29 ianuarie 2018, 10:40 Caleidoscop views 14071
O moldoveancă a făcut senzație pe scena de la Românii au Talent (Video)
29 ianuarie 2018, 10:40 Caleidoscop views 14071

O moldoveancă a făcut senzație pe scena de la Românii au Talent (Video)

Gimnasta Diana Boiachin, care este originară din Republica Moldova, a avut o participare fulminantă la concursul Românii au Talent din România, în primăvara lui 2017.

Mlădioasă, frumoasă, încolătăcită în jurul unui cerc la înălțime și fără nici o siguranță — așa s-a prezentat, anul trecut, Moldoveanca Diana Boiachin la concursul Românii au Talent de la București.

Diana a ridicat sala în picioare, chiar și doamnele de la masa juriului, Andra și Mihaela Rădulescu, au aplaudat stând în picioare. Iar umoristul Florin Călinescu transpira și răsufla din greu.

Și asta pentru că numărul de acrobație a Dianei Boiachin a fost unul extraordinar. Ea a prezentat un show fantastic — acrobație cu cercul la înălțime. Curajul și formele perfecte îți taie răsuflarea!

Vom menționa că filmul video cu evoluția Dianei Boiachin, plasat pe youtube, a acumulat aproape 100 000 de vizualizări.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

Romania , show , talent

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
1269 locuitori

Jora de Jos este un sat din cadrul comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 26 km de oraşul Orhei şi la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1269 de oameni. Satul Jora de Jos a fost menționat documentar în anul 1574.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.