18 mai 2018, 09:00 Caleidoscop views 3555
Horoscopul pentru 18 mai 2018
18 mai 2018, 09:00 Caleidoscop views 3555

Horoscopul pentru 18 mai 2018

BERBEC

Ieşi în lume, distrează-te, cunoaşte persoane noi, pentru că te vei simţi excelent numai în spaţii publice, în medii aglomerate unde nevoia ta de socializare şi comunicare este satisfăcută pe deplin. Nu numai că e o plăcere pentru tine să te afli printre cât mai mulţi oameni, dar numai acolo apar şi cele mai bune şanse de a te îndrăgosti din nou, nu este deloc exclus ca din aceste locuri pe care le frecventezi cu plăcere să îţi atragă atenţia cineva special, încât, la finalul zilei, să poţi spune că ţi-ai pierdut complet capul. Dacă îţi lipsea iubirea, ieşi în lume şi caut-o: e acolo, undeva!

TAUR

Abia aştepţi ca planurile care se prefigurează acum la orizont să devină realitate, pentru că sună foarte promiţător. De aceea te implici trup şi suflet, cu pasiune şi cu speranţe mari, convins că totul va ieşi excelent în cele din urmă. Răbdare e, resurse pentru a construi ceea ce visezi ai din belşug, deci e doar o chestiune de timp şi de efort până vei ajunge la capăt. Dacă există ceva de care să te agăţi, care să te motiveze şi să te tragă în sus şi dacă mai e şi ceva de câştigat, nimic nu te va opri şi nu-ţi va tăia avântul, deci profită din plin de ambiţia şi energia pozitivă care te cuprinde. Cât timp interesul rămâne viu şi cheful la cote maxime, rezultatele nu sunt prea departe!

GEMENI

Stai cu ochii şi urechile îndreptate la persoana care apare azi în calea ta, pentru că el se va dovedi a fi un exemplu demn de urmat. Cariera ta poate cunoaşte un punct de apogeu, ce are la bază o lecţie primită de la cei mai înţelepţi, mai experimentaţi, care au trecut deja prin situaţia în care te afli. Ai multe de învăţat de la acel om, ba chiar e o onoare să te afli în compania sa şi să-ţi împărtăşească din ceea ce ştie. Ţine minte poveţele sale, informaţiile pe care ţi le oferă, experienţa pe care o expune acum prin exemplu personal, deoarece vei deveni şi tu ca el, cândva!

RAC

Opreşte-te un pic din iureşul evenimentelor care te-a cucerit şi ascultă cu atenţie! Multe informaţii utile vin acum către tine pe diverse căi de comunicare, dar dacă e gălăgie în jur, dacă nu-ţi vezi capul de treburi, e greu de crezut că le vei şi recepta clar. Fă o mică pauză, ascute-ţi auzul şi descoperă ce cuvinte vin către tine. Nici nu bănuieşti sub ce formă ajunge acum la tine un sfat bun, o veste excelentă, o informaţie utilă, şi toate acestea sub formă de sunete. Prinde o replică din zbor de la televizor, surprinde o discuţie în tramvai, auzi un cântec la radio, pentru că toate aceste cuvinte au un înţeles aparte pentru tine acum, ca un răspuns divin trimis de sus.

LEU

Nu ajunge doar să visezi frumos, la clipa când vei vedea un anumit scop materializat în faţa ta, ci trebuie să şi pui osul la treabă. Numai de energia pe care o investeşti în acest proiect depinde şi ritmul în care acesta va evolua, deci nu sta aşteptând să cadă din senin, pentru că nimic nu se rezolvă de la sine. E o chestiune de efort, de ambiţie şi voinţă, dar mai ai nevoie de o motivaţie clară, dare se poate ivi chiar acum la orizont, deci merită să te apuci de treabă cât mai repede. Bate fierul cât e cald!

