08 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4739
Horoscopul pentru 8 octombrie 2015
08 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4739

Horoscopul pentru 8 octombrie 2015

BERBEC

Tu esti un curajos din fire, vrei sa iesi in evidenta, dar azi o voce interioara iti spune sa ramai in banca ta, sa nu iesi prea mult in evidenta, ca nu cumva ceea ce te-ar impinge in fata sa fie un acces de orgoliu si personalitate. Nimeni nu te poate opri cand ai ceva de spus si de aratat, asa e, dar de data aceasta nu esti foarte sigur pe ceea ce vrei sa spui, deci mai bine ai mai astepta, ai mai aduna informatie. Asteapta momentul potrivit, ca atare toate piedicile marunte care te tin astazi pe loc au un rost, pentru ca te opresc la timp inainte de a spune cine stie ce lucru pe care sa-l regreti mai tarziu. Fii tu insuti, dar cu un dram de modestie!

TAUR

Discuti cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru ca primesti de la ei numai reactii entuziaste, asta iti amplifica si tie dorinta de a ajunge mai repede acolo unde visati cu totii. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promitatoare, tu esti capul lor, esti indrumatorul, esti motorul de energie, ca atare totul va evolua excelent cat timp interesul tau e maxim si implicarea ta totala. Merita efortul, pentru ca e bucuria familiei tale in joc si, de dragul lor, esti capabil de adevarate gesturi de bravura!

GEMENI

Dragostea cere si un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase si declaratiile pompoase in doi. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant dupa o perioada in care ai plutit confuz printre nori. A venit vremea sa si construiesti ceva, nu doar sa visezi la ingerasi roz si fluturasi multicolori. Trebuie sa arati ca iubesti prin gesturi vizibile si clare. Chiar daca te simti bine acolo sus, aerian si indragostit lulea, trebuie sa transpui iubirea si in proiecte la care sa pui umarul pentru a le consolida si ridica prin eforturi concrete alaturi de cel drag. Vrea fapte, nu vorbe!

RAC

Se simte un aer nou in casa ta, de parca unele planuri la care ti-ai adus contributia alaturi de cei dragi capata un ritm mult mai alert si evolueaza mult mai repede spre nivelul visat. E un salt vizibil, ai toate motivele sa fii entuziasmat pentru felul cum explodeaza lucrurile spre bine, dar acest succes e urmarea unei strategii pozitive pe care ai construit-o mult inainte. Acum i-a venit randul sa-si arate efectele, deci nu e deloc o surpriza, pentru ca tu muncit serios ca acum sa vezi efectele miraculoase ale eforturilor tale. Ai gandit pozitiv in permanenta, ti-ai spus mereu ca se poate, ai vrut mai mult si mai bine, iar acum conditiile favorabile se aduna pentru ca totul sa sara deja cateva etape, mult mai aproape de nivelul visat.

LEU

Cauta adanc in sufletul tau si gaseste acea picatura de fragilitate pe care incerci s-o tii ascunsa, din nevoia de securitate. Nu vrei sa arati lumii ca poti fi si sensibil, ca ai si tu defectele si temerile tale, si de aceea le ambalezi pe toate intr-o aura atotputernica si rationala. E bine sa ai un scut protector la indemana, numai ca sunt momente in care e recomandabil sa lasi garda jos si sa scoti la lumina sufletul. Asa vei face si azi, cand nu vei mai rezista emotiei si suspini la o situatie pe care altadata ai fi gestionat-o lucid, mental, rece. Clar ca cineva te-a ingenuncheat cu un impuls emotiv nemaiintalnit!

FECIOARĂ

Esti in fata unui proiect foarte interesant, dar care nu ar fi decat o reeditare a unui eveniment de exceptie de mai demult. Adu-ti aminte cat de bine s-au rezolvat toate atunci si repeta reteta de succes de dinainte, pentru ca poti compara perfect evenimente de atunci cu cele de acum. Se pot repeta intocmai, si totul depinde numai de spiritul tau intreprinzator, de energia pe care o investesti in acest proiect si de capacitatea de a cladi totul cu bucurie si incredere deplina in rezultate. Acum merita sa aprinzi doar scanteia initiala, si ai sa vezi ce rapid vor aseza toate pe fagasul normal spre marele succes de la capat!

