08 iulie 2015, 09:23 Caleidoscop views 2844
Horoscopul pentru 8 iulie 2015
08 iulie 2015, 09:23 Caleidoscop views 2844

Horoscopul pentru 8 iulie 2015

BERBEC

Stresul pregatirilor unor evenimente carora le acorzi maxima importanta creste si intri cumva in panica. Fie ca pregatesti o petrecere sau, si mai si, chiar o nunta, fie ca te preocupa bunul mers al unor actiuni de la care multa lume are pretentii mari, tu te implici trup si suflet, constient ca succesul acestora depinde enorm de participarea ta. Detii toate resursele sa pregatesti un program perfect, un meniu de milioane, un antren pe placul tuturor, pentru ca tu esti organizatorul principal. Nu e usor, dar ti-ai asumat acest rol de gazda si te vei descurca de minune, cu pretul extenuarii tale fizice si mentale.

TAUR

Daca vezi ca un proiect inceput demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine sa te gandesti din ce in ce mai serios sa-i pui punct decat sa-l continui fara rost. De la o vreme, nimic nu mai evolueaza, nu mai apare nimic nou, ti-ai pierdut si interesul, si cheful, si energia, deci nu mai ai nicio tragere de inima sa duci mai departe ceva ce nu se mai urneste din loc. Te tenteaza sa-i pui punct aici, si bine faci, pentru ca ce ai avut mai bun de castigat de pe urma acestui plan tine deja de trecut. Inchide capitolul, extrage concluzia finala si cauta-ti altceva de facut!

GEMENI

Nu merita sa-ti incarci sufletul cu atatea dileme si incertitudini! Ai in preajma ta atat de multe persoane dornice sa-ti impartaseasca din experienta lor, incat ajunge sa pui o intrebare si se vor ivi si solutiile. Nu te incapatana sa-ti rezolvi singur problemele, zicand ca nu e treaba nimanui sa se ocupe de ele. Te inseli: e treaba multora, in sensul ca solutiile la ceea ce te framanta pe tine sunt acum in mintea sau mainile altora. Cere ajutor, cere ghidare, si grijile tale vor disparea ca prin farmec, descoperind cat de utili sunt oamenii, daca apelezi la ei cu deschidere si incredere. Unii abia asteapta sa-ti ofere pe tava solutiile!

RAC

Ceea ce se petrece azi in jurul tau te pune pe tine in valoare, dar nu neaparat in cea mai buna forma posibila. Tot ce spui, tot ce faci, iese in evidenta intr-un fel aparte, pentru ca nu poti sta cuminte fara un gest cat de cat socant despre care lumea sa vorbeasca, dar nu sunt gesturi cu care te poti mandri intru totul. Unii ar putea sa te denigreze, sa te barfeasca, sa te puna intr-o lumina defavorabila, ceea ce te obliga sa vorbesti si mai mult de tine, dar nu toata lumea te apreciaza. Nu poti multumi pe toata lumea.

LEU

Muncesti cu placere, pentru ca ai ocazia de a-ti pune mai bine in valoare calitatile si talentele in domeniul in care lucrezi. Cu atat mai placut devine efortul cu cat rezultatele muncii tale sunt apreciate si aduc o stare de bucurie pe chipul sau in inima celor carora te dedici. Ca e vorba si de ceva veleitati artistice puse in joc sau reusesti sa combini perfect utilul cu placutul in ceea ce faci, sentimentul final al acestei zile este unul de totala implinire, de parca ai reusit sa duci la capat tot ce ti-ai propus si ai facut si pe altii fericiti cu produsul muncii tale.

FECIOARĂ

Fii foarte precaut in orice tip de tranzactie, deoarece exista riscul sa fii inselat sau sa comiti o eroare greu de reparat. Poti bate palma cu o persoana care nu merita increderea ta si care poate profita ori de credulitatea ta, ori e bunavointa ta pentru a obtine ceva in avantajul propriu. Numara cu atentie restul la cumparaturi, stai cu ochii pe portofel in inghesuiala si citeste bine clauzele contractelor pe care esti gata sa le semnezi, deoarece se poate infiltra un mic aspect din care ai putea avea de pierdut mai tarziu.

