07 mai 2015, 08:00 Caleidoscop views 3724
07 mai 2015, 08:00 Caleidoscop views 3724

Horoscopul pentru 7 mai 2015



BERBEC

Nu aluneca intr-o zona emotionala periculoasa doar pentru ca momentan nu stai tocmai fericit in plan financiar. Sigur ca e important sa ai bani ca sa te simti bine, dar vei vedea ca exista alte aspecte ale vietii cotidiene care merita acum mai multa atentie si de unde iti poti extrage energia pozitiva. Nu pune la suflet o factura pe care nu o poti achita acum. Nu intra in panica daca afacerile merg mai anevoios. Nu incepe sa te lamentezi daca nivelul contului a scazut drastic. Ai rabdare, pentru ca toate vor veni la momentul potrivit in cantitatea potrivita daca nu te lasi coplesit de aceste frici fara rost!

TAUR

Esti foarte ingrijorat pentru niste chestiuni de serviciu sau din cauza unei relatii care merge defectuos de la o vreme, dar nu cumva te stresezi degeaba? Ai nevoie de putina relaxare, si stii de unde poti primi tu azi energia pozitiva care sa te remonteze cel mai rapid? De la animale! Da, de la vietatile cu patru labute si codite fericite care te primesc de fiecare data cu bucurie! Cauta compania lor, pentru ca orice problema va disparea daca reusesti sa-ti readuci zambetul pe buze si lumina in priviri numai la vederea acestor ingerasi cu blanita! Ofera-le atentie iar ele te vor recompensa inzecit iar suferintele umane dispar ca prin farmec!

GEMENI

Incearca sa mai si refuzi pe cei care te monopolizeaza cu problemele lor. Nu cumva le pui prea mult la suflet? Ei se simt bine cand gasesc pe umerii cui desarta bagajul de probleme, dar nu cumva te impovarezi tu fara rost? Asculta-i, asta poti face, dar fa-o cu un dram de detasare, de indiferenta, de raceala chiar, dandu-le totodata impresia ca esti un prieten de nadejde. Nu inseamna ca nu-ti pasa de problemele lor, ci doar ca iti pasa mai mult de linistea si starea ta de bine. Ei abia asteapta sa oboseasca pe altii de necazurile lor, dar ce vina ai tu?

RAC

Sunt momente cand toate eforturile depuse nu duc acolo unde ti-ai propus, deci trebuie sa mai accepti si micile infrangeri. Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faci din cand in cand, dar cu convingerea ca ele sunt pretul ce se cere platit pentru a putea trece mai departe. Poate azi renunti la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul ca e cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment iar intr-o zi vei culege roadele bune ale compromisurilor actuale. Ai deci rabdare si accepta alternative, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele.

LEU

Trebuie sa mai lasi si tu un pic garda jos, si, daca tot ai sincer nevoie de ajutor, sa accepti sa vina catre tine. Poate uneori orgoliul tau e prea ridicat si nu te lasa sa admiti ca nu stii cum sa iesi dintr-un anumit impas, dar tu ai trimis, cu gandul, spre ceruri ruga ta si urmarile sale deja se indreapta catre tine. Nu te teme sa-ti recunosti limitele si slabiciunile, absolut firesti la orice om, ca atare nu refuza sfaturile si sprijinul. Ceea ce primesti azi e cat se poate de curat, de sincer si in beneficiul tau si, daca-l respingi, vei regreta mai apoi ca ai fost cu nasul pe sus si ai rata sansa. Accepta deci ajutor!

FECIOARA

Nu actiona la furie sau la manie, pentru ca nu rationezi foarte limpede si risti sa gresesti. Stai si chibzuieste inainte de a face vreun pas mai departe, pentru ca tot ce faci la nervi nu e cea mai buna varianta. Cere o perioada de gandire, chiar daca esti strans cu usa de termene limita, pentru ca numai cand ai timp berechet la dispozitie poti lua cea mai buna decizie. Nimeni nu te obliga sa dai un raspuns pe loc, ci ai timp suficient inainte de a alege o cale. Chibzuiesti profund, analizezi argumentele pro si contra si abia dupa aceea dai startul!

