04 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3146
Horoscopul pentru 4 septembrie 2015
04 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3146

Horoscopul pentru 4 septembrie 2015

BERBEC

Bucura-te de monotonia acestei zile! Chiar daca asteptai ceva mai deosebit, astazi, macar e liniste si calm in jurul tau, starea perfecta pentru a te relaxa si pentru a te detasa de toata agitatia prin care ai trecut recent. Ai nevoie, din cand in cand, sa te rupi de toate, sa nu te mai gandesti la nimic decat la sufletul si corpul tau, deci dedica-ti aceasta zi, in banalitatea ei, odihnei tale. Spune nu la orice provocare ce vine catre tine. Inchide telefonul si calculatorul, nu raspunde la nicio propunere care ar cere de la tine chiar si cel mai mic efort, pentru ca aceasta zi are rolul de reincarcare a bateriilor. De maine vei fi iar disponibil!

TAUR

Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

GEMENI

Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra intregii tale existente, tocmai de aceea nu trebuie sa-l tratezi cu superficialitate. Nu te grabi sa extragi concluzii, sa iei decizii finale, sa pui punct definitiv, pentru ca orice afirmatie sau declaratie emisa cu iz categoric nu va mai putea fi schimbata. Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus si tare va deveni punct de referinta pentru cel care vei fi de acum inainte, de aceea ar fi bine sa-ti expui punctul de vedere dupa o analiza suficient de atenta, de profunda si de indelungata, ca sa nu regreti mai tarziu graba cu care ai luat decizia. Nu-ti spune nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti timp suficient de gandire!

RAC

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect in care esti direct implicat. Sfatul pe care il primesti astazi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de invatat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situatie similara si s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de castigat daca asculti ce-ti impartaseste din experientele sale. Vei putea aplica usor ceva din indrumarile sale, astfel incat sa nu pierzi vremea cu aceleasi hopuri ca si el. Ofera solutii deja testate.

LEU

La cata pasiune pui tu in relatiile cu cei din jur, te-ai astepta ca si ceilalti sa-ti raspunda la fel, dar te inseli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperata, nici de semne de afectiune sau de simpatie, de parca ai atrage alaturi de tine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru ca, orice ai facem tot va iesi cineva sifonat si isi va elibera nervii pe tine. Fii sigur ca nici nu merita sa investesti atata energie in relatiile cu cei din preajma ta azi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, isi vor arata latura ostila. Daca dispar din cercul tau de amici, nu e nicio paguba!

FECIOARĂ

Combina cu succes cele doua calitati ale tale de care, cel putin azi, dai dovada din belsug: e vorba de tenacitate, rezistenta, prudenta la care se adauga un plus de tupeu si de dorinta de a schimba ceva. Din aceasta combinatie de forte nu poate iesi decat un rezultat excelent care va sta la baza succeselor tale viitoare. Lasa timiditatea si modestia deoparte, pentru ca acum castiga cei indrazneti, cei care fac un pas in fata cu incredere maxima in propria valoare. Tu te poti afla azi printre cei de acest gen!

BALANȚĂ

Nu stii cum sa reactionezi la evenimentele acestei zile, deoarece contine cate putin din toate. Ai si motiv de bucurie, dar si de ingrijorare, ai si ceva de castigat, dar si ceva de platit, deci e complicata situatia. Mai greu va fi daca si parerile din jur vor fi impartite, pentru ca unii te vor influenta intr-un sens pozitiv, in timp ce altii te vor impinge in extrema cealalta. Fii moderat, nici nu sari in sus de bucurie, dar nici nu privi totul ca pe un dezastru, pentru ca poate fi un moment care trece de la plus la minus si invers in timp foarte scurt. Asteapta sa se aseze pe un fagas stabil inainte de a extrage concluzia.

SCORPION

Lasa-te ghidat intr-o directie noua de oameni care au experienta in acel domeniu. Nu orbecai de unul singur fara sa stii foarte clar ce ai de facut sau incotro mergi, ca sa nu pierzi timp si energie inutil, fara rezultate palpabile. Altfel lucrezi sub directa conducere a unor persoane care se pricep, pentru ca aceasta poate fi chiar meseria lor: de profesori, de indrumatori, de consilieri care isi pun cunostintele in slujba ta. Deocamdata nu prea stii unde duce acest drum, dar merita sa ai incredere in instructiunile primite si sa le urmezi ca la carte.

SĂGETATOR

Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ti se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ti se ofera. Daca insisti sa obtii un anumit lucru dintr-o singura directie si acesta nu vine conform asteptarilor, ai putea suferi o deceptie, or asa, avand la dispozitie alternative din mai multe parti, vei putea imediat sa schimbi macazul spre altceva mai bun. Fii maleabil, adaptabil, accepta optiunile care apar, pentru ca asa gama de alegeri si de urmari devine mult mai bogata.

CAPRICORN

Ti-ai pierdut increderea in sansele de reusita ale unei actiuni si, cat timp nu apare nimic care sa-ti ridice moralul, stai pe margine fara sa mai faci nimic. Daca te inchizi singur intr-o carapace sumbra, risti sa ratezi o multime de ocazii bune care vor trece pe langa tine si pe care nu le vezi din cauza atitudinii negativiste la tot ce ti se propune. Te-a coplesit pesimismul si ai tendinta de a vedea in jur doar ce e mai rau, cand, cu siguranta, trec pe langa tine suficiente ocazii care te-ar putea scoate din aceasta pasa proasta. Nu-ti turna cenusa in cap degeaba si lupta cu apatia care te incearca!

VĂRSĂTOR

Felul in care te privesc ceilalti devine stimulentul cel mai bun pentru a-ti recastiga increderea in propria persoana. Daca te-ai analiza numai prin prisma propriei tale pareri despre sine, nu ai ajunge la rezultate tocmai bune, pentru ca ai tendinta de a-ti gasi numai defecte, or ceilalti te apreciaza sincer pentru ceea ce reprezinti. De la tine nu se vor auzi azi prea multe cuvinte de lauda de sine, ca atare, daca lumea trebuie sa-ti vada adevarata valoare, ar trebui sa-i asculte pe cei care te stiu cum esti tu. Ai nevoie de un reprezentant care sa te descrie sau sa-ti faca putina reclama!

PEȘTI

Inchide sufletul, pentru cateva minute, cat timp trebuie sa privesti o situatie fragila cu maxima detasare si intelepciune. Inima nu are nimic de spus aici, e nevoie de luciditate si calm, pe care sufletul tau sensibil nu le detine astazi, in schimb mintea ta e clara, organizata, detasata si intelege exact situatia. Decizia pe care o iei poate parea unora cam rigida si lipsita de sensibilitate, dar vei vedea, mai tarziu, ca era varianta optima pentru situatia in care te afli. A lasa doar inima sa dicteze nu e adecvat in acest moment, pentru ca ea ar fi impresionabila, slaba, influentabila, partinitoare.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1846
Populația:
1079 locuitori

Tîrgul-Vertiujeni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Tîrgul-Vertiujeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1079 de oameni. Satul Tîrgul-Vertiujeni a fost menționat documentar în anul 1846.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.