14 martie 2012, 14:55 Caleidoscop views 4046
14 martie 2012, 14:55 Caleidoscop views 4046

Se închide Facebook?

Internauţii cu cont pe cea mai populară reţea de socializare din lume au intrat în panică. Motivul? Reprezentanţii Facebook admit într-o scrisoare adresată potenţialilor investitori că o parte sau chiar întreaga reţea de socializare ar putea fi închisă. Compania se confruntă cu mai multe procese şi se aşteaptă ca şi alte companii să intenteze plîngeri.

Acest lucru s-ar putea întîmpla dacă procesele cu care se confruntă în prezent compania vor fi pierdute. Cel mai ameninţător şi costisitor proces căruia Facebook îi face faţă în acest moment este cel intentat de Yahoo, "care ar putea avea un impact semnificativ asupra afacerii noastre, asupra condiţiilor financiare sau a rezultatelor acţiunilor pe care le avem.

Decizia sau înţelegerea care ar putea veni din acest proces s-ar putea să ne ceară să încetăm unele operaţii sau chiar toate operaţiile pe care le avem sau să plătim o sumă substanţială", recunosc reprezentanţii Facebook în documentele prezentate posibililor investitori, citaţi de cotidianul britanic The Daily Mail.

Analiştii consideră însă că reprezentanţii Facebook prezintă doar "cel mai grav scenariu posibil" şi încearcă astfel să-şi acopere spatele.  Pe de altă parte, Facebook a recunoscut şi că 5-6 % dintre din cei peste 845 de milioane de utilizatori ai Facebook sunt falşi sau au conturi duplicate.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1785
Populația:
62 locuitori

Meşeni este un sat din cadrul oraşului Iargara, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Leova și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 62 de locuitori. Satul Meșeni a fost menționat documentar în anul 1785.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.