23 mai 2018, 19:00 Caleidoscop views 5930
Horoscopul pentru 24 mai 2018
23 mai 2018, 19:00 Caleidoscop views 5930

Horoscopul pentru 24 mai 2018

BERBEC

Chiar dacă e agitaţie în familia ta, încearcă să nu torni şi tu mai mult gaz pe foc. Dimpotrivă: tu poţi fi factorul de echilibru chiar şi în cele mai aprinse discuţii, pentru că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să vezi, în situaţiile contradictorii, calea de mijloc care să mulţumească pe toată lumea. Tu poţi să-i aşezi pe toţi la masa tratativelor, discutând cu ton scăzut, cu argumente logice, fără furtuni emoţionale inutile. Cineva trebuie să calmeze spiritele în casă şi tu eşti cel mai potrivit sol de pace! Dacă tu le vorbeşti liniştit şi amabil, nu se poate să nu dezamorsezi imediat tensiunile!

TAUR

Este o zi cu un impact puternic asupra ta, cade ca un trăsnet în calea ta când te aşteptai mai puţin. În urma acestei veşti atât de tranşante, un capitol se încheie brusc în viaţa ta, deci aşteaptă-te la o despărţire în amor, la o demisie decisă pe loc, la o răsturnare bruscă de situaţie, momente critice care te pot lăsa fără replică. Poate nu e chiar un dezastru, pentru că un final de capitol poate fi, de fapt, ocazia unui început mai bun, descoperind, mai târziu, că e mai bine că s-a încheiat acum şi atât de repede.

GEMENI

Trebuie să alegi pe ce drum vrei să mergi în perioada următoare, dar nu eşti încă pregătit pentru a lua o decizie. Ai mai multe variante la dispoziţie, toate au ceva de oferit şi toate au un preţ de plătit, deopotrivă, tocmai de aceea nu ştii asupra căreia să te opreşti. Nu face alegerea la întâmplare, în funcţie de starea de moment, ci analizează atent ce ţi se potriveşte, pentru că alegerea, odată făcută, nu mai poate fi schimbată. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, pentru că e posibil ca cea de a doua să fie mai inspirată.

RAC

Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri care nu te caracterizează şi pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu. Rezistă acestei ispite negative, pentru că nu e genul tău să fii răutăcios sau să arunci vorbe grele în spatele altora, fără să le merite. Poţi descoperi efectele nefaste ale intervenţiei unui inamic asupra ta şi, în loc să ierţi şi să tolerezi, aşa cum faci de obicei, eşti gata să întorci armele. Poate vei avea câştig de cauză, în cele din urmă, pentru că te prinde într-un moment agresiv în care îţi canalizezi toată energia spre un singur scop: răzbunarea.

LEU

Ţi-e dor de locuri de care te leagă amintiri puternice din copilărie, de aceea ar fi o zi perfectă pentru a face o vizită la bunici sau la părinţi, în cazul în care aceştia sunt în altă localitate. Chiar şi un telefon ar fi de ajuns pentru a le arăta că te gândeşti la ei, deoarece şi ei sunt cu gândul la tine. Ai ocazia să vizitezi din nou locuri prin care ai mai trecut şi altădată, locuri care îţi încarcă inima de emoţie şi bucurie. Mai mult: o călătorie pe care ai putea să o faci azi ţi-ar putea aduce în cale chiar şi o şansă de iubire, deci caută amorul dincolo de graniţele oraşului.

FECIOARĂ

Te afli într-un mediu rigid, condus de regulamente stricte şi de persoane bătrâne sau cel puţin învechite ca mentalitate şi care nu pot fi de acord cu viziunea ta modernă asupra lucrurilor. Ca să te adaptezi acestui mediu, va trebui să fii ca ceilalţi deci, oricât de greu ţi-ar fi, potoleşte-ţi spiritul de aventură pentru a le face pe plac celor care deţin azi frâiele. Nu mai eşti tu cel curajos care merge pe căi nebătătorite, ci doar un pion pe o tablă de şah, care răspunde întocmai îndrumărilor date de alţii.

BALANȚĂ

Viaţa de cuplu se dezvoltă pe un teren sigur, care îţi inspiră încredere şi durabilitate. Nu se mai fac declaraţii de amor în joacă, nu se mai fac promisiuni fără consistenţă, ci tot ceea ce spuneţi amândoi acum are şanse de materializare. Dacă vrei o relaţie de viitor, nu căuta aventuri trecătoare, ci caută în jurul tău omul care inspiră fidelitate şi maturitate. Nu e o idee rea să alegi cu mintea, nu cu inima, pentru că sufletul mai poate face şi alegeri greşite. Raţiunea însă nu va da greş niciodată, chiar dacă şi tu, ca oricine, tânjeşti după iubire.

SCORPION

Nu te crampona de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferentă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă. Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

SĂGETĂTOR

Ai motive de satisfacţie la finalul unui proiect când deja poţi vedea cu ochii tăi la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, deşi nu a fost doar contribuţia ta, deci, dacă tot culegeţi acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine să vă recunoaşteţi unii altora contribuţia, ca să nu simtă nimeni defavorizat sau folosit. Sigur că e mult mai bine să profiţi singur de nişte condiţii avantajoase, dar dacă a participat şi altul alături de tine la acest succes, împarte victoria şi cu acesta. Aşa veţi fi amândoi la fel de încântaţi de rezultate.

CAPRICORN

Ai de ales între două direcţii la fel de tentante. Pe moment, ai vrea să le urmezi pe amândouă, pentru că nu te poţi opri asupra uneia singure, dar după o vreme vei ajunge la concluzia că nu sunt valabile ambele, că de fapt fugi după doi iepuri care nu duc acolo unde crezi. Ascultă ce-ţi transmite mintea dar şi ceea ce-ţi şopteşte inima, deoarece e o decizie în care ambele resurse ale tale au ceva de spus. Cântăreşte pe îndelete, nu te grăbeşte nimeni să dai răspunsul pe loc, dar alege ceva ce se pliază perfect pe speranţele tale actuale.

VĂRSĂTOR

Eşti în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni care au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ai reuşit să atingi un scop de care eşti mândru şi simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti bucuria alături de cei care ţin cu adevărat la tine. Se adună multă lume în jurul tău la succes şi eşti măgulit de toată atenţia aceasta! Dacă apare şi motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude şi veste de distracţie. Poţi spune că toate îţi merg bine şi entuziasmul celor din jur te stimulează să ţinteşti şi mai departe!

PEȘTI

Dacă te înconjori de oameni negativişti sau pesimişti, fii sigur că te vor influenţa şi pe tine în mare măsură, ca atare ziua depinde enorm de anturajul în care nimereşti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfârşite, alţii te vor folosi ca umăr de plâns sau ureche de ascultat, dar trebuie să ai curajul să ieşi din aceste medii şi să nu te laşi copleşit de energiile lor negative. Ai şi tu destule probleme, ca să le mai iei pe umerii tăi pe ale altora, deci învaţă să mai spui nu la astfel de situaţii care nu îţi fac bine.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
2906 locuitori

Verejeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Verejeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 2906 oameni. Satul Verejeni a fost menționat documentar în anul 1627.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.