FECIOARĂ

Dacă laşi oboseala şi pesimismul să te domine, nu vezi nimic bun în jur, decât pericole, riscuri şi lipsuri. Dacă ţie îţi lipseşte cheful, energia sau motivaţia pentru a te concentra într-un proiect ce necesită un consum mare de resurse, priveşte în jur, pentru că ai la cine apela la nevoie. Încurajările, susţinerea sau elanul pot apărea de la persoane din jur care se află într-o pasă mult mai bună decât tine. Te-ai putea molipsi uşor de la ei, deci ascultă-i, încarcă-te de energia lor, lasă-i să te atragă în planurile lor, pentru că ei sunt mai bine animaţi decât tine.

BALANȚĂ

Înainte de a atrage atenţia asupra ta pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să te priveşti pe tine însuţi cu mai multă afecţiune. Acordă-ţi mai multă atenţie, ocupă-te mai mult de corpul tău sau de aspectul exterior. E un moment bun să faci o schimbare în modul tău de a fi, deci poţi începe cu alimentaţia, cu regimul de viaţă, cu lookul, cu părul sau machiajul, pentru că de aici ar putea surveni şi o serie de schimbări în modul în care te vor vedea ceilalţi. Ai toate şansele să atragi ochii tuturor asupra ta dacă decizi chiar de azi o transformare profundă, vizibilă, uimitoare pentru ceilalţi şi chiar şi pentru tine.

SCORPION

Simţi nevoia să povesteşti despre marile tale vise cuiva drag, şi e o plăcere să descoperi că îţi alimentează şi el visele, poate chiar are şi el aceleaşi scopuri de atins şi v-aţi putea uni forţele ca să vâsliţi amândoi în aceeaşi direcţie şi în acelaşi ritm. Vă completaţi excelent unul pe altul, şi vă încurajaţi reciproc să ajungeţi acolo unde visaţi, pentru că ţelul vostru se apropie! Dacă ai înainta singur pe acest drum, ar fi mai greu, dar aşa, punând amândoi în acelaşi coş atâtea resurse pozitive, rezultatele nu au cum să fie departe. Conlucraţi, discutaţi, consultaţi-vă şi succesul apare mai repede!

SĂGETĂTOR

Eşti într-un moment decisiv, gata să spui lumii ce ai ales, dar înainte de a-ţi exprima punctul final de vedere, asigură-te că ai analizat situaţia corect, pe toate feţele. O discuţie cu mai multe persoane ţi-ar putea oferi şi alte perspective asupra situaţiei în cauză, deci nu ezita să ceri opinii. Chiar dacă unele sunt contradictorii, chiar dacă sună complet altfel decât ai fi dorit să auzi, e de preferat să primeşti şi alte informaţii din afară, pentru a le putea folosi în beneficiul tău. Discută cu oamenii, oricât de diferiţi par, pentru că în situaţia de faţă chiar ai nevoie de păreri atât de variate, care pot crea o imagine de ansamblu corectă. Pune întrebări, căci vei primi şi răspunsuri!

CAPRICORN

Chiar dacă e agitaţie în familia ta, încearcă să nu torni şi tu mai mult gaz pe foc. Dimpotrivă: tu poţi fi factorul de echilibru chiar şi în cele mai aprinse discuţii, pentru că reuşeşti să-ţi păstrezi calmul şi să vezi, în situaţiile contradictorii, calea de mijloc care să mulţumească pe toată lumea. Tu poţi să-i aşezi pe toţi la masa tratativelor, discutând cu ton scăzut, cu argumente logice, fără furtuni emoţionale inutile. Cineva trebuie să calmeze spiritele în casă şi tu eşti cel mai potrivit sol de pace! Dacă tu le vorbeşti liniştit şi amabil, nu se poate să nu dezamorsezi imediat tensiunile!

VĂRSĂTOR

Cineva îţi descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu eşti o fire realistă, parcă nu te laşi păcălit atât de uşor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei începe să crezi că promisiunile sale sunt posibile în clipa când va veni şi cu dovezi palpabile. Eşti destul de reticent şi aproape că refuzi ceea ce îţi propune celălalt cu mult entuziasm, pentru că, momentan, ţi se par simple iluzii.

PEȘTI

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
1297 locuitori

Mocra este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Din componenţa comunei fac parte localităţile Şevcenco, Basarabca, Zaporojeţ și Mocra. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Mocra alcătuia 1297 de oameni în anul 2011. Satul Mocra a fost menționat documentar în anul 1781.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.