23 iulie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2959
Horoscopul pentru 23 iulie 2018
23 iulie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2959

Horoscopul pentru 23 iulie 2018

BERBEC

Prezenţa prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tău, deoarece nu ai timp să te gândeşti la ale tale datorită veseliei şi gălăgiei create de ei. Implică-te în buna dispoziţie din jurul tău, pentru că îţi vei reîncărca bateriile şi nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanţă, de totală detaşare, în care să-ţi aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, uşoare ale vieţii. Ce atâta încrâncenare, obsedat de tot felul de probleme? Arată că reuşeşti să te rupi de orice şi să te simţi bine alături de cei care te invită la joacă sau la aventură.

TAUR

Eşti cam ranchiunos deşi nu e deloc genul tău să porţi pică pe cineva care ţi-a făcut cândva o nedreptate, dar nu poţi uita încă felul în care te-a tratat. Ai impresia că la baza judecăţii sale s-a aflat invidia acestuia pe reuşitele tale, dar înainte de a lua măsuri împotriva lui, încearcă să foloseşti alte mijloace de convingere. Nu agresivitatea, nici contra-atacul şi nicidecum ura nu sunt soluţiile rezolvării acestei dispute, ci stai un pic şi gândeşte-te ce l-a putut determina pe acesta să te critice atât de dur. Poate are dreptate pe undeva!

GEMENI

Eşti omul de care alţii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce ştie mai bine în rezolvarea unei probleme complicate. Tu deţii informaţia, soluţia sau mijloacele concrete de a face lucrurile să evolueze într-o direcţie bună, pentru că priveşti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic până nu eşti sigur că ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treabă, ca atare consideri că ai ajuns acel nivel care să-ţi permită să construieşti totul pe îndelete spre succesul final. Eşti conştient că nu e uşor, dar ştii ce trebuie făcut etapă cu etapă.

RAC

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te mai relaxezi şi tu cât de cât. Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşeşti să-ţi reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi. Te simţi bine printre oamenii care îţi oferă câte ceva din toate acestea.

LEU

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti, dar şi faţă de ceea ce urmează să întâlneşti, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

FECIOARĂ

Nimic nu-ţi convine din ceea ce auzi, deoarece ţi-ai agăţat speranţele de un anumit eveniment care nu vine în forma mult dorită. E păcat să pierzi o mulţime de alte veşti sau soluţii bune doar pentru că nu răspund aşteptărilor tale de moment, deci lasă supărarea la o parte şi încearcă să te mulţumeşti şi cu puţin, cu ceea ce primeşti în schimb. Uneori soluţiile cele mai bune pot apărea într-un ambalaj care nu-ţi place la prima vedere, dar după ce vei depăşi impresia iniţială, ai putea descoperi că merita de fapt atenţie. Aşa şi azi: acceptă ce primeşti de la ceilalţi, chiar dacă spui că nu e ceea ce ai nevoie.

BALANȚĂ

Cineva îţi alimentează visele cu promisiuni, cu informaţii suplimentare sau cu încurajări sincere ce te fac să crezi că eşti pe drumul cel bun. Asta ce te motivează enorm să te apuci serios de treabă. Nu stai pe loc, pui mâna pe carte, te informezi, acumulezi noi şi noi experienţe care vor conta în final la materializarea marelui scop la care ţinteşti acum. Eşti conştient că nu e un drum uşor până acolo, dar consideri că trebuie să te foloseşti de orice prilej pentru a mai învăţa ceva, pentru a mai pune o cărămidă la ceea ce doreşti să atingi cândva în viitor.

SCORPION

Nu privi prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce te compara cu ceilalţi. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt. A te compara cu el nu e în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite. Bazează-te doar pe ceea ce poţi singur, pentru că, la urma urmei, şi tu arăţi lumii o imagine aşa cum o doreşti tu, care nu e neapărat şi una sinceră. Te simţi ca un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

SĂGETĂTOR

Te rupi un pic de activităţile pe rol şi arunci o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Ai timp suficient să te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine să te opreşti din mers şi să te întorci în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de peşte. Acum ai instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a duce totul la îndeplinire cu mai mult elan, pentru că timpul scurs de atunci a devenit experienţă folositoare care poate sta la baza succesului de astăzi.

CAPRICORN

Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut şi mai mult... Nu te mulţumeşti cu puţin, sperai ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepţi ceea ce ţi se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia ta e mai mare şi visezi ca, într-o zi, să obţii mai mult şi să ajungi mai sus decât acum. Simţi că poţi mai mult, simţi că meriţi mai mult, de aceea nu te poţi bucura cu ceea ce ai acum.

VĂRSĂTOR

Nu-ţi plac oamenii leneşi şi te tot gândeşti cum să-i implici mai mult la treabă pe cei de lângă tine care nu se pot concentra la ce au de făcut. Unii încearcă să se fofileze în faţa sarcinilor, alţii pasează tot greul pe umerii altora, dar dacă vrei să-i atragi şi pe ei, n-are rost să le ţii cine ştie ce predică inutilă, ci să pui osul la treabă. Prin exemplul tău personal, vor vedea ce e de făcut şi nu vor putea sta la nesfârşit pe margine. Apucă-te tu de treabă, arată-le cum se face, cum e mai bine, şi vei vedea că te vor urma şi ei curând. Pune mâna pe unelte şi construieşte chiar tu ce vrei să atingi, nu te baza pe alţii!

PEȘTI

Porţi după tine o povară mult prea mare, de care nici măcar nu eşti vinovat, dar nu te poţi elibera încă. Stai de vorbă cu tine însuţi cât se poate de sincer şi descoperă că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce tot duci după tine fără rost. Alţii sunt responsabili de cele întâmplate dar, printr-un concurs de împrejurări, au aruncat pe umerii tăi greutatea vinei. Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru că tu nu ai făcut nimic rău, ca atare e un moment bun să te ridici pentru drepturile tale şi, mai ales, pentru adevăr. Alţii se simt foarte bine să aibă cine plăti oalele sparte de ei! Foloseşte-te de toate instrumentele legale ale dreptăţii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1428
Populația:
355 locuitori

Buciumeni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buciumeni, Floreşti și Buciumeni, loc. st. c. f. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 143 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 355 de oameni. Satul Buciumeni a fost menționat documentar în anul 1428.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.