03 august 2015, 16:37 Caleidoscop views 7834
Saakaşvili a dezvăluit ce misiune are în regiunea Odesa (VIDEO)
03 august 2015, 16:37 Caleidoscop views 7834

Saakaşvili a dezvăluit ce misiune are în regiunea Odesa (VIDEO)

Guvernatorul regiunii Odesa Mihail Saakaşvili a vizitat oraşul Izmail, unde a comunicat personal cu localnicii. Fostul președinte georgian i-a sfătuit pe oameni să nu acorde o atenție prea mare presei internaţionale, care i-ar creea lui Saakaşvili o reputație nefavorabilă și i-ar strica imaginea.

De fapt, misiunea sa în Odesa are un caracter pur constructiv. El a venit în Ucraina pentru a schimba totul în bine, transmite tvzvezda.ru.

"Am venit aici, pentru ca nimeni niciodată să nu aducă războiul în Basarabia ucraineană, în regiunea Odesa. Am venit aici, pentru ca nimeni să nu ne poată impune un Donbas", - a spus Saakașvili.

Noul guvernator al regiunii Odesa intenţionează să revolutionize regiunea și fără petrolul și gazele din Rusia. El are o experiență suficientă în poziții de conducere, pentru a scoate regiunea din criză.

"În condiţii de pace am construit șase mii km de drumuri în viața mea, am construit trei sau patru orașe, am construit un nou sistem de ocrotire a sănătăţii. Știţi cît cîştigă un doctor georgian? De la $ 5 mii la $ 15 mii. Și de ce? Pentru că noi nu furam. Şi am făcut totul pentru a ajuta oamenii".

Saakașvili a vorbit despre relațiile cu Rusia.

"Nu am nimic împotriva Rusiei. Am adus aici opoziționarii ruşi, aducem (în Odesa) collective muzicale. Desigur, noi vrem să avem cu toţi relaţii bune. Noi vrem ca turiștii ruși să vină aici, vrem să investească bani, vrem să avem o relație normală. Dar țara noastră - este țara noastră! Ucraina trebuie să fie integră. Trebuie să fie pace și ea trebuie să se dezvolte. Și, desigur, atunci aceasta va avea o relație foarte bună cu Rusia. Trebuie să fii prost să-ţi doreşti un astfel de inamic", - a concluzionat guvernatorul regiunii Odesa.

Sursa: infobiz.md

Cuvinte cheie:

Mihail Saakașvili , Odesa , Ucraina , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
646 locuitori

Marienfeld este un sat din cadrul comunei Ialpujeni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 646 de oameni.Satul Marienfeld a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.