22 mai 2017, 15:10 Caleidoscop views 7525
Moldovenii au ridicat sala în picioare la iUmor (Foto, Video)
22 mai 2017, 15:10 Caleidoscop views 7525

Moldovenii au ridicat sala în picioare la iUmor (Foto, Video)

„Au fost geniali. A fost senzațional, sublim. Aveți foarte multă imaginație. Sper să cîștigați. Chiar au șanse să cîștige, pentru că sînt foarte buni în ceea ce fac” a precizat juratul Bendeac.

„M-am simțit ca la spectacol. A fost un spectacol. Foarte bine totul a fost gîndit, muzica bine aleasă. Felicitări”, a recunoscut Delia.

„De data aceasta chiar am plăcerea să vă trimit pentru vot, pentru munca depusă, pentru tot ceea ce însemnați, moldovenii veseli. Sînt muncitori. Chiar vreau să văd cum îi votează publicul. Stilul este vechi, subiectele sînt noi”, a precizat Cheloo, citat de AGORA.md.

Show-ul iUmor, aflat la al treilea sezon, a fost cîștigat de Doina Teodoru. Tînăra a prezentat un scheci în care iți cerea scuze de la fiecare persoană publică pe care a „atins-o” prin glumele precedente. Nu au scăpat de atenție nici prezentatorii și, mai cu seamă, jurații.


Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

show , umor , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1517 locuitori

Berezlogi este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Berezlogi și Hîjdieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1517 oameni. Satul Berezlogi a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.