01 decembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2872
Horoscopul pentru 1 decembrie 2015
01 decembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2872

Horoscopul pentru 1 decembrie 2015

BERBEC

Profita de o zi de ragaz pentru a-ti aduna fortele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns intr-un proiect de anvergura. Ai muncit mult pana si esti in punctul in care poti spune destul de clar incotro te indrepti si ce ai realizat. Chiar daca azi nu se mai misca nimic, e bine sa mai stai un pic, pentru ca o zi de pauza iti este de folos pentru a privi logic si detasat situatia. Vei descoperi ceea ce te tine pe loc, ba chiar ai putea primi informatii sau sfaturi salvatoare care te vor duce intr-o directie promitatoare. Permite-ti deci o zi de liniste, departe de miezul actiunii incepute.

TAUR

Nu esti in toane prea bune iar cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata. Totul porneste de la atitudinea negativista si pesimista cu care iti incepi ziua si, colac peste pupaza, apar tot felul de alte motive de suparare pe parcurs. Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia. Ca sa ai totusi o zi reusita, ar trebui sa fugi de oameni incarcati negativ care te vor molipsi si pe tine cu ale lor!

GEMENI

Viitorul arata foarte bine, pentru ca ai o discutie cu o persoana care a trecut prin situatii similare celor care te asteapta pe tine. Sfaturile pe care ti le ofera cu draga inima, solutiile sale pe care le poti folosi ca pe o reteta sigura de succes, sunt cheia problemelor de acum. Vei vedea ce simplu e sa treci peste un moment dificil daca urmezi sfaturile celui de langa tine. Ai multe de invatat de la cei cu care intri azi in contact, dar tine minte informatiile pe care le ofera acestia. Intr-o zi le vei transmite si tu mai departe celor care au nevoie de ele.

RAC

Oboseala mentala se traduce prin neatentie, greseli de calcul sau raspunsuri eronate la situatiile prin care treci, semn ca tare ai avea nevoie de o pauza! Ai muncit mult, ai atins limita surmenajului intelectual pentru ca stresul prin care ai trecut in ultima perioada a lasat urme. Incearca sa nu te implici azi in proiecte dificile sau competitii intelectuale. Stai departe de ochii vreunui profesor care vrea sa te asculte sau de vreun sef care te cheama la raport, pentru ca nu ai la tine toate atuurile potrivite pentru a lasa o impresie ireprosabila. Mintea ta e arhiincarcata de ganduri un pic dezorganizate si ar trebui sa incepi sa mai faci putina ordine. Ai atins cota de alarma a stresului.

LEU

Discutia pe care o porti astazi are conotatii cu totul speciale pentru tine. Ai ocazia de a intalni o persoana cu o bogata experienta de viata, care iti impartaseste cu bucurie din tot ce a acumulat el in ani de studiu. Asculta-l cu atentie si tine cont de sfaturile lui. El e acolo ca sa-ti atraga atentia asupra unor aspecte prin care si tu ai trecut si pe care nu le-ai inteles pe de-a-ntregul, iar el poate pune degetul exact pe marele tau semn de intrebare. Parca te-ar cunoaste bine si iti vorbeste de una din greselile pe care le-ai facut candva si pe care o credeai uitata, dar el tocmai acolo iti atrage din nou atentia, oferindu-ti acum o lectie, o povata poate chiar si o solutie de a restabili echilibrul dorit. Nu te teme sa discuti despre trecut cu intelepciune.

FECIOARĂ

Vrei sa fii lasat sa decizi singur ce ai de facut, de aceea esti pregatit sufleteste sa dai startul unei actiuni noi in care vei investi tot ce ai mai bun in tine. Inteligenta, curaj, idei, creativitate, energie, chef de munca, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atat mai mare va fi mandria ta cu cat vei sti ca tot ce ai realizat e numai si numai contributie proprie. Preferi actiunile independente in care nimeni nu-ti spune ce trebuie sa faci, ci poti sa alegi singur ce e mai bine. Doar asa vei da randament maxim.