BALANȚĂ

Nu te grabi, lasa timpul sa curga asa cum vrea el, pentru ca te afli intr-un moment in care orice incercare de a sari peste unele etape se poate solda cu un esec greu de reparat. Parca ai fi inaintea unei decizii cu efecte pe termen lung si nu ai voie sa faci o alegere gresita, pentru ca nu se mai poate modifica dupa aceea. Altfel spus, asa cum iti vei asterne, asa vei dormi, deci ai grija ce faci! Ia-ti tot ragazul necesar de gandire, nu te opri la prima concluzie care iti vine in minte, pentru ca mai pot aparea informatii folositoare pe parcurs. Lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a spune ce ai ales!

SCORPION

Accepta mana intinsa azi de un coleg, pentru ca se va dovedi a fi salvatoare intr-un moment sensibil pentru tine. Desi vrei sa crezi cu tarie ca te poti descurca si singur, daca totusi admiti ca uneori ai nevoie si de ajutor, vei avea numai de castigat. Mai mult, daca vei refuza ajutorul prietenesc si sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ti-o va lua inainte incat vei regreta mai apoi ca n-ai fost pe faza. Nu te incapatana sa respingi orice ajutor si nu te gandi ca in spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru ca, daca-l respingi, a doua oara nu mai vine iar altul va sti sa-l valorifice in defavoarea ta!

SĂGETATOR

Ai curajul sa visezi si sa planifici viitoarele tale proiecte, pentru ca inspiratia de care ai parte acum e infinita si generatoare de succes. Abundenta se resimte in orice plan: abundenta financiara, abundenta de idei, abundenta de solutii, ca atare profita din plin de acest moment bogat pentru a da nastere unor planuri extraordinare pentru viitor. Asculta-ti muza, oricine ar fi ea: ca sunt oameni care te inspira si iti dau un exemplu demn de urmat prin propriile lor succese, ca sunt ingeri care iti soptesc in ureche idei stralucite, ca sunt vise revelatoare de directii ce merita urmate, fii deci atent la astfel de semnale divine menite sa te stimuleze intr-o directie aducatoare de fericire.

CAPRICORN

Meriti si tu o zi de totala relaxare. Spune-i chiar lene, pentru ca ai tras din greu in ultima perioada si acum ai nevoie sa te rupi de orice si sa-ti reincarci bateriile. Fa ceva care iti umple inima de fericire, o activitate aducatoare de liniste interioara, de buna dispozitie, de placere. Ca te dedici unui hobby personal de care nu ai timp decat arareori sau ca te ocupi de cei dragi care te primesc cu bratele deschise, te simti bine in aceasta postura, cu atat mai mult ca nici nu apare nimic complicat sau obositor care sa te solicite in vreun fel. Ceea ce faci e comod, confortabil, amuzant, in deplina armonie cu nevoia ta de odihna.

VĂRSĂTOR

E un moment bun sa-ti stabilesti o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv caruia ii acorzi o semnificatie speciala. Esti abia la inceput, dar tu privesti deja pana departe, convins ca vor iesi toate ca la carte. E perfecta aceasta atitudine optimista si entuziasta in fata noului, si asezi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur ca tot ce cladesti tu acum, cuvant cu cuvant si gand cu gand, va duce in final la o constructie demna de mandrie si de lauda. Tu esti constient ca ceea ce stabilesti acum va avea rezultatele visate, si nu te abati de la planul pe care l-ai facut cu incredere deplina in succes.

PEȘTI

Imaginatia poate fi motorul care sa te motiveze sa-ti transformi visele in realitate. Nu te lua dupa cei care te trag de maneca si-ti spun ca visezi frumos, dar imposibil de atins, pentru ca numai tu stii cum sa-ti transpui in realitate gandurile si ideile. Apuca-te de treaba, dar in tot acest timp lasa mintea sa zburde libera, pentru a gasi noi si noi idei curajoase. Daca ai gasi si cateva persoane care sa gandeasca la fel ca tine, care sa participe alaturi de tine, ar fi ideal, dar daca nu ai in preajma ta oameni care sa creada in ceea ce par a fi simple iluzii, continua sa crezi in ele si sa lupti ca sa le transformi in fapte. Le vei arata ca se poate!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1428
Populația:
2020 locuitori

Buşila este un sat şi comună din raionul Ungheni. Buşila este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2020 de oameni. Satul Bușila a fost menționat documentar în anul 1428.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.