06 iulie 2015, 15:38 Caleidoscop views 12222
Primele imagini de la botezul printesei Charlotte (Foto)
06 iulie 2015, 15:38 Caleidoscop views 12222

Primele imagini de la botezul printesei Charlotte (Foto)

Printesa Charlotte, fiica cea mica a printului William al Marii Britanii, a fost crestinata cu apa din Iordan si a avut cinci nasi, printre care o nepoata a printesei Diana.

De altfel, printul William si ducesa de Cambridge au ales sa-si boteze fetita intr-o biserica din Norfolk, aceeasi unde a primit botezul Diana.

Doar 21 de oaspeti au luat parte la ceremonie, iar publicul i-a putut fotografia in voie la sosire si la plecare. Printul Harry a lipsit, fiind plecat intr-o vizita de binefacere in Africa.

Printul William si ducesa Catherine au aparut pentru prima oara in public impreuna cu ambii copii. Imbracata intr-o rochie Alexander McQueen, Catherine impingea caruciorul in care se afla printesa Charlotte, acelasi cu care regina Elisabeta si-a plimbat doi dintre baieti. La randul sau, printul William isi ducea de mana primul nascut. Presa a remarcat ca micutul a purtat o tinuta asemanatoare cu aceea in care tatal lui a mers sa-si vada prima oara fratele nou-nascut, pe printul Harry.

Publicul nu a avut acces in biserica, dar i-a putut fotografia in voie pe membrii familiei regale. O concesie surprinzatoare, avand in vedere ca regina Elisabeta merge frecvent la slujba pe domeniul Sandrigham, dar poate fi fotografiata doar in ziua de Craciun. Slujba a fost oficiata de arhiepiscopul de Canterbury, iar invitatii au intonat doua imnuri alese de William si Kate.

La plecare, invitatii au mai zabovit in jurul lui Charlotte, aflata in bratele mamei si imbracata in rochita traditionala pe care o poarta la botez toti copiii din familia regala. Dupa o conversatie scurta cu regina si o tentativa de a pune mana pe roata caruciorului surorii lui, printul George s-a plictisit si a inceput sa alerge pe varfuri. Printul William l-a luat in brate, sa nu cada. Amandoi parintii au incercat sa-l convinga sa faca din mana multimii, iar baietelul s-a supus, dar fara prea mare entuziasm.

Dupa ceremonie, invitatii au participat la o receptie la conacul Sandringham, unde au baut ceai si au mancat felii din tortul servit la nunta lui William si Kate.

Sursa: protv.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1580
Populația:
1605 locuitori

Dancu este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Dancu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1605 oameni. Satul Dancu a fost menționat documentar în anul 1580 cu denumirea Ușerești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.