BALANȚĂ

Nu te crampona de fleacurile care te tin pe loc, pentru ca nu merita atata atentie. Se vor rezolva mai repede si mai usor decat ai crede daca nu ai cauta nod in papura si nu te-ai critica intruna! Mai treci peste unele aspecte minore, fa-te ca nu le vezi, deoarece sunt maruntisuri care chiar nu merita atata incrancenare si consum energetic. Cu un dram de umor, ceea ce ai din belsug, si cu putina superficialitate, vei vedea ca ceea ce pana mai ieri parea de nerezolvat, azi isi pierde complet semnificatia si pare banal. Aceasta e atitudinea justa: ignora!

SCORPION

Priveste la partenerul tau de suflet ca si cum ar fi reflexia ta, pentru ca cine se asemana se aduna. Sunteti foarte asemanatori din multe puncte de vedere, fie ca e vorba de calitati, fie ca e vorba de defecte, ca atare nu judeca la el ceea ce vezi, pentru ca ar insemna sa te judeci pe tine. Iubirea care v-a adus impreuna a fost ingredientul care v-a echilibrat in asa fel incat acum va puteti privi unul pe altul cu toleranta, cu ingaduinta, pentru ca nici el nu e perfect, cum nici tu nu esti perfect. Va iubiti pentru ceea ce reprezentati, cu imperfectiunile fiecaruia, dar da, va iubiti asa cum sunteti! Transmite-i celui drag iubirea ca si cum ti-ai oferi-o tie!

SĂGETATOR

Chiar daca pe moment ai impresia ca esti singur pe drumul tau catre un succes, asteapta! Vor aparea si companionii, pentru ca unora le lipseste increderea si vor sa vada, mai intai, ce faci tu si abia dupa ce se vad deja primele semne bune, se vor alatura demersului tau. Se poate spune ca esti deschizator de drumuri si e normal sa fie dificil sa vaslesti de unul singur, dar mergi mai departe si castiga-le increderea celor din jur, care deocamdata privesc de pe margine. Sigur ca nu-ti convine ca ceilalti sa ti se alature dupa ce greul a fost deja doborat, dar esti un exemplu care va castiga respect, admiratie si discipoli care te vor urma.

CAPRICORN

Calatoriile acestei zile genereaza o stare de stres mult peste capacitatea ta de acceptare, incat ar fi de preferat sa nici nu mai pleci la drum, daca s-ar putea. Orice fleac te irita, nu gasesti la destinatie oamenii cu care aveai intalnire, ba si masina iti mai creeaza unele mici probleme, incat deplasarea in sine nu-ti face nicio placere. Se pare ca e o calatorie obligatorie, nu o poti amana pe altadata, fiind una in interes de serviciu, dar nu prea reusesti sa duci la bun sfarsit scopul pentru care pleci la drum. Apar tot felul de situatii obositoare care te fac sa te intorci acasa un pachet de nervi si cu sarcinile neterminate.

VĂRSĂTOR

Ceea ce construiesti acum necesita atentie clipa de clipa, nu poti lua pauza deocamdata, ca atare continua sa ridici ce ai inceput sub o concentrare maxima, vei vedea ca toata aceasta focalizare spre detaliu are un rost, pentru ca, la final, privind inapoi, vei fi si tu uimit cat de minutios ai realizat totul. Nu te lasa distras de la planul tau de alte lucruri, ci mergi pe calea ta, catre roadele unui proiect de care vei fi foarte mandru. E inca mult de asteptat pana la atingerea apogeului visat, dar esti pe drumul cel bun, fiecare succes de pe parcurs te indeamna si te motiveaza sa mergi si mai departe. Tu esti ca un zidar care ridica o casa trainica punand caramida peste caramida, deci rabdare!

PEȘTI

Nu te crampona de o singura cale de evolutie, cand ar mai fi atatea altele ce merita descoperite. Experimenteaza, asadar, incearca si pe una, si pe alta, vezi cat de multe optiuni ai la dispozitie si nu te decide asupra uneia singure pana nu ai incercat mai multe. Vei vedea ca e cu totul altceva sa iei o decizie in deplina cunostinta de cauza, dupa ce deja ai acumulat o gama larga de idei. Azi ai putea gasi o cale complet noua, la care nici nu te gandeai inainte, si care ar merita asezata la loc de cinste pe lista ta de schimbari de directie la care te gandesti din ce in ce mai serios. Cand va veni clipa decisiva, vei avea o paleta larga de nuante sa indemana!

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
2431 locuitori

Ţibirica este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Ţibirica este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Călărași și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2431 de oameni. Satul Țibirica a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.