07 iunie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4679
Horoscopul pentru 7 iunie 2018
07 iunie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4679

Horoscopul pentru 7 iunie 2018

BERBEC

Nu nimereşti în cea mai veselă companie iar tristeţea celor din jur te influenţează şi pe tine. Îţi pierzi curajul, energia, cheful, buna dispoziţie când te uiţi la ei cum îşi plâng permanent de milă şi nu găseşti în tine forţa de a-i ridica tu pe ei înapoi la lumină, practic, ei te trag pe tine mai jos, pe panta depresiei şi a pesimismului, încât te alături lor într-un cor al plângerii. Poate ai şi tu motivele tale de nefericire încât e normal să rezonezi mai uşor la problemele altora, decât la bucurie.

TAUR

O afacere pe cont propriu ar fi cea mai înţeleaptă decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care aşteaptă să fie investit într-o direcţie din care, într-o zi, ar putea apărea beneficii materiale promiţătoare. Dacă te bate demult gândul să porneşti de unul singur într-o afacere sau un proiect cu conotaţii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te aştepta la câştiguri peste noapte. Ţi se cere efort, răbdare şi curaj până vor apărea şi rezultatele sperate!

GEMENI

Se vede că eşti obosit, pentru că practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita câtuşi de puţin. Ai nevoie de somn, de linişte, de odihnă, vrei să stai pe acasă fără să te bată nimeni la cap, dar crezi că ai parte de aşa ceva? Exact când ţi-e lumea mai dragă, apar tot felul de situaţii zgomotoase şi iritante ce te deconectează de la sursa ta de relaxare. Şi azi mai ai de muncit, şi azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activităţi de week-end, dar nu crâcneşti. Ţi le asumi cu responsabilitate şi faci tot posibilul să te achiţi cât mai repede de sarcini.

RAC

Aşteaptă-te la discuţii în contradictoriu, la controverse şi animozităţi în orice încercare de comunicare, pentru că nici tu, nici ceilalţi nu vă puteţi abţine de la remarci acide. Parcă ai fi prins în mijlocul unei furtuni şi nu ştii încotro să mergi, orice ai face. Lucrurile se precipită şi nasc o stare de nervozitate extremă. Şi tu eşti irascibil, fără îndoială, dar ai şi ghinionul să te afli printre oameni agresivi din fire care toarnă gaz pe foc la o banală dispută.

LEU

Te afli într-un anturaj constructiv, în care simţi că dai randament în orice activitate colectivă. Vă completaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc şi, la cooperarea de care daţi dovadă, şi roadele vor fi foarte promiţătoare. Încearcă să te alături oamenilor deschişi la dialog şi fii şi tu la fel de cooperant, pentru că numai împreună puteţi ajunge la roade de care vă veţi folosi cu toţii. Singur îţi va fi mai greu şi vei avea mereu impresia că ai nevoie de cineva alături să te ajute. Azi ai pe cine te baza!

FECIOARĂ

Ai o rezistenţă de invidiat, pentru că tu suporţi orice situaţie, oricât de complicată ar fi. Se vede că ai trecut prin multe şi nu renunţi când pare mai dificil, dimpotrivă, te înarmezi cu atâta forţă, încât nimic nu te clinteşte! Viaţa te-a învăţat atâtea lucruri utile care acum te ajută să rezişti. Nimeni nu te întrece când vine vorba de răbdare, aşteptare, perseverenţă, tenacitate, voinţă, pentru că tu nu te grăbeşti. Eşti de părere că totul are o rezolvare, oricât ar dura, de aceea îţi vezi de treabă fără să pretinzi rezultate imediate.

BALANȚĂ

Piedica ce apare azi în calea ta te ţine pe loc încât consideri că singura ieşire din impas e să pui punct aici şi să te apuci de altceva. Poate n-ar strica să te gândeşti la asta dacă vezi că niciuna din variantele încercate nu aduce nimic nou ci totul stagnează de ceva vreme. Mai bine ia o pauză, pentru că un răgaz te ajută să te detaşezi de miezul evenimentelor şi să găseşti unde se ascunde fisura. Eşti pe cale să renunţi la un plan care nu mai evoluează de la o vreme şi e mai bine aşa decât să încerci să resuscitezi ceva mort deja.

SCORPION

Eşti pregătit pentru o mare schimbare în viaţa ta, de care îţi legi acum toate speranţele! Că e vorba de şansa de a-ţi schimba sensul în carieră sau de o mutare de domiciliu, ai mari aşteptări de la acest moment căruia îi acorzi o semnificaţie cu iz de unicat în destin. Eşti sigur că faci pasul cel bun, că de acum înainte lucrurile evoluează pe un nivel superior decât înainte deci cum să nu priveşti totul într-o notă optimistă? Abia aştepţi ca ceea ce acum decizi sau deja porneşti să ajungă la apogeu, pentru că simţi că va fi o realizare personală demnă de mândrie şi laudă!

SĂGETĂTOR

Atitudinea cu care te înconjoară cei din jur este motorul principal de energie pozitivă pentru tot ce ţi-ai propus pentru azi. Faptul că peste tot eşti primit cu simpatie, cu zâmbetul pe buze, cu o vorbă bună, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a prinde curaj şi a duce la capăt proiectul la care îţi aduci contribuţia. E o plăcere să lucrezi într-o atmosferă atât de cooperantă, de amicală, de optimistă, pentru că eşti susţinut şi apreciat sincer, ceea ce te motivează să mergi şi mai departe. Totul îţi iese de minune şi ai de ce să fii mândru!

CAPRICORN

Faci echipă bună cu o persoană la fel de energică şi de implicată în proiectul care te preocupă şi vă stimulaţi excelent unul pe altul. Găseşti în el colaboratorul cel mai eficient care te împinge şi pe tine de la spate, te motivează să depui toate eforturile pentru a ajunge cât mai repede la rezultatul dorit. Chiar dacă uneori mai ridică tonul şi se comportă agresiv, nu te deranjează atitudinea sa, pentru că are efect benefic asupra ta în momentele când îţi pierzi încrederea. Nu te lasă să micşorezi ritmul ci te obligă să vâsleşti mai departe!

VĂRSĂTOR

E o zi cu totul specială pentru tine, deoarece ai toate calităţile necesare pentru a te remarca şi a culege laurii unei victorii de toată frumuseţea. E bine că ţinteşti spre cele mai înalte vârfuri, căci nu te mulţumeşti cu puţin, de aceea nu baţi deloc în retragere dacă ai contra-candidaţi la fel de buni ca tine sau chiar persoane de elită cu care, altădată, nu ai fi avut curajul să te compari. Azi poţi ieşi primul din orice confruntare de forţe, spre satisfacţia şi mândria ta deplină!

PEȘTI

Priveşti la cineva de lângă tine cum sărbătoreşte o mare reuşită, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de laudă, pe care îl poţi urma îndeaproape, pentru că, dacă el a reuşit, poţi şi tu, dacă foloseşti reţeta succesului său. Cere-i sfatul, profită de experienţa pe care o împărtăşeşte cu drag şi altora, fă exact ceea ce spune, pentru că metodele pe care le transmite celor dornici să asculte sunt deja verificate. Dacă la el a mers, de ce n-ar merge şi la tine? Valorifică din plin experienţa altora, pentru că se potriveşte de minune şi în cazul tău!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
518 locuitori

Dubău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dubău și Goianul Nou. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 67 km de Chișinău. Populaţia satului Dubău alcătuia 518 oameni în anul 2011. Satul Dubău a fost menționat documentar în anul 1786.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.