BALANTA

Ai un real talent de consilier, de sfatuitor sau chiar de psiholog, deci cine te are astazi prin preajma se poate nimic fericit pentru tot ce primeste de la tine. Dai dovada de multa toleranta, empatie, stii sa asculti si sa dai sfaturi, deci, daca tu simti ceva special in legatura cu problemele celor din fata ta, spune-le parerea ta cu sinceritate si curaj. Cu cat adevarul e mai dur, cu atat reactia lor poate fi mai agresiva, dar tu macar ai constiinta impacata ca ai spus sincer ce ai avut de spus, fara sa te ascunzi dupa vorbe false. Intr-o zi, iti vor multumi pentru sinceritate, pentru ca vezi lucrurile altfel decat ei. Unii chiar se vor intreba: de unde stii tu atatea?

SCORPION

Fii atent la visele tale din timpul noptii, pentru ca atunci cand visezi, tu intri intr-un univers in care descoperi o multime de lucruri importante pentru tine. Din vis poti primi inspiratie, idei, solutii, sfaturi, revelatii, deci fa un efort, de dimineata, sa te concentrezi un pic la simbolurile onirice. Daca nu reusesti sa-ti explorezi singur visele, acelasi efect il pot avea rugaciunile, momentele de visare cu ochii deschisi, meditatia, muzica, deci asculta sfaturile divine ce-ti parvin prin aceste instrumente eficiente de comunicare cu lumea spirituala inalta.

SAGETATOR

Ai tendinta de a fi cam sever cu cei fata de care ai unele suspiciuni ca ar apela la minciuna in fata ta. Sigur ca ai tu un simt ascutit care discerne imediat falsitatea si ipocrizia, dar a deveni dur si a pedepsi pe cei care umbla cu cioara vopsita nu e cea mai buna atitudine. Tu oricum esti un exemplu de sinceritate si corectitudine, dar nu toata lumea e ca tine, nu uita asta! Nu te poti abtine sa nu-i pedepsesti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falsi, declaratiile pompoase si neadevarate, complimentele pe care stii ca nu le meriti, criticile nejustificate, nedreptatile si lipsa de loialitate, dar nici nu taia orice comunicare cu cei care uzeaza de ele.

CAPRICORN

Te atrage fantastic un domeniu nou care presimti ca iti va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vietii tale sau al carierei tale viitoare. Esti ca la inceputul unui curs nou de specializare, spre o lume care iti place, care iti stimuleaza ambitia, creativitatea si dorinta de afirmare. Apuca-te serios de treaba, constient ca urci pe un nivel superior, care va cere enorm de la tine, dar atat timp cat interesul tau ramane la maxim, roadele acestui studiu se vor arata foarte repede! Ai norocul sa cunosti si oameni care merita toata admiratia si respectul tau, care te motiveaza sa acumulezi repede informatia noua. Ei sunt un exemplu demn de urmat catre succes!

VARSATOR

Munca ta da roade mai bune decat te-ai asteptat si e normal sa devii din ce in ce mai dornic sa duci mai departe ce ai inceput. Se prefigureaza o recolta bogata, metaforic vorbind, semn ca ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru a face acesti pasi mari inainte. Adevarul e ca ai fost foarte bine sustinut si stimulat de o persoana care a pus umarul efectiv la reusita ta, deci, daca a venit vremea recoltei, n-ar fi rau sa fie si vremea recunostintei. Multumeste-i, deci, recompenseaza-l cumva, pentru ca fara ajutorul sau concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

PESTI

Chiar daca acum ai impresia ca vaslesti numai impotriva curentului si nu te mai intelegi cu nimeni, educa-ti rabdarea si toleranta fata de ceilalti. Cel nervos, de data aceasta, esti tu si spui nu la tot ce ti se propune. Incearca sa privesti dincolo de piedicile de acum, pentru ca acolo se vede un orizont mult mai senin si mai linistit. E ca si cum ai fi pe o mare involburata, nemaistiind cum sa lupti cu vicisitudinile vremii, dar ai permanent in minte ca, dincolo de aceste valuri imense, vei gasi tarmul linistit si cerul senin. Crede asta si asteapta sa se risipeasca norii de furtuna, fara sa te superi degeaba pe ei!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
138 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 138 de locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.