10 septembrie 2015, 16:14 Caleidoscop views 7439
Asta e dragoste adevărată! (Video)
10 septembrie 2015, 16:14 Caleidoscop views 7439

Asta e dragoste adevărată! (Video)

Aeroportul este un loc plin de romantism. Aici au loc întîlniri și despărțiri, se hotărăsc sorți și se iau decizii care schimbă radical vieți. Aeroporturile văd totul – lacrimi de bucurie și de despărțire, promisiuni și jurăminte.

Acest om în etate a fost filmat de către un utilizator al rețelei Facebook. Micul filmuleț a atras atenția milioanelor de utilizatori. Și nu fără motiv. El este ca o versiune comprimată a așteptării chinuitoare din călătorie a celei de-a doua jumătăți. Iată că sînteți în așteptare febrilă, ținînd în mînă un buchet de flori. Se pare că timpul și-a încetinit mersul, iar momentul mult așteptat nu va veni niciodată. Și totuși acel moment vine, demonstrînd că așteptarea nu a fost zadarnică! Îmbrățișări, lacrimi, săruturi, fericire. Iată dragostea adevărată!

Cuvinte cheie:

dragoste , aeroport , Vîrsta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
435 locuitori

Floriţoaia Nouă este un sat din cadrul comunei Floriţoaia Veche, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Ungheni și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 435 de oameni. Satul Floriţoaia Nouă a fost înființat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.