04 august 2015, 09:00 Caleidoscop views 3458
Horoscopul pentru 4 august 2015
04 august 2015, 09:00 Caleidoscop views 3458

Horoscopul pentru 4 august 2015

BERBEC

Nimic nu e vesnic, deci asteapta-te ca un proiect cu care te-ai obisnuit de mai multa vreme sa se termine curand. Azi deja intrevezi capatul acestui drum si consideri ca e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Daca mai poti rezolva ceva acum, pe ultima suta de metri, grabeste-te, dar daca esti multumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finala si pregateste-te sa-i pui punct. Un final e de fapt sansa unui alt inceput, dupa aceea, dar bucura-te o vreme de ceea ce ai obtinut deja.

TAUR

Nu esti deloc in apele tale si, pentru ca nu ai curajul sa te exprimi liber, din cauza unor inhibitii sau a emotivitatii excesive, nu lasi o impresie prea buna. Esti timid, greu te urnesti pentru a te apuca de treaba, pentru ca esti influentat negativ de griji care nu te lasa sa te manifesti in voie. Posibil ca anturajul sa fie vinovat de starile tale emotionale neplacute, pentru ca te afli in compania unor persoane pesimiste care discuta numai despre necazuri, lipsuri si un viitor sumbru. Nu te poti elibera de acest mediu si incepi sa gandesti la fel...

GEMENI

Participi azi la un fel de curs in care acumulezi informatii noi si o experienta superioara in domeniul in care te pregatesti temeinic. Discutia pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifica o serie de intrebari care te macina si simti ca lucrurile devin din ce in ce mai limpezi. Acum stii mai bine ce ai de facut si privesti cu multa recunostinta la cel care ti-a impartasit din experienta sa bogata de viata. Prinde din zbor orice informatie transmisa de cei care sunt cu un pas inainte pentru ca ai numai de castigat.

RAC

Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start! Daca esti la inceputul unei actiuni de la care ai mari asteptari in perioada urmatoare, fii sigur ca momentul este excelent si vei vedea cum se ridica toate repede si bine, parca ocrotite de noroc!

LEU

Ai mare grija la declaratiile de dragoste care ti se fac azi, pentru ca exista riscul sa pici in plasa unui mare mincinos. Se foloseste de atuurile sale fizice, de talentul de a mestesugi cuvinte frumoase, de arsenalul sau irezistibil de seductie pentru a ajunge direct in inima sau... in patul tau, si, daca te prinde intr-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta. Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit, dar ceea ce ti se ofera azi intr-un ambalaj atragator ascunde si ceva periculos pentru suflet!

FECIOARĂ

Apare un musafir nepoftit, dar care reuseste sa anime atmosfera foarte bine in jurul sau, semn ca era nevoie de un suflu nou in anturajul de care deja te-ai plictisit. E o figura proaspata care aduna din nou grupul in jurul sau si umorul de care se foloseste este cheia succesului cand vine vorba de lucru in echipa. Intr-o astfel de atmosfera, lucrezi altfel, pentru ca veselia va lega mai bine relatiile dintre oameni si nimeni nu se mai simte constrans sa-si duca sarcinile la indeplinire, ci le face din placere.

BALANȚĂ

Ai o ocazie unica de a te afirma, de a iesi in fata si a-i demonstra atu-urile cu care esti inzestrat. Este sansa ta, nu o rata din cauza unor slabiciuni de moment. Ti se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu stie, pentru ca azi se remarca numai oamenii care isi cunosc cu adevarat propria valoare si unicitate. Ai un as puternic in maneca de care trebuie sa te folosesti cu maxima incredere, pentru ca o eventuala competitie te poate propulsa chiar pe tine in frunte. Fa un pas in fata si arata la ce esti tu cel mai bun!

SCORPION

Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, dar daca necazul lui vine ca urmare a unor fapte rau intentionate ale acestuia, nu poti sa nu jubilezi cand il vezi ca-si plateste acum propriile fapte. Chiar daca nimeni nu e corect si chiar si tu, un om cinstit prin definitie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfactie usor malitioasa ca ti-ai dat rivalul la o parte iar acesta sufera consecintele fostelor sale erori. A venit vremea ca acesta sa plateasca pentru ce ti-a facut, dar ai grija sa nu-i intorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din razbunare!

SĂGETATOR

Apreciezi mult prezenta celui drag in viata ta, pentru ca, de cand il cunosti, toate sunt mult mai frumoase. Ai pentru el un respect fara margini si sentimente profunde, pentru ca datorita lui ai cunoscut iubirea adevarata. Azi totul pare mai frumos in cuplu, schimbul de emotii este la cote maxime, si, daca inca nu ai pe cineva la suflet, poti descoperi in preajma o persoana care corespunde perfect nevoilor tale afective. Te rasfata cu daruri si gesturi de iubire, deci... cum sa nu-l iubesti?

CAPRICORN

Fii cu mare bagare de seama la bugetul propriu, pentru ca azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenta ta caracteristica te poate tine departe de eventualele urmari nedorite, ca atare rezista oricarei ispite care-ti face cu ochiul. Chiar daca te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar daca vrei sa cumperi un obiect de care crezi ca ai mare nevoie, daca te lasi convins de tentatie risti sa ramai fara o suma de bani ce se va dovedi a fi foarte necesara in alta directie. Nu intra in banii pusi deoparte cu alt scop si incearca sa tii banii la saltea, pentru ca risti sa pierzi enorm, trecand de la plus la minus intr-o clipa.

VĂRSĂTOR

Interventia brusca a altor persoane in treburile tale cade ca un trasnet, pentru ca-ti strica toate planurile. Daca nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt si alte persoane implicate care mai mult te incurca. Nu privi doar partea negativa a rolului celorlalti in afacerile tale, pentru ca vei descoperi ca au si un efect benefic asupra ta. Prin simpla lor aparitie neasteptata, te obliga sa-ti aduni mai bine fortele si sa iti argumentezi mai vehement parerile. Cand esti de unul singur, esti tentat sa te lasi furat de ideea ca merge oricum...

PEȘTI

Este o zi excelenta, in care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simti centrul universului, pentru ca in jurul tau graviteaza numai vesti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru ca orice problema anterioara se poate rezolva azi ca prin minune. Poti intalni o persoana cu care te simti pe aceeasi lungime de unda si de aici se poate naste o relatie de viitor de toata frumusetea. Ca e o sansa de iubire sau de colaborare profesionala, din acest moment se poate spune ca ai castigat un prieten.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
3108 locuitori

Trinca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Trinca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Drăghiște, la 25 km de orașul Edineț și la 40 de km de stația de cale ferată Lipcani. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3108 oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.