06 februarie 2024, 11:30 Caleidoscop views 23629
Tu pe ce deget porţi inelul? Răspunsul spune totul despre tine
06 februarie 2024, 11:30 Caleidoscop views 23629

Tu pe ce deget porţi inelul? Răspunsul spune totul despre tine

Mîinile: dreapta sau stînga?

Dacă ești dreptaci, mîna dreaptă este considerată mîna activă sau cea cu care „oferi", în timp ce mîna stîngă este mîna pasivă sau cea cu care „primești". Dacă ești stîngaci, lucrurile stau invers.

Degetul arătător:

Purtatul unui inel pe acest deget al mîinii active denotă o stimă de sine sănătoasă, multă încredere în forțele proprii și bune calități de lider. În cazul mîinii pasive, semnificația este că în loc să fii tu cel care comandă, mai degrabă tinzi să te supui ordinelor altor persoane autoritare. Dacă îți lipsește încrederea, începe pur și simplu să porți un inel pe degetul arătător de la mîna activă. Cele mai potrivite pietre pentru întărirea acestui aspect sînt topazul, ametistul și lapis lazuli albastru.

Degetul mijlociu:

Degetul mijlociu denotă valorile și responsabilitățile tale. Un inel purtat pe acest deget indică faptul că purtătorul ia viața în serios și știe să discearnă între ce e bine și ce e rău. Dacă inelul este purtat pe mîna pasivă, e semn ca purtătorul este o persoană serioasă și responsabilă. Cele mai potrivite pietre pentru degetul mijlociu al mîinii active sînt piatra lunii și cuarțul roz. Aceste pietre întăresc echilibrul personal în toate aspectele sale.

Degetul inelar:

Un inel pe acest deget al mîinii active îmbunătățește capacitatea de a învăța alte persoane cum să fie creative și inventive. Purtate pe același deget, doar că pe mîna pasivă – pentru mulți, acesta este degetul pe care își poartă verighetele de nuntă – inelele atrag creativitate și inspirație în rezolvarea problemelor, o abilitate ideală, mai ales, în căsătorie! Dacă nu ești căsătorit, purtarea unui inel de aur cu pietre colorate pe acest deget al mîinii pasive atrage pasiune și iubire.

Degetul mic:

Purtat pe mîna activă, denotă abilități excelente de negociere și de exprimare. În plus, poate semnala disponibilitate sau curiozitate de ordin sexual! Pe mîna pasivă, denotă excelente abilități de ascultare și o intuiție puternică. Cele mai potrivite pietre pentru îmbunătățirea aspectelor legate de comunicare (pe mîna pasivă) sau de intuiție (pe mana activă) sînt chihlimbarul, citrinul și piatra lunii.

Degetul mare:

Purtarea unui inel pe degetul mare de la mîna activă denotă faptul că reușești sau, cel puțin, cauți mereu, să te impui în fața celor din jur. Dacă porți inelul pe degetul mare al mîinii pasive, este semn că tinzi mai degrabă sa te lași tu condus de ceilalți. Pentru a deveni mai convingător în impunerea punctului de vedere, poartă pe acest deget de la mîna activă un inel subțire de argint. Cele mai potrivite pietre pentru acest deget al mîinii pasive sînt granatul, rubinul și carneolul. Aceste pietre te fac mai puțin predispus să te lași convins cu ușurință de persoanele manipulative, scrie secretele.com.

Sursa: www.realitatea.net

Cuvinte cheie:

deget , inel

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
261 locuitori

Țîra este un sat din cadrul comunei Ghindești, raionul Floreşti. Localitatea este situată la distanța de 15 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 261 de oameni. Satul Țîra este menționat documentar în anul 1437 cu denumirea Țîrvici.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.