde altceva decât bucuria lor!

BALANȚĂ

Stai şi cântăreşti o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, dar nu te grăbeşti să extragi concluzia. Aştepţi să apară toate detaliile necesare pentru a înţelege exact situaţia, deci tergiversează şi tu cumva lucrurile până când eşti convins că ai aflat toate aspectele, şi pro, şi contra. Decizia pe care o vei lua la final va fi în totală cunoştinţă de cauză, după ce ai analizat situaţia pe toate feţele. Ai încredere în raţionamentele tale, în modul în care analizezi situaţia, pentru că vei înţelege exact cum stau lucrurile pentru a-ţi spune ultimul cuvânt cu luciditate şi maturitate. Nu te juca, nu te grăbi, nu glumi cu deciziile tale!

SCORPION

Dacă nu stai şi aştepţi să se rezolve problema de la sine, ai face mari paşi înainte spre scopul tău cel mare. Apucă-te de treabă, pune mâna pe unelte şi construieşte singur ceea ce vrei să obţii, pentru că nu vine nimeni să facă asta în locul tău. Spiritul de iniţiativă, energia investită, curajul de a da startul acum şi de a trece la fapte îţi vor fi recompensate cu o evoluţie rapidă şi bună spre ceea ce visezi. Toate evoluează foarte bine datorită acestor resurse de energie pozitivă pe care le canalizezi prioritar spre scopul tău, ca atare nu lăsa vremea să treacă: fă ceva în interesul tău!

SĂGETĂTOR

Dacă vezi că nimic nu mai înaintează urmând propriile tale idei, ar fi bine să ceri ajutor de la alţii. Ai putea întâlni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru tine, în situaţia de faţă, ca atare nu te crampona doar de propriile principii. Sunt momente când a apela la alţii şi, mai ales, a respecta părerile lor, e salvator, aşa cum se va întâmpla şi astăzi. Lasă încăpăţânarea la o parte şi orgoliul că te descurci şi singur şi ascultă ce spune celălalt. Fie că-i ceri tu direct sfatul sau ţi-l oferă printr-un concurs de împrejurări favorabil ţie, vei vedea ce folositoare e intervenţia sa!

CAPRICORN

Suferi în sinea ta pentru o dezamăgire de care nu te poţi încă detaşa, deşi nu mai are nicio importanţă în prezent. Nu e genul tău să te tot refugiezi în trecut, în amintiri, în fostele tale experienţe negative, ca atare numai de tine depinde să închizi acel capitol de odinioară odată pentru totdeauna şi să te concentrezi numai asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu merită să tot scormoneşti prin sipetul cu amintiri după cine ştie ce lecţii trecute, pentru că ceea ce se petrece acum în viaţa ta are deja la bază lecţiile deja înţelese atunci. Din toate înveţi, deci şi acestea probleme de demult şi-au lăsat amprenta asupra omului care eşti acum.

VĂRSĂTOR

Eliberează-te de acele amintiri pe care le tot cari după tine fără rost. Revino cu picioarele pe pământ, concentrat la ce se petrece acum în jurul tău. Energia pozitivă ţi-o extragi din prezent, nu din trecut, ca atare nu te mai întoarce iar şi iar în vremuri care s-au dus de mult. Ţi-ai învăţat lecţiile de atunci, şi se petrec lucruri mult mai interesante chiar acum în viaţa ta care merită mai multă atenţie. Singurul lucru bun pe care îl poate oferi trecutul, în acest moment, e că, după luni de aşteptare, când credeai că nimic nu se mai poate schimba în bine, finalmente poţi răsufla şi tu uşurat că ce a fost s-a terminat. Prezentul contează!

PEȘTI

Nu sta să tot treci în revistă ce nu ai în acest moment, ci lasă-te dus de cursul firesc al vieţii către ceea ce vei primi de acum înainte. Dacă nu ai curaj să ceri de la viaţă ceea ce nu deţii, dacă ceea ce ai primit nu te satisface, e clar că nu vei fi mulţumit niciodată, ca atare e bine să fii mai recunoscător pentru ceea ce ai obţinut deja, chiar dacă nu e la nivelul maxim sperat. Aşteaptă, mergi înainte şi luptă până ce şi aceste goluri vor fi umplute, fără să te cramponezi de lipsurile trecătoare. Sigur vei obţine tot ce vrei, dar pentru asta trebuie să ai o atitudine optimistă şi pozitivă asupra vieţii. Nu ai nimic, zici? Nu-i adevărat: ai multe şi vor mai veni şi altele, dar nu acum, pe loc!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1710
Populația:
998 locuitori

Ofatinţi este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Novaia Jizni și Ofatinţi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîbnița și la 93 km de Chișinău. Populaţia satului Ofatinți alcătuia 998 oameni în anul 2012. Satul Ofatinți a fost menționat documentar în anul 1710.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.