BALANȚĂ

Ai grija cum discuti cu un prieten care trece prin momente mai dificile, pentru ca si un sfat amical venit il poate supara si mai tare. E atat de fragil din punct de vedere emotional, incat chiar si cel mai banal semn de apropiere il poate irita, ca atare trebuie sa te porti cu manusi cu un astfel de om! Asculta-l, incearca sa-l intelegi si doar daca iti cere ajutorul, ofera-i-l, ca nu cumva sa vada in gestul tau sincer si dezinteresat, o incercare de a intra in intimitatea sa. Stai deoparte pana ce-ti spune ca are nevoie de ajutor, altfel mai mult strici.

SCORPION

Ai nevoie de cineva alaturi de tine care sa te asculte si sa-ti dea sfaturi, care sa inteleaga prin ce treci, fara sa te judece. Cauta acel confident de incredere, acel prieten intim pe care il poti lasa cel mai aproape de tine. I-ai putea face o marturisire ce poate avea efecte benefice asupra psihicului tau, deoarece te elibereaza de un stres, de o frica, de o emotie pe care nu o poti gestiona de unul singur. Cu cineva drag alaturi, treci mai usor peste un moment sensibil, iar din modul sau detasat de a te asculta apar solutii lucide, fara implicatii sentimentale.

SĂGETATOR

Priveste situatia in care te afli cu maxima luciditate, nu te mai amagi singur si nici nu lasa iluzia sa te conduca. In acest moment ti se cere sa accepti realitatea asa cum e, pentru ca va fi mult mai bine pentru viitorul actiunilor incepute. Nu visa aiurea, nu construi castele de nisip, ci asculta-ti cu sinceritate si in profunzime constiinta. De acolo vin cele mai intelepte povete, cele mai benefice sfaturi, pentru ca ai mai trecut si altadata prin astfel de momente si te-ai descurcat de minune. Nu trai in visare, desi nu esti tu genul, ci lasa mintea ta limpede si precisa sa ia cele mai bune decizii, apoi accepta-le ca atare!

CAPRICORN

Iti doresti enorm o schimbare in viata ta. Perfect: primul pas pentru a o obtine, e s-o ceri: de sus, de la astre, de la Dumnezeu, sau din interiorul tau, nu conteaza neaparat directia! Nimeni nu va suna la usa ta sa te intrebe daca nu cumva doresti cutare lucru, ci tot ce obtii in viata vine doar chemat, doar invitat, doar atras cu gandul. Detii toate resursele necesare pentru a primi tot ce ai nevoie, iar acesta e momentul cel mai bun din an pentru a incepe sa-ti faci ordine prin ganduri si dorinte. Aseaza-le pe toate pe o lista si emite-le in eter: cineva acolo sus le aude! Indrazneste deci sa chemi spre tine ceea ce visezi!

VĂRSĂTOR

Se prefigureaza la orizont un rezultat excelent ce te stimuleaza la maximum si daca mai primesti de la cei din jur si aprecieri si laude, parca prinzi si mai mult chef sa ajungi mai repede la tinta visata. Faci pasi mari spre acel moment care va incununa eforturile tale din ultima perioada si va deschide o etapa noua si mai interesanta de acum inainte. Ai curaj sa faci deja planuri de viitor, pentru ca iti place ceea ce se va intampla foarte curand in viata ta si pentru care primesti deja garantii concrete.

PEȘTI

Nu te poti debarasa de o amintire urata din trecut care are inca efecte negative asupra ta. Ar fi trebuit sa uiti demult acele momente triste, dar tu continui sa te tii de acea situatie neplacuta pe care o porti in memorie ca pe o pata neagra a vietii tale. S-ar putea sa se iveasca acum ocazia de a repara greseala, de a sterge aceasta pata din amintirea sau de pe reputatia ta, dar de tine depinde ce eforturi faci pentru a da totul uitarii. E vremea sa uiti, sa ierti, sa repari, sa recunosti greseala si sa mergi mai departe eliberat.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
500 locuitori

Piscăreşti este un sat din cadrul comunei Sîrcova, raionul Rezina. Satul Piscărești este situat la o distanță de 16 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 500 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.