23 decembrie 2015, 14:47 Caleidoscop views 6508
Cine sunt cei mai profitabili actori de la Hollywood în 2015
23 decembrie 2015, 14:47 Caleidoscop views 6508

Cine sunt cei mai profitabili actori de la Hollywood în 2015

Chris Evans a fost declarat cel mai profitabil actor de la Hollywood din acest an. Potrivit unui clasament întocmit de revista americană Forbes, pentru fiecare dolar investit în el, studioul care l-a promovat a primit înapoi aproximativ 182de dolari.

Chris Evans, cel care s-a învrednicit de medalia de aur, a jucat în peliculele "Avengers: Age of Ultron" și „Captain America: The Winter Soldier". Acestea au dominat Box Office-ul american din primele săptămâni de la lansare, cu încasări de zeci de milioane de dolari.

Actrița Mila Kunis s-a clasat pe locul doi în topul întocmit de Forbes. Producătorii câştigă aproape 90 de dolari din fiecare dolar al salariului său. Vedeta în vârstă de 32 de ani a ocupat acelaşi loc și acum doi ani, într-un clasament similar.

Bani frumoși face și Scarlett Johansson, care este pe locul trei. Cele mai recente trei filme în care a jucat frumoasa actriţă au acumulat încasări de aproapetrei miliarde de dolari. Vedeta a primit din câştiguri un procent, ceea ce înseamnă aproximativ 25 de milioane de dolari.

Gwyneth Paltrow ocupă poziţia a patra, cu venituri de aproape 83 de dolari pentru fiecare dolar pe care l-a primit de la producătorii de la Hollywood. Cea mai recentă producție cinematografică în care apare aceasta este comedia„Negustor de artă".

Urmează în top actrița Emma Stone. Ea a generat venituri de 54 de dolari pentru fiecare dolar care i-a fost plătit. Anul trecut, Stone a fost pe primul loc în acest clasament întocmit de Forbes.

Topul Forbes a fost întocmit în baza câştigurilor obţinute de vedete până în iunie 2015 şi sunt luate în calcul doar cele mai recente trei filme în care au apărut actorii.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Forbes , Cinematografie , Hollywood , actori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
258 locuitori

Cepăria este un sat din cadrul comunei Șumna, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîșcani și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de locuitori. Satul Cepăria a fost întemeiat în anul 1899.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.